Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Szeretném meg kérdezni, hogy mikor látható már a napi ajándékok között a jég sárkány? Még mindíg a régit adja be, de nem lehet el küldeni. Köszönöm a választ!

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nincs információnk, hogy mikortól lesz küldhető a Jégsárkány, a témában a hivatalos közleményt itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ékok-között-2023-december.24311/#post-1361300
    A Betakarítási sárkány szerdán kikerült a játékból, azért nem küldhető, böngészőben nem is jelenik meg. Kliensben tapasztaltad, hogy még látható?
    upload_2023-12-15_11-33-1.png
    Türelmedet köszönöm!

semmirevaló kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    kérlek a jövőben csak egy helyen tedd fel a kérdésedet, ahogy azt a Fórumszabályzat is tartalmazza. Köszönöm!
    A Központtal történt egyeztetés alapján nem történt módosítás a Megrendelők kéréseiben. A 120 db a növényeknél a minimum, amit elkérhetnek, de ez nem jelenti azt, hogy mindenből mindig csak ennyit kérnek, még Miss Röfi esetében sem.

4. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Igen a kliensben, de köszönöm szépen a válaszodat!

Dolphin kedveli ezt.
  5. oncogito_

oncogito_ Haladó

Farm nevem: oncogito_ ID szám: 53451828

Névtelen.jpg Névtelen.jpg

Csatolt fájlok:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    sajnos kliensben megjelenítési probléma miatt látható még a Betakarítási sárkány, de mivel a játékból kikerült szerdán, így már nem küldhető, erről megjelent a hivatalos közlemény is.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ékok-között-2023-december.24311/#post-1361300
    Ha benézel böngészőből, ott nem is látni, nálad készült a kép:

upload_2023-12-15_12-20-48.png

Türelmedet köszönöm, míg megérkezik a Jégsárkány. Addig küldj a többi lehetőségből a szomszédaidnak, akár az event felröppenőjét, akár barkácscuccot, vagy a többi küldhető dolgot.

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. oncogito_

oncogito_ Haladó

Köszönöm, értem.
    Most már csak azt nem értem, hogy minek a kliens. Nem gyorsabb, viszont minden változásnál újra le kellene tölteni.

Neni60 kedveli ezt.
  8. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Jó estét,klienssel játszom,nálam is kint van még a betekerítási sárkány.A titokzatos rakományt nem lehet kirakni se a bahán se a farmon.Ha kiakarom rakni az ólat,az ól helyén pörög a virág.Töbször is kiléptem újra próbáltam.Meguntam,értelmetlen.Én nem tudom mi a probléma.Lehet,hogy nem is érdemes pakolgatni a gőzősre.A legutóbbi fagőzősnél 4 db xl-es fát raktam fel,és xl-est is adott.Még azt sem lehet mondani,hogy ólcsó játék h...e gyerekeknek,mert nem ólcsó az xl-es fa.Most az ólasgőzőssel is hasonló lesz?Ha nem tudom kirakni,honnan tudjam,hogy mit ad?A farmon kinthagytam a titokzatost,pörög a virág,viszont az érérsidő müködik.Lehet,hogy reggelre fény derűl a nagy-nagy titokra,de valami csak nem kerek!
    ID 8329699

9. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Hogy tudom elérni, hogy Pingvin Paula is megjelenjen az etetésnél?

10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szedd ki a pipát, lépkedj össze vissza, esetleg frissíts, hagyd lógva kis időre s majd elő kerülnek.
    Nálam is így volt a kezdeteknél, aztán meg nem győztem bogarászni, hogy medve mama is előkerüljön.
    Ezt így rakták össze nekünk, úgyhogy cselezni kell.

jófarmerlány és ördög0 kedveli ezt.
  11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Köszönöm szépen a tanácsot! Azt nem értem, hogy szándékosan nehezítik az event teljesítését vagy csak a hozzánemértésüknek köszönhetjük.

12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Egy megjelenítési hibát szeretnék jelezni. Egde böngiben játszom, a gépem takarítva, előzmények, sütik törlése stb.

A fenti képsablon az X re /bezárás/ kattintva jött elő.

cemá2002 kedveli ezt.
  13. kosagi

kosagi Fórum mestere

Sziasztok!
    A malomban eltűnt két édes szirupom. Két cukorrudat kevertem a farmos malomban, a második kettőt a bahásban indítottam volna, de eltűnt az alapanyag közben.
    Köszi, ha utánanéztek.
    kosagi 52267135

14. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönjük szépen a jelzést!

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Enike**

Szia!

Az eventismertetőben írta az alábbiakat Kollégám, onnan hoztam számodra az információt:

upload_2023-12-15_22-47-43.png

Egy darab cukorrúd lekeveréséhez 2 db szirupra van szükség.
    Ellenőrzésem alapján 2023-12-15 22:12:48 és 2023-12-15 22:13:17 között valóban lekevertél 4 db szirupot.
    Ebből a 4 szirupból 2023-12-15 22:14:08 és 2023-12-15 22:14:21 között 2 db Cukorrudat kevertél le. Tehát nem tűnt el semmi.

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  16. Enike**

Szia!

Ezzel vitatkoznék egy picit, ha megengeded.
    Mint Kollégám írta, a napi ingyenesen küldhető Betakarítási sárkány - dekor megjelenítési hiba miatt látható a kliensben. Tehát valójában fizikailag nem küldhető.

Egyébként pedig a kliens frissül magától. Nem kell minden alkalommal újra letölteni, hiszen minél több alkalommal van letöltve a számítógépre, annál nehezebben kezeli jól a játékot, a háttérben "összeakadhatnak" a kliens információi, és hibákat okozhat a játékban a felhasználó számára.

Tehát nem javasolt a többszöri letöltés.

---------------------------------------------

Bocsánat, hogy frissítem a hozzászólásom, de most léptem be nemrég kliensen keresztül a farmra, és azt tapasztaltam, hogy már megjelent az új küldhető dekor, a Jégsárkány is!

Utoljára szerkesztett: 15.12.23
    -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. kosagi

kosagi Fórum mestere

Köszönöm! Megint figyelmetlen voltam.

Enike** kedveli ezt.
  18. soska1joska

soska1joska Junior szaki

OK! Mivel úgy gondoltam ellenőrzitek, ezért csak 1 képet raktam fel. nem mind az ötöt. De egyébként ennek a sarkában is látszik: 'Már aktív 5/5"

19. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

Sziasztok! Rendeléssel kapcsolatban kérném segítségeteket. Sajnos a supportnak sem tudok írni, nem enged görgetni a felületen, így ez is kilőve. tudtok esetleg valami problémáról a rendeléssel kapcsolatban? Köszönöm segítségeteket!

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha nem jelenik meg számodra egy fizetési mód, akkor csak a support tud segíteni.
    Fizetési problémáról nem tudunk.

Ha nem tudod az egérgörgőt használni, akkor alkalmazd a CTRL és - billentyűkombinációt a kicsinyítésre, vagy a CTRL és + billentyűt a nagyításra.
    Nyomd le a CTRL billentyűt és tartsd nyomva, miközben a + vagy - billentyűt nyomogatod a kívánt eredményig.
    Vagy használd a böngésződ sarkában a beállításokat.
    Minden böngésző jobb felső sarkábn van 3 pont vagy 3 vonal.

upload_2023-12-16_14-0-9.png

Remélem, valaamelyik módszerrel sikerrel jársz. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.