Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

2. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Nem tudom, jóhelyere teszem a kérdésemet? Szeretném meg kérdezni, hogy a katicabogár hova tünt a piros kosárból? Vagy nem, is volt vásárolható? Köszönöm a választ!

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kuzdern, Sali~*.* és semmirevaló kedveli ezt.
  4. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Sziasztok! kérdésem, hogy a katicás épitésben hányszor kell leadni 75 katicát? emlékezetem szerint én már azt megcsináltam kaptam is rá értestöt5 hogy készen van és mégis kéri a leadást. Hiba lehet ez is? Kérem nézetek utána. elöre is köszönöm munkátokat:inlove:

Margareta5261 ID: 30644129 a játékos neven és az ID számom lemaradt, bocsánat.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.8.23
  5. Dolphin

Szia,
    minden épületnél az 5. feladat sokszor ismételhető, ameddig a pajtád bírja, vagy ameddig Neked megéri a beadás az ajándékokért

Idézek az ismertetőből:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-vitorlázás-kora-2023-augusztus.23922/#post-1338867
    upload_2023-8-17_11-4-40.png

Csatolt fájlok:

aida2330, Kuzdern, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  6. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Dolphin kedveli ezt.
  7. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Szervusztok!
    Néhány perccel ezelőtt kiváltottam egy pókfészket, de sehol nem találom, hogy kirakhassam. Köszi, ha megnézitek!
    Gazda: csillaglili55 ID: 31659778

8. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

9. Dolphin

Szia,
    az ellenőrzésig és válaszig kis türelmedet kérem.

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

ID: 4764703
    Megcsináltam egy teliholdas feladatot, ami 1 db titokfát adott volna, de nem találom! Köszönöm a segítsétet!

11. Dolphin

Szia,
    köszönöm türelmedet.
    Ellenőrzésünk alapján Jack boltjából nem Pókfészket váltottál ki, hanem a Rémpók dekort, ezt meg is találod a Dobozban a Váza alatt
    upload_2023-8-17_12-45-45.png
    Ezt kell kiváltani Jack-nél a Pókfészekhez - ha rákattintasz, akkor alul mutatja, hogy mi szükséges hozzá, fent pedig kiírja a kiválasztott dolog nevét. Így tudod ellenőrizni, hogy mit szeretnél kiváltani.
    upload_2023-8-17_12-46-44.png upload_2023-8-17_12-48-29.png

csillaglili55 kedveli ezt.
  12. pünközsdirózsa

A Gazdakörben csináltam meg az egyik teliholdas feladatot!

13. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Na, ezt jól benéztem! Köszönöm szépen a segítségedet! :)

Dolphin kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2023-08-17 12:16:37-kor teljesítetted a 6-os számú szerelmi bájital Gazdaköri feladatsor egyik feladatát, ahol egy „Szulavézi” talányos tiki-fát kaptál. Minden olyan talányos fa, aminek a nevében a "tiki" szó is szerepel a Bahán keresendő.
    Én meg is találtam - ha sok fád van, akkor célszerű elkezdeni a nevét gépelni, vagy azt beírni, hogy talányos
    upload_2023-8-17_17-44-43.png

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. pünközsdirózsa

Köszönöm szépen a választ!!!! A teliholdas fák között kerestem!

Dolphin kedveli ezt.
  16. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép napot!A bahánál akadt némi problémám.Valahol azt olvastam,a 800 szintnél kapunk új dolgokat.Akkor még nagyon messze tartottam tőle,ezért nem is foglalkoztam vele.Most elértem a 800.szintet és sehol semmi.Nincs új növény,állat vagy fa nálam.Az aranybanánnál is végignéztem.Akkor most tényleg nincs?

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egy gazdaköri feladat nyílik meg a 800. szint elérésekor. Itt van róla a hirdetmény: https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-tartalmi-frissítés-2-rész-2022-augusztus.22706/

aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. ladanyika1960

ladanyika1960 Utánpótlás-írogató

Szép napot ! Sajnos megint nem lehet belépni a játékba >:(

Bátyus kedveli ezt.
  19. Tréfi-75

Tréfi-75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Sajnos én sem tudok belépni!

20. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Kb. 30 perc eltelte után engedett be a játékba. Ezekl a kisebb, nagyobb belépési gondok egyre inkább gyakoribbak és egyre inkább elkeseritő.

e

Jucus1949 és Bonzó1945 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.