Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mariannbene

mariannbene Járnitanuló

Teljesen lecsökkentettem, de nincs ellenőrzés gomb. Kérlek segíts, vagy továbbítsd kérésemet, mert így írni nem tudok a supportnak.

2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    A dekor jóváírásra került számodra.

Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mi nem tudok a Te gépedre felcsatlakozni, látatlanban többet nem tudunk javasolni, mint amit Játékostársad is írt. Tudsz esetleg ide képet hozni a már lecsökkentett képernyőmérettel mit látsz a Supportos képernyőn? Úgy talán könnyebb lenne plusz információt adnunk.
    Nekem most egy ilyen képes feladatot dobott be, amikor bepipáltam, hogy Ember vagyok:
    upload_2024-1-4_11-6-14.png
    a megfelelő ábrá(ka)t kiválasztva a Következő gombra kell kattintanom először, majd jött a következő ablak, s ott már az Ellenőrzés gomb jelent meg:
    upload_2024-1-4_11-7-48.png

Talán ez segít Neked is, a továbbjutásban, beküldésben,
    Megértésedet köszönöm

4. Dolphin

Szia,
    volt reggel egy rövid ideig tartó belépési probléma, de szerencsére gyorsan tudták orvosolni a problémát a Központban.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, aida2330 és melcsi67 kedveli ezt.
  5. Bade92

Bade92 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséget :)

Kuzdern és aida2330 kedveli ezt.
  6. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Segitséget szeretnék kérni. A szüret 2014 felhősort szeretten volna beinditan, de azt irja ki a gesztenye bambi dekorra, hogy nincs a z eszköztáramban. Nem tudom, hogy ez hova tünhetett el. ID számi 5338636 Köszönöm.

aida2330 kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján kiraktad a dekort az új felhőre, amit az újévi ajándékcsomagban kaptunk (Boldog 2024-et felhősor)
    Szűk 3,5 óra és "beérik" a felhő, akkor le tudod szedni róla:
    upload_2024-1-4_14-38-27.png

Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  8. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Nagyon köszönöm, az volt a félelmem, hogy elcseréltem.

Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  9. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sajnos én meg nem tudok vásárolni sem a munkásokat, a prémium gazdát sem. A gépem kiírja hiba van benne
    ballamarika44 ID 10542004

10. Dolphin

Szia,
    áthoztam a kérdésed egy Segítségkérő topikba, itt jobb helye van.
    Pontosan milyen hiba van benne?
    Bankkártyával szerettél volna vásárolni? Fejtsd ki kicsit bővebben a problémát, írd le a kapott hibaüzenetet, mert enélkül sajnos nem fogunk tudni segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

11. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

17 óra után aratni szerettem volna. Nem sikerült. Újabb 3 órát várhatok . Nem méltatom, de régóta játszom, lehet a türelmünkkel már baj van. amit betette elvesztettem.

12. Dolphin

Szia,
    ez itt egy Segítségkérő topik. Ha segítséget szeretnél kérni, akkor írd meg miben segíthetünk és add meg a Farm neved és Farm ID-dat.
    Amit írtál, az inkább egy panasznak minősül, annak a Panaszkönyvben van a helye, ezt itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/panaszkönyv.15520/
    Köszönöm, ha a jövőben így jársz el.

13. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Szerintem ez volt a legnagyobb segítség. Nem panaszkodni akartam, hanem nyilvánvalóvá tenni a rengeteg hibát, amit a játékszervezők tesznek. Nem Te tehetsz róla. Az ID számom15360059 Nem írok más topikba. Pont elég játszani a rengeteg lefagyással. Nem Téged méltatlak. Bocsánat. Lehet nem eventezek. Van sok gazdaköri. Ilyen hiba még nem volt a játékban. Így már necces, a pénzemet potyára nem költöm. :) Jó egészséget.

* idézést javítottam / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.1.24
  14. DufekÁdám

DufekÁdám Aktív író

Szia!

Igazad volt! :)
    Így már oké, bár már mindegy. Repülős üzenettel megoldottam.
    De a jövőre nézve hasznos. Olyan, mintha kezdő lennék...:)
    Köszi

aida2330 kedveli ezt.
  15. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szuper! Örülök, hogy sikerült.:)

Dolphin kedveli ezt.
  16. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

ID:23650516
    Sziasztok!
    Prémiumtag vagyok és mégsem tudok farmot rendezni mert felugrik a legyél prémiumgazda oldal,venni akarok tagságot akkor kiírja már
    tag vagy. Ilyenkor mit lehet tenni? megnéznétek? előre is köszönöm.

17. dianahercegnő2011

dianahercegnő2011 Utánpótlás-írogató

Gazda: dianahercegnő2011 ID: 23822865
    Tisztelt segítők!
    Szeretném az alapmagokat megkapni.
    Köszönöm!

18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

A legelején a sorrendről tudunk dönteni. Arról, hogy előbb a rövidebb, vagy a hosszabb növénnyel kezdjük a beadást.
    Csak egy feladatsor van, csupán eldönthetjük, hogy melyik növénnyel kezdjünk.

Az event lépései:

1. El kell dönteni, hogy melyik növénnyel szeretnénk előbb foglalkozni: a hosszabb, vagy a rövidebb érési idejűvel.
    2. A döntésünknek megfelelő ablakot válasszuk ki. Utólagos módosításra nincs lehetőségünk!
    3. A kapott kellékből és az eventinduláskor kapott Borostyánkőből a malomban kell lekeverni az eventnövény kezdőmagját.
    4. Ezek után eventnövényt kell ültetni, felröppenőt kell gyűjteni és ezeket beadogatni a feladatba.
    5. A felhő megszerzése utáni lépésben megkapjuk a másik kelléket, ami a második eventnövényhez szükséges.
    6. A második eventnövény kezdőmagjait elő kell állítani a malomban, és folytatódhat a termelés, beadogatás.

Első lépésként ez a kép fogad minket.

Itt kell eldönteni, hogy mit választunk: a hosszabb vagy a rövidebb érési idejű növénnyel akarunk-e kezdeni.
    A kiválasztáskor kapunk 9999 Piros tinktúra, vagy 9999 Zöld tinktúra kelléket. Ez kell a választott eventnövény kezdőmagjainak előállításához.

Dolphin, -ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    úgy látom ma kora reggel megújítottad a Prémium plusz előfizetésedet, így most rendben kell lennie. Ha ennek lejárata után is problémát tapasztalsz a Prémium kapcsán, akkor kérlek a Support felé jelezd, ebben ott tudnak Neked segíteni. A Prémium csomagodból még maradt néhány napod, amikor októberben Prémium pluszra váltottál, így ha nem hosszabbítod meg a Prémium pluszt, akkor működnie kell a Prémiumnak.
    Megértésedet köszönöm!

20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Ebben a pillanatban nyitottam 72 db trágyadomb ládáját. 1000 felett volt az biztos és 42 volt a vége, ezért nyitottam 72.
    Nem vettem észre, hogy a beírt mennyiség átugrott volna, de kinyitotta az összes meglévő ládát.
    A piacon is előfordúlt már hasonló mostanában.
    Hoppá és írnám be az ID számom és a numlock gomb kikapcsolódott. Hát én nem tudom milyen mókolások folynak
    a játékban, de a helyzet egyre vacakabb.
    GA-BI-O-Farm
    ID 1508500

farmeres53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.