Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Barika45

Barika45 Utánpótlás-írogató

Én nem használom a kliens-et, de nálam sem látszik a fák és földek arathatósága. Most a Firefox segítségével úgy tudtam belépni, hogy a Google-be beütöttem a farmerama-t és ezzel a módszerrel simán bejutottam a farmra.

an-csika kedveli ezt.
  2. MissL

MissL Fórumprofi

Köszi, nálam 25 órát mutat ... az meg holnap este lesz, de akkor még nem frissítették lehet..

Ninett79 és ^^Ayumi^^ kedveli ezt.
  3. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Én most leszedtem a klienst, azon működik, nálam egyik böügészőből se jó a játék :eek:

4. Kertlandia

Kertlandia Járnitanuló

Köszi a választ!
    Kb fél óra után elindult.

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Jelen esetben az eventóra nem mérvadó.
    Holnapra várható az időpont módosítás az eventórában.

Dolphin, MissL, an-csika és még 1 ember kedveli ezt.
  6. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Nálam aratni se lehet .Hát így vállaljak be majd eventet hát neeemmmxD:cry::cry:

7. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Ez a farmom nekem is az Edge-n van, de a Firefox nem jelenítette meg a játékot a szerver túlterheltsége miatt. Ott kipróbáltam beütni a Google-ba a játék nevét és ezzel ott is megoldódott a probléma.

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Swallow

Szia!

2023-08-11-én egyáltalán be se léptél a játékba.
    A belépési gondok nem egész naposak voltak, hanem az este folyamán kezdődtek valamikor.

Dolphin kedveli ezt.
  9. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A weboldalra azt írja nem elérhető,a klienssel nagyon nehezen kitudja hanyadik próbélkozásra sikerűlt belépni.De a fáknál nem tudni mikor értek be,mert úgy néznek ki mint aratás után.Az eventnövényen sem látszik,hogy beért,olyan mint vetés után frissen.Tehát elég vacak a játék,erre holnap még jön kettő mini event,na akkor lesz csak haddelhad.Most,hogy nagyon lassú,legalább a rémséges nem kellene.Mindig csak bosszankodunk,idejövünk a napi streszből kicsit lazítani és itt kapunk agyvérzést!Sok szomszédomnak napok óta nem jelezz a zöldlámpa,nem játszanak.

Ha a játékos csak este ér rá akkor mi a gond?A gond itt az volt,hogy már este nem tudott belépni...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.8.23
    fankostepsi és Andzsi1971 kedveli ezt.
  10. Swallow

Szia!

Én Chrome böngészőből játszom. A játék viszonylag megfelelően működik.
    Viszont itt is nyomon vannak a megjelenítési problémák.
    A központ dolgozik a problémák megoldásán.

11. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Milyen kettő event jön holnap? A rémséges maj a hónap végén lesz. :)

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

barracuda117000 kedveli ezt.
  13. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Az előttem szóló írta, hogy jön még kettő holnap, meg a rémséges. "Tehát elég vacak a játék,erre holnap még jön kettő mini event,na akkor lesz csak haddelhad.Most,hogy nagyon lassú,legalább a rémséges nem kellene."---ezt írta, erre válaszoltam naki :)

14. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Nem jön holnap semmilyen új event, csak a Teliholdas nyit ki, egy kis időre.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/telihold-mini-event.23915/

Dolphin és Ninett79 kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én pedig azért írtam ezt neked, mert te azt írtad,hogy a hónap végén lesz a rémséges. Erre írtam,hogy holnap is lesz....

barracuda117000 és jófarmerlány kedveli ezt.
  16. Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni vagy 4-5 napja minden egyes belépésnél, ami sokszor van 1 nap mert telefonról és gépről is játszom.. folyamatosan beadja ezt
    "Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra"

Minden egyes alkalommal rányomok az elfogadom gombra...aztán feldobja németül is, gondolom, mert a munkám miatt sokat utazom német területre... de ez már nagyon terhes hogy naponta 15-20 alkalommal ki kell lönőm . Lehetne vele valamit csinálni, hogy ez ne jelenjen meg többet? Ez a teljes szöveg. alul pedig 2 opció van, További lehetőségek és elfogadom.. mindig az elfogadómra nyomok..de nem történik semmi... újabb bejelentésesnél megint feladja.

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
    Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai a webhelyek egy csoportjára érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Gazda: monikacicamica73 ID: 23862990

17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ez több napja ismert hiba, amin szintén dolgoznak a Központban. Minden Játékosnál jön a felugró ablak.
    Amíg a hiba elhárítása megtörténik, addig ezt a pár plussz klikkelést meg kell tennünk.
    Türelmedet és megértésedet köszönöm!

18. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Én sosem találom meg, hogy mi lesz másnap :( Csak az eventnaptárt nézem meg. Hol lehet az eventekről előző nap olvasni?

19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a mai napon 14 órakor jelent meg az event beharangozó és ismertető.
    Mindig ebben a topikban találod: https://board-hu.farmerama.com/forums/eventek.273/

alex0824 kedveli ezt.
  20. berzsike

berzsike Fórumszaki

Sziasztok!Segítsetek légyszi,prémium gazda voltam eddig és automatikusan megújult minden hónapban,most meg
    szűnt és nem tudom megújítani.
    Köszönöm.berzsike ID 379557705

Szirák kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.