Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Hálás szívvel köszönöm a segítséged Dolphin.

Drága Sali. Hálás szívvel köszönöm. Te mindig itt vagy nekem is, ha segítségre van szükség. Csodás ember vagy.

Dolphin modi. Nem jön elő a Prémium + hiába kattingatok bárhova is. Meg van, meg van. :D A Gyopáron kellett beaktiválni. Csak megtaláltam. ;)

Utoljára szerkesztett: 10.11.23
    Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  2. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Helló!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet beállítani azt, hogy csak azok a szomszédaim látszódjanak, akik még most is aktívak. Valamikor régebben már megtaláltam, de most sehol nem sikerült beállítom ezt. Kérem segítsenek!
    Köszönettel: Supernagyi50

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    upload_2023-11-11_15-31-55.png

Itt a filmdobozos villáskulcs alatt állíthatunk be ezt-azt.
    Régen a További beállítások között egy olyan beállítási lehetőség, hogy Plusz szomszédok mutatása.
    Nem tudom, erre gondolsz-e?
    Úgy látom, ez viszont már kikerült onnan.
    Más lehetőséget nem találtam. A szomszédok aktivítását mutató hőmérő pedig már régen nem működik.

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én még látom, ha valaki lázas. :) Viszont a szemetes megoldja a gyógyszer költség csökkentését. :D

5. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Szia! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
    Üdv. Supernagyi50

Othep kedveli ezt.
  6. Othep

Igazán nincs mit. :)

7. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Moderator segitseget szeretnem kerni!
    A szezonba van 2 piccolo lada. Az egyikert kaptam pogoshowt, de a masikat nem talalom, legjobb tudomasom szerint nem tettem ki, de nincs meg.
    Kerlek segits!
    Gazda: zsoxxya ID: 19684713

Elore is koszonom a munkadat!

8. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a
    szezonban 2023-11-06-án 16:03:41-kor elérted a 34-es szintet, kaptál 1 piccolót.
    2023-11-07-én 08:14:06-kor (azaz másnap) learattad, és lett belőle Pocok légyfogó.
    2023-11-09-én 08:51:56-kor elérted a 38-as szintet, kaptál 1 piccolót.
    Még aznap 14:16:38-kor learattad, kifejlődött belőle Pogó show (+), ahogy írtad is.

zsoxxya és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. ektorp

ektorp Junior szaki

Sziasztok,
    szeretnék segítséget kérni, mert nem jelenik meg a pizzaparti felhősor.
    már napok óta figyelem,gondoltam hátha, de nem... a másik két tanyán ott van
    Gazda: jácint17 ID: 54689780
    köszönöm

10. Othep

Szia.

Néhány Játékosnak megjelent a paszulyon a 2021-es Pizzaparti event felhősora.
    Kérlek, hagyd figyelmen kívül, remélhetőleg mielőbb orvosolják a helyzetet.
    A jelenleg futó Pizzaparti eventnek nincs felhősor nyereménye.​

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Koszonom szepen! A pocok legyfogorol teljesen elfelejtkeztem. Igy olvasva rogton beugrott hogy kaptam. Hiaba na! A venseggel ugy latszik a szenilitas is parosul.

Othep kedveli ezt.
  12. böbicske

böbicske Utánpótlás-írogató

a farm neven bobicske ID; 17251899 azzal a kerdessel fordulok onokhor, hogy miert nem tudom beadni a teliholdas jelvenyeket, levan mind tenyesztve. Megse mozdul a zold jel, igy nem tudom befejezni a versenyt.

13. Othep

Szia.

A jobb oldali feladatsorban nem csak Teliholdas jelvényeket kér a feladat (vélhetően az újabb Játékosokra is gondoltak a Központban, akik még nem rendelkeznek annyi zombijuhhal), hanem a 6-os feladatrészben Ízeltlábúak jelvényt (lila) és a 8-as feladatrészben Madarak jelvényt (kék).
    Az event ablakban van egy megjelenítési probléma (narancssárga jelvény látszik), de ezen sajnos mi nem tudunk változtatni.

Innen hoztam a képet: https://board-hu.farmerama.com/thre...sztős-event-2023-november.24188/#post-1353465

14. böbicske

böbicske Utánpótlás-írogató

Az elso ketto be van fejezve. csak a teliholdast nem tudom befejezni.

15. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Olvasd el az előtted levő hozzászólást.
    Az utolsó feladatban csak 20 db teliholdas jelvény kell, a többi Madarak és Ízeltlábúak jelvény.
    Valószínűleg nálad is ez lehet a gond: #729

-ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  16. Othep

Bár a feletted levő választ neked írtam, de le is ellenőriztettem a kollégámmal.

A jobboldali feladatsor 6-os feladatánál tartasz, 15 db Ízeltlábúak jelvényt már beadtál, a Pajtában még van 4 db, így 16-t kell még szerezned tenyésztésből.

upload_2023-11-11_22-23-51.png

Ahogy fentebb írtam, ezen az oldalon nem csak teliholdas jelvényeket kell beani.

17. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok!
    A múzeumot előbb meg kell venni FA-ért és csak utána tudom felépíteni a gazdaköri feleadatokból?

18. Othep

Szia.

Egyet kiválthatsz a Bölcs Tölgytől.
    A jelenleg játékban lévő többit meg kell venni.
    Felfejleszteni lehet őket 8 férőhelyesig, a gazdakörben szerezhető építési tervekkel.
    A kiváltotthoz akkor is tudsz terveket szerezni, ha nem vetted meg a többit.

19. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Köszönöm szépen, sikerült!

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  20. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Sziasztok! Nálam még mindig nincs beszámolva a pixelfa bónuszok és az árkádsebesség növelő. Véletlen, vagy másnak sincs? Na meg szezonpontokat sem adott a tenyésztés. Vagy azt nem is ez az event adta? :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.