Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm a türelmedet a válaszhoz!

Nincs jó hírem.
    Minden lehetséges infót átnézve az eventes logban a farmodon, ezek az adatok:

Arattál ma hajnalban - a jelzett időhöz közeli órában
    - 2023-01-30 00:29:23 órakor 3 db felröppenő mentőmellényt kaptál
    - 2023-01-30 00:29:48 órakor 58 db felröppenőt kaptál

Kideríthetetlen, milyen növény volt az ültetvényen érésben, majd aratható állapotban.
    Eventnövény - palackbambusz - nincs a készletben, ültetni nem tudtad.

Visszanézve a beszállításokat az eventes felületen ezek az adatok:
    Szállítás vasárnap:
    - 2023-01-29 16:51:20 óra mentőmellény 20/20 db
    - 2023-01-29 16:51:27 óra palackbambusz 1180/1180 db
    - 2023-01-29 16:51:32 óra palackbambusz 1570/1570 db
    - 2023-01-29 16:51:38 órakor palackbambusz 1960/1960 db
    - 2023-01-29 16:51:47 órakor palackbambusz 255/2330 db
    - 2023-01-29 16:51:56 órakor palackbambusz 10 db még -> 265/2330 db

Beadhattad a letermelt valamennyi eventnövényt, így mást tehettél az ültetvényre.

stb_farmer kedveli ezt.
  2. Feri.Tigi

Feri.Tigi Kivételes tehetség

Szia! Köszönöm szépen akkor az valami technikai hiba folytán eltűnt! Be nem adtam mert mindig írom hol tartok az utána beadott mennyiség nem nőtt! Rossz hír de köszönöm,hogy utána néztél!

3. Hrózsa

Hrózsa Fórum ismerője

Nagyon szépen köszönöm!!!

Kuzdern kedveli ezt.
  4. csibike54

csibike54 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a Baha szint megáll a 800-nál, kapjuk a sok Tp-t, de nem fejlődünk.

5. gabehu

gabehu Járnitanuló

Sziasztok,
    Ha bármi okból, de úgy látom, hogy nem vettem át a 01.26-ai közösségi szülinapi ajándékcsomagot, akkor arról örökre lemaradtam? Csak a remény utolsó sugára miatt...
    Köszönöm

6. Swallow

Swallow S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos, igen.:(

7. DufekÁdám

DufekÁdám Junior szaki

Sziasztok,
    Kb. már 1-2 perccel a belépés után lefagy a játék és kiírja, hogy a farmerama.exe nem válaszol. Ki kell x-elnem, és újra belépni.
    Ezt az utóbbi 10 percben már 3x csinálta. Ezt azóta tapasztalom, hogy az a gyopárföld belépett a játékba.
    Mitől van?
    Köszi

8. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Játékba lépés elött futtass le egy Cceaner tisztírást!
    A router kikapcsolását- bekapcsolását kipróbáltad?
    Ha nem megfelelő a neted, térjél át wifi-ről kábelre, legalább a játék idejére. Zárjál be minden felesleges ablakot a böngészőn, ha böngészős verzióval játszol.
    Esetleg váltsál másik böngészőre./Chrome,Firefox,Edge/ Ha klienssel játszol, végső megoldásként töröld és telepítsd újra a klienst. Ha ezt a megoldást választod, mindenképp távolítsd el a Programok közül, a letöltés mappából, esetleg a Lomtárból is a régi programot.

Ha a játék ezek után is akadozik, újra le kellene tölteni a farmeramainstaller.exe-t és felinstallálni.
    Reméljük ezután rendesen működni fog a játék.

9. DufekÁdám

DufekÁdám Junior szaki

Köszönön, ki fogom próbálni.

10. anci091551

anci091551 Haladó

Jó reggelt Mindenkinek! A gyopárosvölgyön nem tudom learatni a fákat. Mi lehet az oka? Csak a kivágást mutatja. Ha kivágom a fát, akkor kiírja, hogy szerverhiba.Tisztítottam, frissítettem. Megnézné valaki, hogy mit nem csinálok jól? ID:48975570

11. Csaba957

Csaba957 Törzsjátékos

Nézd meg a gyümölcs tárolót.
    Valószínű, hogy betelt.

12. anci091551

anci091551 Haladó

Azt is néztem! A raktár nincs betelve.

13. mamarygen

Szia!

Szokatlan a tanácsom, de talán eredményt hozhat.

Ellenőrizd le kérlek az egér működését.
    Vélhetően a dupla kattintás mértéke olyan a beállításban, ami számodra nem érzékelhető, de a rendszer úgy értelmezi.
    Talán állítható, vagy elemcsere szükséges - ha ilyen az egér nálad -, vagy teljes cserével tudsz aratni majd gondmentesen. Azt követően pedig a kivágás is menni fog üzenet nélkül.

stb_farmer kedveli ezt.
  14. anci0915

anci0915 Aktív író

Köszönöm a választ,de úgy látszik az idő mindent megold.Ettől függetlenül megfogadom a tanácsodat.

15. zsóka56

zsóka56 Járnitanuló

Szia. Segitséget szeretnék kérni. Valamit nagyon elnyomkodtam a beállitásoknál. Nem mutatja amire ráviszem az egeret, hogy mit nézek. Kérlek nézd meg nekem, én már mindent kipipáltam zöldel, még se jó. Elöre is köszönöm a segitséget. zsóka56 ID: 1412578

16. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A "További" oldalon a Beállításoknál legyen bejelölve az "Információ megjelenítése egérkurzolos rámutatásra" opció.
    Ha bejelölted, ne felejts el a Mentésre kattintani!

.barbi1. kedveli ezt.
  17. zsóka56

zsóka56 Járnitanuló

Köszönöm a segitséget.:inlove:

18. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szép reggelt kívánok !
    Kérdésem az, ha az Amerikai bükkfánál a rúna azt írja, hogy "növeli az alpesi fa növekedését" - ez azt jelenti, hogy megnöveli a 8 órás érésidőt? vagy netán azt, hogy növeli a fa növekedését, -ugyan nem írja mennyi !%-kal csökken.
    Köszönöm, ha választ kapok - addig nem aratom le.

19. mamarygen

Szia!

Az amerikai bükkfának alapból 5 növekedési fázisa van, ha kiváltod ezt a rúnát, akkor 6 lesz.
    A fatermések száma így alakul: 5,10,15,25, 20,15

stb_farmer és Marika312 kedveli ezt.
  20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia mamarygen ! Válaszod köszönöm, igen ezt tudom, látom. most 25 termést lehet learatni. Kérdésem az, hogy érdemes-e kiváltani, rövidebb lesz-e a fa érési ideje.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.