Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét.

Kollégám megérkezett és az ellenőrzés is megtörtént.
    Az adatok alapján örömmel látom, hogy szerencsésen zárult az eset.
    Megérkezett a hiányolt farmarany és el is költötted azt. (Valamennyi FA-vásárlásod megérkezett).
    A hiányolt összeg: 17:39:48 órakor.

Amiket vásároltál:
    2023-06-18 19:29:19 órakor - Füvészkert -199 FA
    2023-06-18 19:29:58 órakor - Manufaktúra -299 FA
    2023-06-18 19:30:07 órakor- Vadaskert -299 FA

Jelenleg 816 farmaranyad van.

2. Othep

Szia.

Elnézést kérek a késői válaszért.
    Az eventet az utolsó alakzat kigyújtása után nem lehet újrakezdeni.
    Köszönöm a türelmedet. :)

Sali~*.*, -ágianyu33- és Zsuzsikan kedveli ezt.
  3. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Én köszönöm a válaszodat, további szép estét :)

4. Othep

Szia ismét.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést:
    Sajnos cserenapon elcserélted a Vendigódat egy Tűzhaltavacskára, 2023-06-03-án 19:24:27-perckor.

Sali~*.*, -ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  5. béka

béka Haladó

Szomorú vagyok és esküszöm nem vagyok normális. Valamit nagyon benéztem. Most hogyan szerzek másikat? Ez az öregség jele. Legyen szép napod! Köszönöm.

semmirevaló kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    következő csere minievent során próbálj majd szerezni egyet. Megértem, hogy szomorú vagy, de bosszankodni nem érdemes miatta. További jó játékot.

Sali~*.* és semmirevaló kedveli ezt.
  7. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Szia!
    Valami nem kerek, tegnap minden pipám megvolt, most ezek szerint többször végig kell menni a játékon? - Most se pipált ki semmit, pedig megcsináltam a feladatot. Utánanéznétek? Megköszönöm, mert a méreg kerülget, hogy megint belefogtam valamibe, amibe nem kellett volna. Nem jelöli a lejátszott játékokat, vagy minden sort ki kell pipálni összesen 13-szor???
    Köszi, ha segítetek.
    Gazda: csillaglili55 ID: 31659778

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Van 15 alakzat alul. Ezeket kell megcsinálni. Először válassz egy alakzatot alul. Utána fel kell gyújtani a lámpásokat - de nem mindegyiket, csak ami a kiválasztott alakzathoz kell. Ha megvan az összes, akkor az alakzat kijelölése után kattints a Beváltás gombra. Ekkor megkapod az alakzat jutalmát, és kialszik az összes lámpa. Jöhet a következő alakzat, és annak a lámpái szépen sorban. A bal oldali haladási sor az így elkészített, beváltott alakzatokat számlálja.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. 1süni

1süni Törekvő

Sziasztok!A gyopárosvólgyben mit lehet csinálni a gyújófával?Nem találom a leírását,Előre is köszi a választ.

10. -BombadilToma-

Szia!
    Ha végig nézed az Átalakító lehetőségeit, akkor láthatod, hogy zöld üzemanyag gyártásához használható, illetve az újrahasznosítóba is bedobhatod. Mivel elég értéktelen, nincs sok jelentősége; egyelőre nem látom, miért is vezették be...

-julcsi13- és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. zene53

zene53 Junior szaki

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Ma reggel vásároltam a Jack boltjában 2 db Rémséges birkanyíró állomást, amit nem találok sehol. Kérlek nézzetek utána miért nem jelenik meg az ikon alatt. Segítséget előre is köszönöm. zene53 ID 8019954

12. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    A farmos ólak között kerested? Ezt az ólat nem lehet a teliholdas területekre kitenni.

13. zene53

zene53 Junior szaki

Sylja, köszönöm szépen, már kerestem ott is, de nem találtam, most még egyszer rákerestem, és láss csodát ott van! még egyszer köszönöm!

Sylja kedveli ezt.
  14. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
    A Gyopárvölgyben nem tudom a fákat törölni, mert kapacitás túllépést jelez a rendszer.
    A tárolóm kapacitása 250, a benne lévő fatuskó mennyisége pedig jelenleg 6.
    Pillanatnyilag minden tárolómban van hely, ezért nem értem a problémát.
    Coff66 ID: 11322023
    Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv, Coff

15. 1süni

1süni Törekvő

Köszi szépen!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

Szia!
    Nézz be a zöld üzemanyag tárolóba is. Újabban oda kerülnek a gyújtófák, így ennek a tárolónak a telítődése is akadályozhatja a fák kivágását.

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia!

Az összes gyújtófát elhasználtam, mert erre gondoltam én is.
    Sajnos nem vátozott a helyzet azt követően sem :-(
    Ennek ellenére köszönöm, hogy segíteni szeretnél :)

18. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

A zöld üzemanyag mennyiségem sok volt, ez okozta a problémát.
    Kitöröltem a tárolóból a kapacitást túllépő mennyiséget és helyre állt a rend.
    Köszönöm szépen a segítséged, mert eszembe nem jutott volna, hogy az is befolyásolhatja a fás tárolómat.

19. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia!

Köszönöm szépen, de Toma segítségével megoldótott a problémám.
    Kitöröltem kb 45 ezer zöld üzemanyagot.
    Azt viszont nem ártana jelezni a központnak, hogy a vásárlásból adódó többlet ne befolyásolja a játék menetét.
    Vagy vegyék ki a zöld üzemanyagot a csomagokból, ha az megakasztja a játékot :-(

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.