Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Végre eljött ez a nap is és ezzel együtt remélem, hogy a játékleállás is megszűnik jó időre: bejelentkezéskor már nem kell 2 nyelven is elfogadni a "lepedőt". Köszönet érte

aida2330 kedveli ezt.
  2. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Sziasztok illetékesek

Mi újság a játék hibájából át nem vett Rackóval??17-ét ír a most átvettnél.

3. Bozolo222

Bozolo222 Utánpótlás-írogató

sziasztok
    nincs felugró ablak tökéletes megint a játék nagyon örülök neki
    köszi

4. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Szeretnék segítséget kérni, mert nem találom a szezondíj alap dekort? -bobe55- ID 4290515 Előre is köszönöm!

5. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

Köszönöm a választ. Megpróbáltam rendelni a paypal.com-on. Megadtam minden adatomat, vártam hogy küldenek sms-t de semmi nem történt. Úgyhogy most lett elegem az egészből.

aida2330 kedveli ezt.
  6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    E-mailt sem kaptál?
    Ha, regisztráltál, akkor kell kapnod egy e-mailt, ahol megerősíted a regisztrációt.
    Azután fogod tudni használni a farmon.
    Jó lesz az!

7. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

Elnézést én voltam a hibás elütöttem a telefonszámot. De már olyan ideges voltam

aida2330 kedveli ezt.
  8. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

Sikerült!!!!

aida2330 kedveli ezt.
  9. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

És ráadás lett naphalam;)

aida2330 kedveli ezt.
  10. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A szezondíj dekorodat a főfarmon találod Szezondíj 5. néven.
    A tanyaház előtt.

-bobe55- kedveli ezt.
  11. gereblye67

gereblye67 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Most reggel 7:20-kor az eventben beadtam az 1. épületbe a kosarakat, rákokat, a 370 ciprust, de a nyeremények nem jöttek, frissítés után sem. A 7 vitorlavászon hiányában nem tudok továbblépni. Segítséget kérnék ez ügyben. Köszönöm.
    ID: 4504326

12. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Hiányzik még 1 növény a sikeres teljesítéshez.
    Az alábbi kép nálad készült:

upload_2023-8-19_7-56-27.png

aida2330 kedveli ezt.
  13. gereblye67

gereblye67 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, úgy látszik keveset aludtam, még nem látok.

14. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Tessék mondani, most ugyebár nem áll "támadás" alatt a BP, most miért nem lehet belépni? Az egyik farmomon a bahát megszórtam ixorával ami 24 órás növény, majd elláttam vizzel. Már akkor elég lassú volt, és csodálkoztam, hogy a viz után is ugyanúgy 24 órás az érési idő. Frissitettem és lám talicskázni kezdtek az embereim és csak tolták és tolták. Végül kiléptem, de visszalépni már nem lehet. Akkor most támadnak bennünket vagy nem támadnak? Vagy egyszerűen csak nem birja a szerver? Besokalt? De akkor miért nem ezt mondják? És miért teszik be orrba-szájba az eventeket, meg új terület, új állat meg a fene se tudja még mi mindent tesznek be egyszerre.

Ui. Azt kihagytam hogy a főfarmomon sem lehet egyik területről átmenni a másikra.

Judy_Csiki, zsona416, barbi021951 és 7 más kedveli ezt.
  15. Mogyi

Mogyi Aktív író

Sziasztok,
    sajnos megint túltolják a Barik!-.-

rudcsi24, aida2330, tutitanya és 2 más kedveli ezt.
  16. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

45%-on nálam is, vagy 501, 502 hibakód 9 óra óta, pont akkor kellett volna aratnom :( Ha nem tudok belépni megint, nemsokára el kell mennem itthonról, lemaradok a termesztésben :(

rudcsi24, barbi021951, Cincilke és 3 más kedveli ezt.
  17. aragorn*

aragorn* Haladó

Túlságosan is túl tolják a barik, egy-egy mező learatása illetve elültetése kb. negyed óra, hanem több, amit eddig az összes terület aratása,ültetése kb. 5perc, az most órák, de nekem nincsenek óráim hogy itt üljek előtte egész nap

18. Blanka20020627

Blanka20020627 Utánpótlás-írogató

Enike biztos szabadnapos! :(Ahogy olvasom 9 óra óta nem tudunk be lépni a játékba, vagy ha sikerül akkor nem csinál semmit a rendszer! >:( Semmi hivatalos értesítés, hogy tudnának volna a problélmáról! >:(

tutitanya, zsóka56 és rudcsi24 kedveli ezt.
  19. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Nagy nehezen be tudtam lépni, de SEMMIT nem tudok csinálni. Semmit se tudok aratni, nem tudom elindítani a malmot! Segítséget kérek!!

tutitanya kedveli ezt.
  20. mariska5305

mariska5305 Utánpótlás-írogató

Sajnos nálam is ez a helyzet.Nehezen beenged,de azokkívül nem csinál semmit.Ez olyan bosszantó és felháborító!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

potyi120, tutitanya és rudcsi24 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.