Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nagyon szívesen segítek, amiben tudok máskor is :)
    Szép napot, jó játékot!

2. TrBebe2000

TrBebe2000 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ez egy borzalom! Napok óta nem lehet akadálymentesen dolgozni a farmokon, csak pörög a napraforgó, állandóan újra kell tölteni. Mikor javítják már ki a hibákat? Ritkán írok, de attól még a hiba az hiba! Nagyon bánom, hogy nekikezdtem ennek az eventnek, mert csak kínlódás az egész. Szép napot mindenkinek!

3. Dolphin

Szia,
    jelenleg nincs probléma a farm működésében. Kicsit tudnád konkretizálni a problémádat? Hol jelenik meg napraforgó állandóan?
    Kliensen vagy böngészővel játszol? Ccleaneres takarítást végeztél mostanában a gépeden? Internetszolgáltatónál nem volt fennakadás / hálózati probléma?
    Javasolt időnként a Wifi routert is újraindítani, nem csak a számítógépet.

4. Mara49

Mara49 Utánpótlás-írogató

Szia! A kérdésem,hogy a hajósládának miért nem látom a ládás ikonját az elhasználd rekeszben? Mara49 ID: 8287250

5. Dolphin

Szia,
    egy db Hajósláda II-t találtam Nálad, kezd el gépelni fent a keresőben, akkor reméljük Nálad is felbukkan:
    upload_2023-9-4_13-21-20.png

Sali~*.* kedveli ezt.
  6. Mara49

Mara49 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ:)

Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  7. balu

balu Haladó

Üdv.!
    Azt szeretném kérdezni! Miért nem látom a naptárban hogy milyen következő event lesz?
    Mindig lemaradok ha hosszú-érésüt kell ültetni a felröpiért.
    Már hónapok Óta ez van . Csak a facebookról todom meg mi lesz a következő event.

eilingsfeldbalu id.:2221969
    Köszi

8. Dolphin

Szia,
    a naptárba csak a már meghirdetett eventek kerülnek bele, ez már egy jó ideje így van.
    Az előzetes eventnaptár mindig elérhető az eventek tervezetével már előző hónap végén, ezt mindig ezen topic tetején találod.
    https://board-hu.farmerama.com/forums/eventek.273/
    Az eventek meghirdetése általában T-1 napon 10 óra magasságában történik meg, szintén a fenti linken találod. Így nem csak a Facebookról tudsz tájékozódni, hanem itt a fórumon is.
    A Naptárba a meghirdetés után mielőbb igyekszünk feltölteni.

Event naptár tervezetének közvetlen linkje:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eventnaptár-tervezete-2023-szeptember.23962/
    A linkeket érdemes a Kedvencek közé elmenteni, így könnyen elérhetővé válik.

Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. fmanyika

fmanyika Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Segítséget kérek,lejár a prémium előfizetésem Sajnos nem tudom meg hosszabbítani hiába kattintok a prémium villára,nem ad lehetőséget a hosszabbításra. Előre is köszönöm. fmanyika ID 54274713

10. Dolphin

Szia,
    bankkártyával szoktál fizetni? Amennyiben igen, egyeztess kérlek a Bankoddal, hogy Ők mit látnak, miért nem sikerül a tranzakciód.

Vannak más fizetési lehetőségek is a bankkártyás fizetés mellett, kérlek nézd meg, hátha átmeneti megoldásnak, Te is tudod vmelyiket alkalmazni - többen alkalmazzák ezeket is:
    - az egyik a Paysafecard (PSC), amit Postákon, illetve bizonyos benzinkutakon lehet beszerezni, itt találsz egy térképes keresőt:
    https://www.paysafecard.com/hu/ertekesitesi-pont-megtalalasa-1/
    Érdemes az oldalon az általános tudnivalókat is elolvasni róla.
    Itt találtok információt a PSC-vel történő fizetés menetéről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    - a másik megoldás a PayPal-lel történő fizetés lehet, ezen megoldásról itt olvashatsz, ha nem ismered még: https://www.paypal.com/

11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Érkezett 3 vásárlási ajánlat... az egyiket sikerült is megvásárolnom... a másik kettő eltűnt:(
    Érdekes volt hogy mindhárom vásárlási plakátra kattintás után ugyanazt a csomagot adta fel a bankban... Kíváncsi lettem volna a részletes tartalmukra és árukra...
    Pedig mindhármat megvettem volna... 8)de hát ha nem kell a pénzem...:oops::pxD:cry:
    Kérdezném ez hiba volt?

Vegyes trágya csomagok voltak... farmra-Gyopárra...
    Tudom, hogy a banki ajánlatok egyediek... a kérdésem arra vonatkozna... ha felbukkan a farmon miért nem működik a vásárlás?

-Holdfeny- 23159877

aida2330 kedveli ezt.
  12. fmanyika

fmanyika Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszodat,de sajna a koromnál fogva egy kicsit nehézkes dolgok.A prémium villánál azt írja,Őrület!A prémium előnyeid 30 nap után automatikusan megújulnak. Ez mit jelent? Üdv fmanyika.

13. Dolphin

Szia,
    ha elmentetted már korábban a Bankkártyád adatait a Bankolás részben, akkor a rendszer megpróbálja a fordulókor automatikusan terhelni a havi díjat. Ha sikeres lesz a tranzakció, akkor nincs teendőd, automatikusan meghosszabbodik a Prémium előfizetésed.
    Családtag / hozzátartozó / ismerős segítségét kérd esetleg az egyéb fizetési ügyekben.

14. -m2002-

-m2002- Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a válaszod.

15. Dolphin

Szia,
    továbbítottam észrevételedet, türelmedet kérem a válaszig.
    Amire gyanakodni tudok, hogy 11 óráig volt elérhető az ajánlat, s ezért késtél le róla.

16. zsozsi48

zsozsi48 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nem tudom, hogy csak az én EVENT ablakomban írták vasárnap. hogy munkásokat szept.5-én 22 óráig lehet vásároni!? De már 13 órakkor sem lehetett.Ezt módosították valahol? Köszi a választ.

attilaszaszi55 és apja_72 kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    meghirdetve valóban ma este 22 óráig volt, de a tapasztalatok alapján sajnos ma délelőtt 11-kor véget ért az akció. A Központ felé rögtön jelzésre került a probléma.
    Amint kapunk információt, természetesen megosztjuk Veletek. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk.
    Megértésedet köszönöm.

aida2330, szoknya és apja_72 kedveli ezt.
  18. zsozsi48

zsozsi48 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ.Remélem lesz legalább egy fél nap amikor lehet venni munkásokat!!!

Linzer72, Kuzdern és szoknya kedveli ezt.
  19. fraudragon1

fraudragon1 Fórum-zöldfülű

A klienssel nem lehet a játékot elérni

köbüki51 kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    jeleztük a Központ felé a problémát.
    Kérlek, a hiba elhárításáig lépj be böngészőn keresztül, ott nem tapasztaltunk problémát.
    Köszönjük a türelmedet!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.