Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Michelino57

Michelino57 Utánpótlás-írogató

Szóval a kérdés megint, hogy mi a *** van a játékkal ??!! Miért nem működik már megint semmi ?! A nemtudás mások idegbe vágása az megy nekik más nem !! Minek mindig egyszerre két eventet is erőltetni ha működtetni meg nem bírják ! Nem hozzáértő egy banda akik most ezt teszik velünk !! :wuerg::cry:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.9.23
  2. Yuuki15

Yuuki15 Fórum-zöldfülű

Idegtépő hogy nem tölt be az oldal, 88%nál megáll csak tolják a talicskát szegény birkák de semmi haszna. Megy az event, a bónusz ami el lett indítva csak ketyeg és elveszik a semmibe. Kárpótlás amit adnak az meg semmit nem érő és használni sem lehet ha amúgy sem indul a játék. Ha véletlen mégis elindítod aztán utána megint nem működik a játék és az is elveszik... Tehát ennyit erről, kárpótlás ide vagy oda.>:(:mad:

Dundika69 kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Le kell kapcsolni az összes Bp játéknál a nemrég bevezetett új területeket fejlesztéseket, beleértve itt nálunk a gyopárt is és megnézni fut-e a játék rendesen. Belső szerverhibát jelez a játék, nem elérhetetlenséget, tehát nem támadásról van szó, miközben a tünetek azok mint amikor arra hivatkoznak. A múlt hónapban olyan eseményeket töröltek, amik eddig minden gond nélkül futottak, pl gyümölcspiac és a teliholdas területek megnyitása. Maradtak azok az események, amik így vagy úgy bevételt generálhatnak, ezek közé sem a gyümipiac sem a teliholdas kinyitása nem tartozik, de ahhoz elég ezeknek az eseményeknek az elhalasztása, hogy a szerver ne legyen terhelve. A gyopár léte az új három területtel és azok összes vonzatával plusz terhelés a szervernek. Anno egy terület bevezetésének az ötlete is mumus volt, mert instabillá teheti a játékot. Most kaptunk 3-at is. Más fórumokon (német) már maga a moderátor is megkérdőjelezi a támadások valódiságát, és leírása szerint hiába írnak a központnak azok süketek.

adry_02, HolabögRém, ExupéryN1 és 14 más kedveli ezt.
  4. synde67

synde67 Utánpótlás-írogató

Nálam is ugyanaz.DE ha belépek akkor csomó minden nem működik.Kézzel kellet aratni,de már a másik földterületre nem tudok menni.Vizet nem tudok venni.Arató gépet nem tudok aktiválni.Egyszerűen ez már csak idegbeteggé tesz.Kifogok szállni,aztán ba....k meg a jöé...t amire gondolok.

5. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Én nyugtatásképpen hagytam meg a játékot, de ez már mindent csinál, csak nem nyugtat! :D

Viszont annyit szeretnék elmondani, illetve megkérdezni, ugye azzal mindenki tisztában van, hogy a Moderátorok erről a helyzetről nem tehetnek és ugyanúgy tehetetlenek, tehát Őket okolni nem ildomos. Most nem lennék a helyükben és nem is tudom, mit mondhatnának nekünk?

Othep, inanna11, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  6. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. Nem is értem, hogy a gyopárt miért vezették be, ha valakinek sok az árúja akkor ott a piac el tudja adni, nem pedig a gyopár előmenetelére pazarolja. Én csak ezen nyítottam, meg a másik kettőn nem nem pazarlók feleslegesen, még ezen a farmon sem. Nem vonz a gyopár

szrx, inanna11, szaszia és még 1 ember kedveli ezt.
  7. szinusz

szinusz Haladó

nagyon jók ezek a támadások, órákig nem működik a játék, aztán addigra lejár a bónuszom, lejár a farmmunkás kuponom, nem nagy élmény a játék Gazda: szinusz ID: 1296664

adry_02 kedveli ezt.
  8. veseineerika

veseineerika Utánpótlás-írogató

Szeretnék érdeklődni hogy meddig tart még ez az áldatlan állapot? Napok óta nem tudok a nap bizonyos szakában belépni ígynem tudok haladni...

9. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!
    Sajnos erre nem tudunk megfelelő választ adni.:sleepy:

Sali~*.* és cicimsincs kedveli ezt.
  10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Az Északi Erdőben elértem a 16. szintet. A kérdésem : az Európai vörösfenyő előállításához szükséges metszőollót miből vagy honnan tudom megszerezni? A Gyopárvölgy leírásában erre nem találtam utalást.

11. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Az Északi Erdőben röppenhet fel, minden fából.
    Az ismertetőben itt olvasható, a hsz közepe táján: #4
    Nálam elég ritka felröpinek számít, az első kettőt nagyon nehéz volt kivárni. Utána már mindig volt legalább 2, mire az új fát építeni kellett.

franyo121, aida2330 és cicimsincs kedveli ezt.
  12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nagyon szépen köszönöm a válaszod!

Sylja és aida2330 kedveli ezt.
  13. szrx

szrx Járnitanuló

Bárhogy csűrjük, csavarjuk a farmos játékunkban azóta vannak súlyos hibák mióta a GYOPÁRT házasították vele.A farmon rengeteg lehetőség lett volna a fejlesztésre, de nem , a mélybe rángatták a farmjainkat is ezzel az új társítással.Két külön logika, két külön intelligencia , két külön játékmód.Azon gazdáknak a legnagyobb a káruk , akik nem is hajlandóak csinálni, mert méltatlannak érzik vissza felé menni, beáldozni a farmon örömmel . élvezettel megtermelt javaikat.Két külön játék , lehetővé kellene tenni, hogy aki csak farmozni szeret az meg is tehesse és élvezhesse, aki pepid gyopározni szeretne, tegye azt, de a farmjaintól függetlenül. be kellene látni EZ nagyon káros kapcsolat ,mielőbbi VÁLÓPER kellene, Addig nem lesz újra élvezhető és szórakoztató a farmjátékunk. Már előttünk a több hónapos példa kínlódás idegeskedés , Modik kiborítása . Meddig mehet ez ??? már nem harcolunk hanem háborúzunk.

NagyG1950, bokaerzsi, dudute2 és 13 más kedveli ezt.
  14. mariannbene

mariannbene Járnitanuló

Szia! Én csak a tegnapi nap után írok elkeseredve, és ne vegyétek bántásnak.
    Igen én is a Gyopárvölggyel hoznám össze a sok problémát. Ez a játékrész nem kellene ide, én is kiváltottam, bár ne tettem volna, nem játszom ott, túl bonyolult, így marad a farm, amit mindig is élveztem, szinte a játék kezdetétől.

Azt kellene a játék üzemeltetőinek észre vennie, hogy ezt felnőttek játszák hosszú idő óta, nem gyerekek. Így ki merem mondani, munka, család mellett. Így a farmon lévő munkákat időzítve tesszük, ha ebbe a játék leállása beleszól, borul nálunk minden.

Igen mi felnőttel fizetünk azért, hogy játszhassunk kedvenc játékunkkal, de ha a heti többszöri belépés hiánya sok mindent felborít. Vesszük a szolgáltatásokat (nem kevés pénzért), vesszük a sok növelőket (szupertrágya, kerekkerékre, kácsa kata, stb). Így kimondhatjuk, hogy mi tartjuk el a központot, de a sok leállás miatt a növelők értelmét vesztik (leszórok 2 területet szupertrágyával, mire visszaenged már kétszer is le tudtam volna aratni, de nem.... Így veszett a szupertrágya is, a kiszámolt napi 4 aratás is. A kerekkerékre azért megyünk, hogy a 100 vagy 200 %-os termésnövelőt megszerezzük, az is kuka.
    Egyenlőre még nem hagyom abba a játékot, de nem veszek mostanában semmit. Kérdezem, ha mindenki így dönt, mi lesz a központtal, mert ez nem lesz jó nekik, sok lesz a bevétel kiesés.
    És ekkor jön a fő probléma a kompenzáció, amivel csak kiszúrják a szemünket, nem öröm, hanem méreg. A két tábla szupertrágya ugye nincs egyensúlyban 30 szupertrágyával. Na ezen is el kellene gondolkozni. Nincsen arányban a sok veszteség azzal amit kapunk.

szrx, Arrah, bokaerzsi és 17 más kedveli ezt.
  15. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Szia! Maximálisan igazad van és gondolom több tízezer (vagy még több) játékos is így érzi. Valamit tenni kell, mert így kivéreztetik, hamar abbamarad a játék. Üdv-

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.9.23
    szrx, dinka, zigus és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Lehet épp azt akarják? Hogy megszünjön a farmerama? És majd esetleg helyette beinditják külön a gyopárost? A fene se tudja hallgatag szándékaikat. Csak gondoljunk bele. Egyre többen jutnak el magasabb szintekre, ahol már nem kell sűrűn sztrágyát sztápot kacsa katát venni, hiszen a ládák a felhők adják. Igy rengeteg pénzkereset kiesett. Tenyésztési feladatok nagy része szintén kiesik, hiszen hiába nyomják az újakat annyit nem tudnak betenni, amivel pótolják pl. a tenyésztett állatokat amit szintén ad a láda. És még lehetne sorolni, mennyi minden pénzkereseti forrás kiesett nekik ezekkel. És hiába jönnek új játékosok annyi nem jön már, hogy fedezzék azt akik ugyebár kiesnek, abbahagyják, vagy nem vesznek semmit pusztán játszanak. Igy már nem éri meg nekik. Nyiltan nem hagyhatják abba, csak úgy ha szépen lassacskán lemorzsolják a játékosokat. És mi a lehetőségük? Hát az hogy ellehetetlenitik a játékot az állitólagos támadásokkal, meg hibákkal. Igy sokan beleunva ebbe majd maguktól abbahagyják.

Utoljára szerkesztett: 10.9.23
    szrx, NagyG1950, dudute2 és 2 más kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Én nem így látom. Néhány alapgondolat, ami szerintem a gondolatmeneted ellen hat, és mellé a saját meglátásaim (amik simán lehetnek persze teljesen tévesek is...)
    A technikai problémák a Gyopáros területet is érintik.
    Miért ne hagyhatnák abba nyíltan? Joguk lenne hozzá. A játék azért működik, mert jövedelmező. Abban a pillanatban fog megszűnni, amikor már nem lesz az. Egyik napról a másikra ez meg fog történni, és ebbe senkinek semmi beleszólása sem lesz. Abban persze teljesen igazad van, hogy a Farmerama jövedelmezősége szinte biztosan csökken; épp ennek a kezelésére kezdték el a Gyopárt.
    A Gyopárvölgy játékosai kizárólag a farmosok közül kerülnek ki. Ha a farm ellehetetlenül, nem lesz játékos a Gyopáron sem.
    A Gyopárvölgy nagyon messze van attól, hogy önálló játékként funkcionáljon. Még az sem látszik, mi lesz a célja, hogyan lesz ebből épkézláb koncepció. Sőt, az sem kizárt, hogy nem is cél ebből önálló játékot kihozni; pusztán egy bevételi lehetőség: el lehet húzni a fejlesztést, újabb játékelemekért újabb rendszeres bevételekhez jutni ameddig csak lehet.
    A farmos játékosok szinte kizárólag a farmon hasznosítható jutalmakért - Jégszarvas, felhősorok, Napraforgódomb - játszanak a Gyopárossal. Vagyis per pillanat úgy "kényszerítik" ide az embereket egy félkész játékot tesztelni. A farm esetleges megszűnése esetén egy minimális számú játékost leszámítva a nagyon nagy többség más cég más játéka után fog nézni. A farmos bizalomvesztés ugyanis a Gyopárvölgyre is kihat.

Ha igaz lenne, amit írsz, akkor a Gyopárvölgyet eleve önállóan indították volna, nagyobb - minimum 90%-os - elkészültségi szinttel. Azzal, hogy a farmhoz láncolták (legalábbis egyelőre) a Gyopár a farmmal "együtt sír, együtt nevet". Természetesen benne van a pakliban, hogy hosszú távon a Gyopár lesz az elsődleges, talán a kizárólagos platform, de az még beláthatatlanul messze van.

Sali~*.*, -forrest-gump-, Matold és 8 más kedveli ezt.
  18. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Nézd biztosan neked van igazad, hiszen én csak egy laikus vagyok. A technikai problémák, általában csak annyiban szokták érinteni a gyopárost, hogyha a játékba nem lehet belépni, egyértelmű a gyopárosra sem. A nyilt megszüntetés, hát bizony igencsak kérdéses. Én ezt a farmerama játékra értettem. Mert azt hiszem előre be kell jelenteni, hogy megszüntetik, és hogy a játékosok ne költsenek egy olyan játékra ami megszünik mondjuk pl. egy hét múlva. Talán akkor a játékosok igenis kiverhetik a balhét, hogy pl. engedték a megszünés előtt valódi pénzt költeni a játékra. De persze én nem értek hozzá, nem vagyok szakember. De azt sem tudják, nekem bemesélni, hogy támadások érik a játékot. Ha valóban támadás érné. akkor azt addig nem hagynák abba, mig végleg el nem lehetetlenitik a játékot. Egyébként mi értelme lenne a támadásoknak? Én még mindig azt hiszem, hogy nem birja a szerver a gyűrődést. Nem beszélve arról, hogy ahogy mások is irták már, Két teljesen különböző játékot hoztak össze, ami egymással pont ellentétes elveken működik bár jelenleg összekapcsolja őket az, hogy az egyik létfeltétele a másiknak. Én pl. emlékszem arra az időkre amikor a játékosok kértek a kitehetőknek új területet, azt mondták, nem lehet mert már igy is sok a terület és az felboritaná a játékot, instabillá teheti. És akkor került bevezetésre a paszuly. Hogy igy tudták az új területet megoldani. És most meg hirtelenjében bepakoltak három-négy új területet mondhatjuk úgy, hogy teljesen új játékkal. Játék a játékban. Nem beszélve arról, hogy a hibákat nem javitották ki csak toldozgatták, foltozgatták, de valós érdemi javitás soha nem történt. Úgyhogy részemről kérdéses az a bizonyos támadás. Miért csak időnként támadják? Miért mindig akkor amikor rengeteg plussz dolgot tesznek be? Pl. most a rengeteg új képeket amik igencsak igénybe veszik a szervert. És mellé még két vagy háromféle különböző esemény. Ha támadás éri a játékot akkor szerintem ez az igazi támadás. És persze a növekvő játékosszám. Szóval mint irtam én laikus vagyok, nem értek hozzá. De mindent azért egy laikussal sem lehet elhitetni. És ezeket a támadásokat pl. nekem nem tudják beadni.

Utoljára szerkesztett: 10.9.23
    -BombadilToma- és -forrest-gump- kedveli ezt.
  19. marina1950

marina1950 Junior szaki

Nekem úgy tűnik, hogy valóban teszt üzemben vagyunk.Átéltem, amikor dolgoztam, csak ott kiosztották a napi adagot és bármi áron kész kellett lenni.Ez játék, ha be tudok lépni, elküldöm az ajikat és senki nem kényszerít, hogy arassak.A régi és új farmerekkel együtt csak bízom benne, hogy ha nem is mindig jól, de menni fog.Ha 1x megszűnne, marad egy szép emlék.

-BombadilToma- és -forrest-gump- kedveli ezt.
  20. szinusz

szinusz Haladó

mindig a megértésünket kérik, nehézkes volta belépés, elveszett a farmmunkásaim, nem is vásárolok semmitse, mert ezek a támadások szerintem a pénzért mennek!! mindig a pénzről van ám szó!Gazda: szinusz ID: 1296664 mi más oka lehetne a támadásnak???

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.