Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. birofne

birofne Junior szaki

Sziasztok! Folyamatosan visszatér az adatvédelmi tábla rákattintok hogy elfogadom és mégis újból és újból visszatér. Mit lehet tenni??
    ID:20955823

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Központban dolgoznak a felugró ablakok problémáján, addig nem tudunk mást, mint lekattintani az ablakot és türelemmel várni.

birofne kedveli ezt.
  3. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok. Szeretném tudni lesz még Baby Boom?

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Előre sosem tudjuk megmondani.
    A fórum szokásos, hivatalos részét tudod most csak figyelni.
    Ott tesszük közzé, ha lesz. :)

5. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Ez így igaz sajnos:oops:

hekalé kedveli ezt.
  6. Othep

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok! A változatosság kedvéért nálam most meg nem mutatja hogy megérett az elültetett növény. Tegnap délutántól éjfélig nem lehetett belépni, kezd nagyon telelenni a hócipőm és egyre inkább hajlok arra hogy szüneteltetem ezt a játékot.

8. njOoy

njOoy Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálam az óra azt mutatja, hogy még nem érett, de egyébként meg le lehetett szedni. Nem is értem már, hogy mikor mi történik?

mucus252 és eva19650120 kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!

GA-BI-O-Farm ID 1508500

Segítséget szeretnék kérni. Tegnap este megvettem a Leárazásroham-ot az első pár percben, tehát olyan 18:05 óra körül.
    A vásárlási bónusznál, csak a 2 szinten álltam, ezzel a vásárlással felugrottam a 7 szintre.
    Közbe két Dzsinn láda van, de csak a Varázskalap dekort láttám, mást nem, amit a Dzsinn láda adna, szeretném ha meg
    tudnátok nézni, mi volt a másik Dzsinn láda ajándéka.
    Segítségeteket köszönöm.

PalMa és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor szükségünk van a Farm nevedre és az ID-ra. Ha panaszod van, azt a Panaszkönyvben tudod rögzíteni.
    Javaslok egy Ccleaneres gép tisztítást is.
    Az esti belépési problémának ez volt az oka:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...pési-problémák-hátteréről.23827/#post-1337373

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Sziasztok

Tegnap megint nem lehetett belépni,így nem tudtam átvenni a Rackót--mi van ilyenkor????

12. Dolphin

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor szükségünk van a Farm nevedre és a Farm ID-ra.
    Böngészőn játszol vagy kliensben? Próbáltad esetleg más módon is (ha kliensen játszol alapban, akkor böngészőben, ha böngészővel, akkor válts másikra, mint a megszokott). Ott is ezt tapasztalod?
    Ccleaneres takarítás mikor volt utoljára a gépeden? Ezt célszerű rendszeresen futtatni.

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    még nem kaptunk a Központtól információt, hogy terveznek-e kompenzációt az esti belépési probléma miatt. Amint jön hivatalos értesítés, megosztjuk Veletek. Türelmedet köszönjük.
    A belépési probléma okáról itt találsz információt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...pési-problémák-hátteréről.23827/#post-1337373

vihence és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a tegnapi vásárlás előtt 3-as szinten álltál, a vásárlást követően pedig most 6-os szinten vagy.
    Az alábbi ajándékokat kaptad a vásárlással:
    - 35 szupertáp
    - 20 Szerszámosláda II
    - 5 Party pörgetés
    - 50 Szupertrágya
    - 1 Varázskalap (+)

A 3-as szintet a 2023-07-29, 11:00:08 órai vásárlással érted el, akkor kaptál dzsinnládát, ekkor ezeket kaptad:
    - Fényfesztivál (+)
    - 20 Kacsa Kata szupertrágya
    - 4 Szerszámosláda II
    - 10 Farmpengő
    - 10 Szupertrágya

Ha szerzel még pontokat, akkor következik majd a 7-es szint.

upload_2023-8-12_14-23-39.png

15. papageno53

papageno53 Járnitanuló

Oké, most már működik! Köszi!

Dolphin kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Köszönöm az ellenőrzést, akkor valamit benéztem.

Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
  17. Agni1

Agni1 Fórum-zöldfülű

Szia!
    A múlt hónap végén is volt olyan, hogy nem lehetett belépni este... másnap sikerült, de az előző napi Rackó ajándékot nem kaptuk meg és így a hó végén az utolsó napi ajándék "elúszott". Akkor azt mondták, hogy valamit átfuttatnak és megkapjuk. Azóta sem érkezett meg a ládikó :( Tegnap este ismét nem sikerült belépni (sajnálom, hogy támadások érik ezt a szuper játékot :( )... remélem, most eredményesebb lesz a 'valami' lefuttatása is. Köszönöm a munkátokat. Sikeres gazdálkodást minden játékosnak.

jófarmerlány kedveli ezt.
  18. Lesliee94

Lesliee94 Utánpótlás-írogató

sziasztok....tegnapi bejelentkezni képtelenség miatt úszott a majd 440 napos sorozatom....visszakaphatom ? ID 26368792 Lesliee94

19. Othep

Szia.

Egyelőre nincsen erről semmiféle információnk.
    Amint lesz, a szokott helyen, a hivatalos hirdetményeknél közzé fogjuk tenni.
    Türelmedet kérjük. :)

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. czigabi

czigabi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérdésem, tudja valaki hol található a "Napraforgó domb"? És hogy lehet azt megnyitni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.