Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laciapu73

Laciapu73 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, most már a megfelelő értéket mutatja ismét. Szép napot!

2. szoknya

szoknya Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    elnézést, előbb rossz helyre írtam... szóval, ha lenne pici időd, ránéznél a farmomra? a Díszítési főpróba nevű kitehetőt keresem. fogalmam sincs, hogy megszereztem-e. Nagyon szépen köszönöm
    szoknya 24787515

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, a vásárlásaidról kapott visszaigazoló e-mailjeidet vedd sorba, gyűjtsd össze az adatokat, mit vásároltál és milyen címletben, milyen csomagokkal. A banki jelzéseket is, ha ezt a formát választottad.

Vele párhuzamosan a költések is fontosak, hogy mire is szántad, azt vetted-e meg.

Ha ezeket az összefüggéseket felgöngyölítetted, akkor kiderül, van-e probléma.
    Ha valamit nem kaptál meg, arról a payment supporttal kell egyeztetned a tényszerű fizetési adatokkal, számlakivonattal, visszaigazolásokkal stb.
    A tőlük kapott választ használva kiderülhet, hol van hiányérzet a vásárlás és felhasználás tekintetében.

Ha ez nyilvánvaló a válaszból illetve a Te összehasonlító adataidból, akkor még egy lehetőség állhat előtted. Kérheted, hogy a játék supportja is segítsen kibogozni, mi lehet az általad jelzett probléma gyökere, az adott kérdés részletes elemzésével.

Mivel a fizetési lépések és vásárlások egyéni jellegűek, a fórum nyilvánosságát kerülni szükséges.
    Minden ilyen reakció csak az adott játékosra és a fizetésben való közreműködőkre tartozik. Tudod ezt Te is!
    Kérem, kövesd a hivatalos lépéseket.
    Köszönöm az együttműködésedet!

stb_farmer és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Oksika .

Csak arra voltam kíváncsi , vettem e farmos munkást . De oké , megértettem . :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

5. mamarygen

Szia!

A Krampuszünnep 1. fordulójának feladatai közül pont lemaradt a teljesítésed a dekoros feladathoz.
    Sajnos ezt a tárgyat nem szerezted meg.

stb_farmer kedveli ezt.
  6. szoknya

szoknya Utánpótlás-írogató

óóóóóóó. Nagyon szépen köszönöm a választ!
    További szép napot.
    Szia :)

7. Szia!
    A Gyopárvölgyben kiváltottam az Ansu barackfát és nem szerepel az építési tervek között.
    Valamit nem jól csináltam? Légyszives nézz utána!
    Köszönöm!
    ID:11041043
    Kissné_Bartus_Eszter

8. mamarygen

Szia!

Mivel ez egy fejlesztési szintű fa, így meg kell majd keresned.

Idővel már automatikusan is menni fog a rákeresés.

Kissné-B-E.png

9. mamarygen

Szia!

Valamennyi szezonban egyedi néven szerepelnek a fejlesztett dekorok. Célja a játéknak, hogy a legmagasabb szintű dekor elérése teljesüljön, mert az nagy haszonnal segítheti a játékot.

Egy előző szezon ilyen legmagasabb szintre fejlesztett dekorjának hatása minden következő új szezon első fő-szezonjában fejti ki áldásos tevékenységét, ad különleges magas %-ú valamilyen bónuszt illetve ládát - mely az ismertetőkben konkrétan szerepel.

Ezt a dekort érdemes az új szezon idején is kihelyezni.

Például, nevesítve:
    A 29. szezon Favágó néven futott eseményen a Szezonkehely IX. fejlesztésű dekorja

Szezonkehely 9
    2. szint
    Érési idő:23:00 óra
    TP/BTP: 9000
    Plusz jutalom: (a következő új szezon - Csillagszóró szezonban - első fő szezonjában nyújt ilyen hasznot aratásonként a megadott időszakban)
    1 db Trágyás láda II
    825% TP/BTP bónusz 4 órán át

Mérete:1x1
    Kihelyezhető: Minden területre. (A teliholdas területeket kivéve.)

A szezonos egyéb dekorok, mint valamilyen szuvenír, vagy a régebbi szezonok fejlesztett dekorjai egyéni döntés alapján maradhatnak kihelyezve, vagy máshol használva.

Tavirózsa kedveli ezt.
  10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia mamarygen!
    Köszönöm szépen a felvilágosítást! Ezek szerint az ősrégi ilyen kupa és egyéb néven nevezett 1x1-es kevés TP-t adó dekorokat beszedhetem, semmi pluszt nem adnak, csak az előző szezonos dekor. Ezt nem tudtam és kerülgetem, becsben tartom őket már régóta, mint valami kabalát:D. Ezek szerint nem sok haszonnal. Köszönöm:)

11. mamarygen

Szia!

Igy van, de a csak előző szezonos dekor egy hónapos intervallumban értékes - az első 2023-as évad Csillagszóró szezonja idején. Így értetted Te is, a válasz alapján.

Ezt olvastam ki a reagálásodból. :)

stb_farmer kedveli ezt.
  12. sztanekböbe

sztanekböbe Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Az a kérdésem, hogy mért nem tudok más fát ültetni a barackfán kívül? Most léptem az 5. szintre, és sem meggyfát, sem vörös fenyőt nem tudok ültetni. Szabaddá van téve, megvannak az alkotórészek, de nem jelenik meg az alkötórészek alatt az előállítás szó.
    Köszönöm a lehetóséget, és a segítséget. Sztanekböbe

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kell még hozzá egy 1. szintű Arborista jelvény, amit az Ácsműhely / Bölcsesség ösvénye / Gyártói jelvények helyen, a zöld jelvénynél lévő + jelre kattintva, 11.000 pajtaértékű barack beadásával tudunk kiváltani.
    Ha megvan a jelvény is, akkor a feloldásnál ki kell választani a cseresznyefákat, mert alapból nem az van, és ott be tudjuk adni a jelvényt...és már gyárthatjuk is a meggyfát.

Van a Gyopárosvölgynek csevegője is, segítőkész gazdákkal.
    Kérdezni is tudsz tőlük: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/

stb_farmer és sztanekböbe kedveli ezt.
  14. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Csak nálam működik így: egyik percben havas a táj-mindenhol-, a másik percben nyoma sincs a hónak? Ezzel együtt megint frissíteni kell minden területváltáskor. Csak azért kérdezem, mert nem tudom, hogy a gépem a ludas, vagy általános a probléma.

stb_farmer kedveli ezt.
  15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ez egy hiba, valóban.
    A BP számára már ismert hiba.
    Hamarosan (január 25-én pedig eltűnik véglegesen a hótakaró).

stb_farmer kedveli ezt.
  16. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Köszönöm, akkor nem a gépem vacakol.

Othep kedveli ezt.
  17. Samborg

Samborg Fórum félistene

stb_farmer kedveli ezt.
  18. sztanekböbe

sztanekböbe Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm

stb_farmer kedveli ezt.
  19. tifani56

tifani56 Junior szaki

Sziasztok .Segitséget kérek.Tifani56 néven vagyok.Jönn egy hosszu irás es a végén ok gomb.ok ra lépek és vége van mindennek.ujra be kell lépni.Ezt naponta többször eljátsza.köszönöm ha utána néztek hogy mi ez.

20. -schmama-

-schmama- Junior szaki

Üdv. gazdák. Gyopárosföldröl jelentkezek.
    Nemtudom, hogy mi a probléma, de nem tudok semmit se csinálni a 3-om farmomon. Ez az egyik -schmama- ID: 12401702
    másik kettőn is ez a probléma végig kattintottam minden lehetőséget

stb_farmer kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.