Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ez a dekor -> kerekkerék nyeremény még nincs játékban.

A felhősor új, amiben látod a dekor nevét. Ma került a paszulyra, "látvány" mindössze.

A következő kerekes főnyeremény a party keréken hamarosan megérkezik.

Addig türelem.

balu, gemini1973, Boccio71 és 3 más kedveli ezt.
  2. banyavar1962

banyavar1962 Utánpótlás-írogató

Kérlek nézzétek meg, hogy a 260 gömbdísz Fadíszítés-Kandurina Jones módra miért nem aktív? Nem tudom beadni, lakat van rajta.

banyavar1962 ID:56395290

Köszönöm.

3. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok! Tudja valaki, hogy a boszorkányos gombakunyhót hol és mikor lehetett megszerezni? Az egyik felhősoromról hiányzik, és sehol nem találom.
    Jó lenne egy keresés, ami megmutatja, hogy egy adott elemet hol találok a farmon. Hogy megvan-e valahol. Mivel minden eventet megcsináltam, legalábbis úgy emlékszem, meg kéne lennie, csak nem tudom,hol. Végig néztem mindent.
    Köszönöm.

4. mamarygen

Szia!

A felhősor új, amiben látod a dekor nevét. Ma került a paszulyra, "látvány" mindössze.

Addig türelem.

Sali~*.* és Szomszika kedveli ezt.
  5. mamarygen

Szia!

Az a dekor, a Fadíszítés Kandúria Jones módra két terület határán helyezkedik el.

Ha a megfelelő másik ösvény - teliholdas útvonal - állomása is elkészül, akkor lehet elérni.

Az ismertetőből hozom a segítő tanácsot:
    A 26. számú mezőn lévő feladat teljesítéséhez szükséges teljesítenünk a 23. és a 4. számú mezőn lévő feladatot!

Ajánlom figyelmedbe a táblázatos részt, majd annak összevetését a saját haladásoddal.

stb_farmer kedveli ezt.
  6. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Köszönöm a gyors választ. Megnyugodtam, mert azt hittem, valamit kihagytam.

7. csillu000

csillu000 Törekvő

Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy láttok e vagy lesz e lehetőség rá valamikor,hogy olyan dekorokat meg lehessen vásárolni amiket cserélni nem lehet? Gondolok itt például az őszi piknikre,szörf szuvenírre. Köszönöm a választ előre is.Csillu

8. mamarygen

Szia!

Ilyen dekorok megvásárlása nem valószínű.
    A szuvenír dekor a szezonok egyik fontos kelléke volt, a megszerzése teljes hónapos munkát, szállítást igényelt, igényel az aktuális szezonokban is a gazdáktól.
    Ha valami változik ezen döntésben, az megjelenik a fórumon.

A helyedben nem várnék erre a megoldásra.

Sajnálom, hogy nem tudtad megszerezni régebben.

Az őszi piknik dekor napi belépési ajándék volt Rackótól. Alkalmanként van rá mód, hogy az ilyen dekor megjelenjen a farmárudában időszakos vásárlásként, farmpengőért.

Figyeld kérlek a farmáruda kínálatát, hátha megoldás lehet számodra, hozzájuthatsz a dekorhoz így.

csillu000 és stb_farmer kedveli ezt.
  9. banyavar1962

banyavar1962 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen

Kuzdern kedveli ezt.
  10. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, érdeklődni szeretnék, hogy a Mufurcbarlang minden területre hat vagy csak arra amelyikre kirakom.

11. mamarygen

Szia!

Az ismertető tartalmazza, így minden területre kihelyezett dekor tárgyra hat a TP/BTP bónuszos tulajdonsága.

Itt - bejelentő a központi részen - is, Ott - bagoly és egyéb tojások között az Enciklopédiában - is megtalálható az információ róla. :)

stb_farmer kedveli ezt.
  12. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Üdv!
    Nincs a piacon Kaki!

13. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Mindenki gőzerővel termeli az event gazt, így fogy a készlet :)
    Esetleg jelezd itt a piacszámod megadásával, hogy vennél, hátha vki tud kirakni, aki azon a piacon mozog :)

14. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Engedni kéne a drágább trágyát, mert jelenleg a 650-s -ig lehet venni, a "raktárban" van bőven a 4000-sből csak engedni kéne.
    Nem szivatni a játékost.
    Aztán meg kitilt a rendszer, hogy sokat nyomok a trágya ikonra.

Judy_Csiki és Kuzdern kedveli ezt.
  15. balu

balu Haladó

Köszönöm!

Köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.12.22
  16. csillu000

csillu000 Törekvő

Köszönöm,reménykedem :)

17. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Ma megint ugyanaz a hiba jött elő nálam, mint az előző eventnél. Elültettem az event növényt, megszórtam minden jóval, hogy még ma le tudjam aratni (az esőerdőben) ? Majd gondoltam egyet, hogy még több eventnövényem legyen,=( ha már van bónuszos aratásom,) le akartam bontani a fákat, hogy azok helyett is event növényt vessek, de a földterület is eltűnt az elvetett és meszórt növényekkel együtt. Nem nyomtam mellé!!. Így mosta bahás területen meg se merem csinálni, nehogy onnan is eltűnjön minden. A másik hiba, hogy időnként a farmos területen a bahás dolgok jelennek meg. Kérlek, valaki nézzen utána, köszönöm szépen!

Samborg kedveli ezt.
  18. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Egy kis segítséget szereznék kérni. Egy dekorom sehol nem találom a (boszorkányos gombakuckót). Kellene a felhősorhoz. Köszönöm szépen előre is a seítséget! ID 49645828 .

19. mamarygen

Szia!

A felhősor új, amiben látod a dekor nevét. Szerdán került a paszulyra, "látvány" mindössze.

Addig türelem.

semmirevaló és stb_farmer kedveli ezt.
  20. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

A modiknak az ellenőrzéshez szükségük lesz a Farmnevedre és az ID-ra. :)

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.