Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Firefox böngészőből, kliensből behalt a játék.

dinka és zigus46 kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor kérem, hogy Farm név és Farm ID megadásával gyertek vissza:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...k-haladók-részleg.19471/page-163#post-1357915
    Köszönöm megértéseteket!

3. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

dinka kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    köszönöm a visszajelzést, mivel a fórumra tudsz írni, ebből gyanakodtam, hogy látod az ID-dat is.
    Időközben jeleztük a Központ felé az új problémát, türelmeteket tudom csak kérni.
    Megértésedet köszönöm!

BÚÉK2011 kedveli ezt.
  5. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

Szia!
    Bent ragadtam a fórumon!

Dolphin kedveli ezt.
  6. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939- ID:44223616.Nem lehet belépni játékba.

7. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Úgy vélem nem kell id szám, alapjáraton vagyunk kizárva a játékból.

Elindult a játék!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Helló!
    Én sem tudok belépni a játékba. Van valami infó, hogy ez meddig tart?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A játékba be tudtam lépni most, de a területekre nem enged be, csak a Főteret nyitotta meg egyedül.
    Aratnom kéne, de sajnos nem fogok tudni...

10. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

11. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Beengedett, de ez a robotos cucc remélem nem marad minden bejelentkezéskor, pláne okostelefonon lesz jó ... Aratás vetés működik.

12. levi5

levi5 Törzsjátékos

Nem lehet belépni ... MÁÁÁÁR MEGINT !!!!!! >:(>:(>:(

An error occurred while processing your request.
    Reference #97.1fc5dd58.1700828651.2929aba6

Tegnap reggel óta irtó lassú...borzalom.... és nem a gépem a hibás mert minden más megy rajta

farmerSS kedveli ezt.
  13. Dolphin

gery26 kedveli ezt.
  14. Dolphin

15. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Sajnos a kliens még mindig használhatatlan. Már másfél órája nem lehetett vele rendesen játszani vele, aratáskor sokáig csak a virág forgott vagy olyan volt mintha lefagyott volna egy ideig. Majd a táblajátéknál összevissza működött lefagyott állandóan frissiteni kellett. Majd be sem lehetett lépni a játékba. Most ugyan be lehet lépni de ugyanaz a helyzet aratáskor. Megint olyan mintha lefagyna egy ideig. Csak lesem hogy eldöntse mit is akar csinálni, lefagy vagy folytatódik a játék.

libuskafarm kedveli ezt.
  16. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Nem kliensen vagyok, de nekem is lassú egész nap, nehezen tölt be.
    Olvastam, hogy kijavították a hibát, de nem tapasztaltam. Ugyanúgy lassú, és idegölő, mint délelőtt. csak forognak a napraforgók, aztán egyszer csak fogja magát és elindul. De csak a farmos , bahás területek váltásánál. Érdekes, hogy a gyopár jól működik.
    Most már nagyon esedékes lenne rendbetenni a játékot, mindenhol. A nemesítésbe már be sem lépek, mert én nem szórakozok 2-3 belépéssel, hogy tudjak csinálni valamit.

17. marina1950

marina1950 Junior szaki

Szép napot! Lehet, hogy a holnapi szülinapom alkalmából új területet kapunk? A Bahán tápot akartam keverni, utána átváltott egy zöld alapu területre hatalmas fák alsó részével.Sajnos képfeltöltést nem tudok csinálni, de régen izgat a két pici sziget.Lehet, hogy az egyike aktív lesz? Nem bolondultam meg, tényleg láttam.

kincsembogaram67 kedveli ezt.
  18. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Szia. Azt irtátok , hogy a szörny szezon hosszabitásra kerül. Most léptem be, : nov. 24. és eltünt. Lehetséges , hogy visszakapjuk, hacsak egy fél napra is. Köszönöm: zsóka56

19. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! reggel vettem egy felhőt akkor 763 HUF fizettem érte. A telefonomra megkaptam a visszaigazolást hogy megvásároltam. Azóta nincs meg a felhő és amikre rákattintok mind jóval drágábbak. Kérlek segíts hogy kapom meg a felhőt. Köszönöm Keresztanyu51 ID34351982

Enike** kedveli ezt.
  20. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem alapján 2023-11-24 07:35:27-kor vásároltad a Kis feketebárány akció csomagot, a farmodon pedig ott van a felhősor, mert már fel is töltötted dekorokkal, csak még nem aktiváltad:

upload_2023-11-24_18-5-15.png

-ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.