Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Micike2000

Micike2000 Fórum-zöldfülű

Azt hiszem igazad van nem farmarany hanem szupertáp. Köszi hogy megnézted.

2. újfarm53

újfarm53 Fórum-zöldfülű

Szia.A 4 feladathoz nem engedi a tortát beadni,már csak 50 érték hiányzik.Több torta is van készen.
    ID 3667547. Köszönöm a segítséget.újfarm53

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia újfarm53!

Sajnos előfordul, hogy ha nem pont a hiányzó értékű tortát adnád be, úgy nem engedi a rendszer.
    Kérlek írj a supportra, ott tudnak neked segíteni ebben a problémában.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

4. taurus36

taurus36 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. A mesterségek völgyében végig csináltam a lekvárfőző műhely 4 szintjét. Átlépett az 5-re és lekvárt is tudok főzni, de a szint haladásjelzője felakadt a maximális szinten. és így nem számol semmit.
    Gazda: taurus36 ID: 6849674

5. Nildia

Szia taurus36!

Ez nem hiba.
    Az 5. szint a maximális szint, ott már nem számol, hisz miért is számolna, nem kell tovább szintet lépni.
    Végig zöld a csík, ez a természetes.

6. pocok0711

pocok0711 Utánpótlás-írogató

sziasztok,az utolsó tortámat adnám be hogy befejezzem,az adott ablakot,de nembírom beadni,hiába nyomok rá,már újraindítottam a gépemet is,frissitettem is de nem engedi :cry:

7. Nildia

Szia pocok0711!

Sajnos előfordul, hogy ha nem pont a hiányzó értékű tortát adnád be, úgy nem engedi a rendszer.
    Kérlek írj a supportra, ott tudnak neked segíteni ebben a problémában.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

8. pocok0711

pocok0711 Utánpótlás-írogató

9. enikoz972

enikoz972 Fórum-zöldfülű

köszömöm szépen a segitséged sikeresen megoldottam a problémám /üdv ENIKÖZ

10. mucsigeri

mucsigeri Fórum-zöldfülű

kis segítség kéne az evet 4 részénél 17475 megáll és hiába adnék hozzá nem adja nem enged tovább??? Mi lehet a baj? mucsigeri ID: 7782565

11. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Kérlek, keresd meg a Játék supportját a kérdéseddel, ott tudnak neked segíteni. Sajnos előfordul, hogy az utolsó daraboknál beregad valamiért és nem engedi beadni a tortákat.
    A supporthoz segítséget itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

12. Mandzsi

Mandzsi Fórum-zöldfülű

ID 5368292
    A mostani Vihar eventnél a torták leadásánál elakadtam. 17475 csp értékű tortát adtam le, leakartam adni 1 db 75 csp értékűt, de nem fogadta el, próbáltam leadni 1 db 100 csp értékűt, majd 2 db-ot és azt sem engedte. 25 értékű csp hiányzik, régen engedte leadni ha több volt akkor is, most mit csináljak a feladat holnap véget ér, tortám van, leadni nem tudom.
    Köszönettel

13. röpcsi1

röpcsi1 Törekvő

Sziasztok! Nem tudom leadni a 4-dik feladatnál 25 pont értékű tortát, már kiléptem- beléptem nagyon bosszant, mert ezért nem lesz kész rendesen az eventem. 1 az az 1 tortát nem tudok beadni.:mad::mad::mad::mad::mad:

14. röpcsi1

röpcsi1 Törekvő

Rájöttem, 1tortát kell elültetni és learatni akkor 25 pontot ad.

15. MadameRose

Szia!
    Kérlek, keresd meg a Játék supportját a kérdéseddel, ott tudnak neked segíteni. Sajnos előfordul, hogy az utolsó daraboknál beregad valamiért és nem engedi beadni a tortákat.
    A supporthoz segítséget itt találsz:

16. Ilona69

Ilona69 Járnitanuló

Köszönöm,remélem müködni fog!Ilona

17. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Nálam is ez a probléma, nem engedi beadni az utolsó tortát, így nem tudok tovább menni! Elég bosszantó, pont a végénél akad el a játék!Ahogy látom, másnál is hiba, most mindenki egyenként írjon a supportra?

18. MadameRose

Szia!
    Nem mindenkinél akad el, csak azoknál, akinél kevesebb kell, mint egy torta értéke. Igen, kérlek Te is keresd fel a supportot:
    Megoldás lehet, ha megvárod Rackót a tortákkal. Csak épp kiteszed, majd beszeded. Ha 25 értékű kell beadsz egyet, ha 50 kettőt, ha 75 akkor 3-at. Így már engedni fogja.

19. fancsiki

fancsiki Járnitanuló

Két dolog, az egyik, hogy a moziban már hónapok óta nincs vetítés. A másik pedig, hogy az aratásnál a jobb oldalon fent lévő arató információs felület elkezd ugrálni, ha a felső részeken levőket aratom.

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Videót a farmodra én nem tudok prezentálni. Ez szponzorokon múlik.
    Nincs rálátásunk arra, hogy a farmokon mikor kezdődik a vetítés.
    A kézi aratási problémát jeleztük a központba.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.