Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Köszönöm, így sikerült.

Sylja és Enike** kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    pontosítanád picit a problémádat? Állatkára semmit nem kell ráhúzni. Az állatkákat kell a megfelelő művelethez elvinni. Ha visszadobja a helyére az állatot, akkor nincs elegendő eventnövényed / felreppenőd / mangód az adott képzéshez.

3. Dolphin

Szia,
    sajnos ebből nem értem mi a pontos problémád, hol akadsz el, így nem tudunk segíteni. :-( Próbáld meg bővebben kifejteni. Köszönöm

4. halak

halak Junior szaki

Sziasztok!
    Én sem tudom az event növényesre rátenni

5. Dolphin

Szia,
    a felébresztés nem maradt ki esetleg?
    Átadtam ellenőrzésre a problémádat, türelmedet kérem, mert jelenleg nincs fent Kolléga, aki segíteni tud nekem ebben.

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ötletek:
    Fel kell ébresztened a kérdéses állatot.
    Be kell fejezned a szintet, kattints a Befejezés gombra.
    Másik helyen ugyanez az állat már képzésben van.
    Megvan mind az 5 pötty, további képzésre már nincs lehetőség.
    Takarítás, ki- és belépés, stb...

Othep, Enike** és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    az ellenőrzéshez szükségünk lenne a farm nevedre és a farm ID-ra.
    Felébresztetted az állatot?
    Van elegendő eventnövényed? Az első szám mutatja a szükségletet, a második a pajtában található készletet.
    A kép csak minta:
    upload_2023-7-20_17-16-31.png

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    én próbálom megérteni a problémádat, de segíteni nem tudok, mert nincs jogosultságom ellenőrzésre - ezért továbbadtam Kollégának, aki ellenőrizni tudja Nálad a dolgokat.
    Akkor most korrigálom a kérésben a farmnevedet, mert látom, hogy másikat hoztál, mint a fórumneved. Erre mindig figyelj, hogy pontos adatot adj meg az ellenőrzéshez, elkerülve a felesleges köröket. Köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Köszönöm!
    Még egyszer bocsi!
    Működik !!! Köszönet!

Utoljára szerkesztett: 20.7.23
  10. őszifény

őszifény Fórum-zöldfülű

Tisztelt Modik! Segítséget szeretnék kérni. A papagájt nem tudom az öntözőkannás fejlesztésbe betenni, meg sem jelenik, hogy mennyi kellene, és le sem tudom tenni. A többi állattal nincs ilyen gondom. ID: 27156400.

11. Dolphin

Szia,
    nem lehet, hogy a Papagájnál már végeztél azzal a feladatrésszel? Ha egy adott sorban mind az 5 pötty megvan, akkor olyan tevékenységet már nem kell végezned.
    Átadom ellenőrzésre a problémádat, jelenleg nincs fent Kolléga, aki segíteni tud nekem, így türelmedet kérem. Köszönöm

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. őszifény

őszifény Fórum-zöldfülű

Szia, még hiányzik egy pöttyöm. Várom a segítséget. Más böngészővel is próbáltam, ugyanez a helyzet. Köszönöm a segítséget.

13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Felreppenő mennyiséged /öntözőkanna/ meg van hozzá?

Papagáj

Sali~*.*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  14. őszifény

őszifény Fórum-zöldfülű

Köszönöm, érthetetlen okokból megoldódott. Megjelenítési probléma lehetett. Minden esetre túl tudtam lépni rajta. Persze, kannám van elég.

Dolphin kedveli ezt.
  15. Dolphin

Köszönjük visszajelzésed! További jó játékot!

16. Dolphin

Szia,
    köszi a visszajelzést.
    Most történt meg Kollégám ellenőrzése, és ő is azt állapította meg, hogy készen vagy az eventtel.
    További jó játékot.

Galadriel kedveli ezt.
  17. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Maci.gif köszönöm a vissza jelzést, aranyos vagy,köszi!!!!! További szép napot kívánok!

Kuzdern, Galadriel és Dolphin kedveli ezt.
  18. vilimacsa

vilimacsa Junior szaki

Szia!Tegnapeste kiakartam rakni 5db Andamán tiki fát 2db sikerült kitenni de 3db elnyerte a rendszer szeretném visszakapni az ID 16988223 köszönöm szépen ha utána néztek!

19. Dolphin

Szia,
    a rendszer nem nyel el semmit. Melyik területre próbáltad kitenni őket? Volt annyi szabad helyed? A doboz alatt nézted, nem maradt ott a 3 db, amit keresel?
    Elviszem ellenőrzésre a jelzésed, de a válaszra várnod kell, mert jelenleg nincs fent Kolléga, aki segíteni tud nekem. Köszönöm türelmedet.

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    Kollégám ellenőrzése alapján 3 db Andamán tiki fát kibontottál már 2023-07-16 16:32:23-kor, ebből kaptál 1 db Kefevirág fa XL-t, 1 db Kefevirág fa XXL-t és 1 db Rafiapálmát. Jelenleg 2 db Andamán van Nálad kint, beérett állapotban a Bahamarama ültetvény felső részén.
    Ez összesen 5 db.

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.