Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Másnak sincs, nekünk is a raktárban van. :)

barracuda117000 kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A kérdésed első felét Ninett megválaszolta.
    Szezonpontot pedig nem a tenyésztás ad ebben az eventben, hanem a beszállítás.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/thre...sztős-event-2023-november.24188/#post-1353465

barracuda117000 és Ninett79 kedveli ezt.
  3. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

4. Othep

Nem, nem.
    A tenyésztés csak jelvényeket ad.
    Ha beadod őket az eventbe, akkor kapod meg a szezonpontokat.
    A párod lehet, hogy más dolgokat, több mindent dobál a szezonba, mint Te - egyeztessetek. :)

5. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Mind a ketten bedobunk mindent, amit kér. :D 5-6000 pont kb a különbség. Azért köszi a választ! :)

6. Othep

Érdekes különbség.
    Tekintve, hogy mindenkinek ugyanannyi a megszerezhető pontmennyiség egy bizonyos szezonban.
    Esetleg nem minden eventet fejez be mindkettőtök, vagy kihagytok napokat, esetleg valamelyikőtöknek van szezonbérlete, amiért általában +90SZJP/nap jár, vagy kiváltja valamelyikőtök a Farmárudából a havi plusz pontokat, farmpengőért..
    Mivel azonban nem én vagyok a Putnoki Halottlátó, ezt így látatlanban nem fogom tudni megmondani.
    Viszont, ha érdekel az ok, kérhetsz ellenőrzést a farmneveitek és ID-itek megadásával.

Sali~*.*, -ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  7. kösöntyű

kösöntyű Utánpótlás-írogató

Sziasztok , nekem valami nem jó a tenyésztéssel, mert már egy csomót megcsináltam, megadja a kitenyésztett állatot, de az event ablakba nem tudom betenni, mert érme nem jelenik meg . Sok szupertápot elhasználtam és nem megy , bármit csinálok, nincs berakható érmem . Pedig soknak kéne már lennie :(((

kösöntyű

8. Othep

Szia.

Frappánsan megfogalmazva: "Mindig azt kell beadni, amit az eventablak kér."

A teliholdas feladatsor utolsó két jelvényes feladatába NEM teliholdas jelvényt (narancssárga) kell beadni, hanem a 6-os feladatba Ízeltlábúak jelvényt (lila) és a 8-as feladatba Madarak jelvényt (kék). (Az event ablakban van egy megjelenítési probléma, mert ott sajnos mindegyik jelvény narancssárgának tűnik - sajnos ezen nem tudunk változtatni, erről a hibáról tudunk - elnézést kérünk)

Innen hoztam a képet: https://board-hu.farmerama.com/thre...sztős-event-2023-november.24188/#post-1353465

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. mamuka2011

mamuka2011 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem is hasonló gondom van mint az előttem hozzászóló játékosnak . Megcsináltam csomó tenyésztést de nem engedi fel használni . Nagyin bosszantó ,hiszen szuper tápot elég nehéz be szerezni , és a játéktól veszi el a kedved a sok hiba !

10. Othep

Szia.

Kérlek, akkor olvasd el amit az előtted írónak válaszoltaam.
    Neked sem tudok mást írni.
    Az információ a beadandó dolgokról egyébként az eventismertetőben is szerepel.

Sali~*.*, Sylja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. ciniminifarmja

ciniminifarmja Fórum-zöldfülű

sziasztok szeretnem megkerdezni hogy nem tudjatok miert nem jelenik meg a barkoscinege amikor mar leszdtem es szeretnem eladni nem jelenik meg a piacon. 3 szor leszedtem de azt mutatja nincs nekem..koszonom

12. luca021200

luca021200 Fórum-zöldfülű

Szia! Tegnap este vettem észre, hogy nagyon sok termésem mennyisége csökkent vagy teljesen eltünt. A rendes farmon és a bahamán is. A terményeket állatokat még meg sem néztem. Egyébként korábban amikor kezdődtek a farmmal a problémák akkor a piccolos ládáim vesztek el. Köszönöm a segítséget!
    luca021200 ID 8898326

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Barkóscinege egy technikai hiba miatt még nem adható el a piacon. A Központ tud a hibáról, várhatóan a hét második felében kerül javításra.
    Türelmedet köszönöm!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kicsit konkrétabban írd meg, hogy mit észleltél konkrétan, melyik termésnél tapasztaltad a nagy mértékű fogyást? Mikor mennyid volt belőle, mikor tapasztaltad a mennyiségi változást. Azt gondold át, hogy nem adtál-e be Gazdaköri feladatokba az adott hiányzó termékből, nem árultál-e piacon, most a tenyésztős eventbe állatokat is kellett beadni a jelvények mellett. Illetve, ha kiváltottad már a Gyopáros területet, oda sokszor kell farmos dolgokat beadni.
    A Piccoló ládáknál mikor tapasztaltad a problémát? Vélhetően kiraktad őket, de ha írsz dátumot, akkor meg tudom nézni.
    Így általánosságban sajnos nincs lehetőségem a farmodon keresgetni :-( Ha írsz konkrétumot, pl. volt 3000 körtéd tegnap, ma meg csak 250 db van, ennek utána tudok nézni, de hogy sok termésed mennyisége változott, ezt nem tudom ellenőrizni.
    Megértésedet köszönöm, várom a kiegészítő információkat.

15. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok, az Alap szezondíjamat keresem. Elvileg megkaptam, de nem találom egyik területen sem...:(

ID: 3401546

16. luca021200

luca021200 Fórum-zöldfülű

Szia! Köszönöm a gyors választ. Sajnos pontos mennyiséget nem tudok. A termések közül néhányat felsorolnék szőlő manókia gyep aloe.. ezekből kb 5000 db biztosan volt. Tegnap este lenullázódtak a mennyiség. A fáknál is sokkal nagyobb mennyiségek voltak ( sajnos a darab számot nem tudom). A piccoló eltűnésének a dátumát sem tudom akkoriban omlott össze a farmos játék, egyszer csak tele vot a világító torony titokzatos tojással (gondolom ezek lehettek a piccolók). Nagyon sajnálom, hogy nem tudok pontosan válaszoni az általad felsorolt kérdésekre. Nem tudok mást tenni mint ((felállni leporolni magam és újra kezdeni a termelést)). Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget.

17. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Szia!Tehát akkor ha jól értem a barkócinege nem lesz piacképes?
    Most akkartam irni,hogy látom az áruk áttekintésiben de eladásnál nincs ott a többi állat közt.

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem jól érted. Piacképes, de egy hiba miatt még nem látszik; a héten ezt javítani fogják.

Bokalmgazda, Kuzdern, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A leírásod alapján olyasmi történtek, amiket nem Te csináltál. Én a helyedben sürgősen jelszót váltanék...

20. bencsd

bencsd Fórum-zöldfülű

ID 57048136
    Sziasztok! A Bölcs Tölgynél kiváltottam a Bahát, jelzi is hogy aktív, de a hajóra kattintás után a térképen lefagy a játék. Látszik a három sziget és a hajó, de semmire sem lehet kattintani, teljes lefagyás van, ki kell lépnem a játékból. Minden más rendesen működik. Többször is próbáltam, mindig ugyanez történik.
    Kaphatok némi segítséget? Nagyon megköszönném.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.