Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mici-farmer

Mici-farmer Aktív író

Szia,
    nálam rendben működik. Ha belépsz a farmra, akkor azt javasolják, hogy előbb máshol ténykedjünk, hogy a háttérben legyen ideje betölteni az adatbázisokat a játéknak.
    Ha ellenőrzést szeretnél, akkor add meg az Id-dat meg a farmos nevedet, anélkül nem tudnak a modik segíteni.
    Illetve ha kliensen játszol, akkor próbáld meg böngészőben, hogy ott mit tapasztalsz. Ilyen tanácsok szoktak érkezni.

Othep kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kipróbáltam a farmomon, kliensből és böngészőből is be lehet lépni a gazdakörbe, akadálytalanul.
    Reggel óta kiléptél már a játékból és újra beléptél?
    Ha igen, akkor van egy olyan trükkje a dolognak, hogy játékba lépés után ne egyből a gazdakörbe menj, hanem lépegess kicsit más területekre, tevékenykedj kicsit máshol.
    Majd kis idő elteltével lépj csak a gazdakörbe, hogy legyen ideje betöltődni az adatbázisnak.

Ha nem klienssel játszol, nézd meg a helyzetet másik böngészőből is.
    Végezz el egy géptakarítást CCleaner-rel. Ha ezek nem segítenek, próbáld meg, hogy kikapcsolod a gépet, majd a routert. Pár perc pihenő után kapcsold vissza előbb a routert, majd a gépet.
    Ha semmi sem segít, kérlek adj meg farmnevet és ID-t, hogy ellenőrizni tudjunk.

Sali~*.*, Mici-farmer és zsani_apja kedveli ezt.
  3. éva0130

éva0130 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen. De azt nem tudom milyen böngészőről írtál. NEM a kliensből játszom.

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A böngésző általában véve egy keresőmotor, amivel az interneten lehet információt szerezni, dolgozni, tanulni, játszani, stb (webhelyeket meglátogatva).

Általában a játékosok zöme Mozilla Firefox-szal, Chrome-mal, vagy Edge-vel játszik.
    Vagy esetleg Operával. de léteznek más böngészők is.

Tehát egy másik böngészőre gondoltam, nem arra, amelyikkel éppen játszol....
    Ha mondjuk Te Firefox-szal játszol, akkor nézd meg a helyzetet Edge-vel, stb.

Általánosságban sem árt, ha van másik böngésző a gépünkre telepítve.

Sali~*.* és Mici-farmer kedveli ezt.
  5. éva0130

éva0130 Utánpótlás-írogató

Köszönöm

Othep kedveli ezt.
  6. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Sziasztok!
    Kérdésem lenne kedves Modik!
    A Gyopáros mindkét területén aktívak még a segítőim, de az utánuk járó termelési helyekre felkerült a lakat.
    A leírás szerint:
    ,,Termelési segítő hely
    Ez a hely elérhető, ameddig a termelési segítő aktív. A termelés nem fog megszakadni a segítő lejártával. A segítő az összes kategóriában felold egy termelési helyet.,,
    Kérlek nézzetek utána, hogy ez egy hiba lehet, vagy változott valami?

Farmnév: pecástündér
    ID.: 18105172

Utoljára szerkesztett: 9.7.23
    Kuzdern kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    3 féle segítő van. Az Erdész és a Kertész az ültetésben és a betakarításban segít, de nem ad termelési helyet. Azt csak a harmadik, a Termelői segítő ad, amit pont erre találtak ki.

8. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Hali!
    Köszi szépen a választ. :)
    Azt hiszem, egy kicsit elvesztettem a ki-, kivel, miért fonalat. :)

-ágianyu33- és -BombadilToma- kedveli ezt.
  9. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Gyopárvölgyi munkásokkal kapcsolatosan kérnék segítséget. Kilépés, sütik törlése majd visszalépés után sem hajlandóak dolgozni, pedig az információ szerint még 28 nap a munkaidejük. Mit csinálok rosszul? Itt egy kép az esetemről : [​IMG]
    A Farm név és ID szám jól olvasható a keretben. Előre is köszönöm a segítséget!

10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    És mi a helyzet, ha kézzel aratnál? Arra tippelek, hogy megtelt a gyümölcs tárolód, vagy közel vagy a telitettséghez a gyümölcsöknél. Egyszerre sok fád érett be. Kérlek írd meg mit tapasztalsz.

Dolphin kedveli ezt.
  11. franyo121

Szervusz!
    Köszönöm szépen a segítséget! A gyümölcs tárolóval jól állok. Az 1600-ból 508 foglalt. Az a helyzet, hogy a Fatuskó tároló 3 hiányában még nem érte el a (140) maximumot, ezért nem tudom kivágni a tuskókat. Sajnos a tároló kapacitását sem tudom növelni, mert az összes fatermés pontértéke nem adja ki az Arborista -1-es jelvény elkészítéséhez szükséges 11000 pontot. Az Arborista -2-es jelvényhez (12500 pont) az Amerikai bükk makkja megvan, viszont az 1-es hiányában nem engedi elkészíteni. Olyan elemekre sikerült rávezetned, amire nem is gondoltam.

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Örülök, ha tudtam segíteni.:) Mit szólnál, ha azt mondom, most át kéne térni a meggy gyártására. A meggyfa előállításához 14 db. alapfaanyag kell. Ha fel van fejlesztve a fa akkor fullon 139/db a csp-e. Az 1.sz Arborista jelvény kiváltásához "csak" 81 db. kell.

Othep, franyo121 és Dolphin kedveli ezt.
  13. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Szia! Nem nyitottam. Azért is írtam, hogy lehet, hogy nekem nincs is. Bár már jártam úgy, hogy valamit nagyon kerestem és segítséget kellett kérnem.

Egy hasonlót találtam csak. De, az hajmeresztő madárijesztő.

14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    elviszem akkor ellenőrzésre a kérdésedet, jelenleg nincs fent Kolléga, aki ebben segíteni tudna. Köszönöm türelmedet.

15. franyo121

Szervusz!
    Nagyon szépen köszönöm a jó tanácsot. Pont a meggy termelés érdekében akartam kivágni a tuskókat. Jelenleg a tuskók kivághatatlansága miatt csak 2 meggyfát tudtam elültetni. Ezzel elleszek egy jó ideig mire a meglévő 4 szem meggyhez megtermelem a hiányzó 77 szemet.

jófarmerlány és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. -greycat-

-greycat- Aktív író

Igen-igen belassult a játék, jobbára a betöltővirág forog. Minden böngészőből (CC-Browser, Firefox, Bing). A CCBrowser pedig hasítani szokott...

mitnemertesz kedveli ezt.
  17. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Plusz 1, nálam is :(

18. franyo121

Szervusztok!
    Sajnos az előttem szóló gazda megállapítását tudom bizonyítani. Én 2 perc töltögetés után sem tudok belépni.

19. csms1972

csms1972 Utánpótlás-írogató

Helló! nálunk is belassult, nem tölt be rendesen a játék :(

20. brumika8844

brumika8844 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Gyöngy vagyok a kisfarmomról írok.
    A kliens halott egy kereszt jelenik meg amikor be szeretném tölteni.
    A Webes felületen pedig a farmon belül és Gyopin sem lehet semmit sem csinálni nem reagál a játék. Az Északi erdőből eltűntek a fáim, üres az egész terület.
    Tudtok valahogy segíteni ?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.