Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Nem kell sem "M" betű sem a menüből előhívott nyilak.Simán bal klikk az egérrel nem felengedni a gombot és bármit át lehet helyezni.

aida2330 kedveli ezt.
  2. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Tegyük hozzá, hogy ez abban az esetben igaz, ha az egérbeállításoknál a markoló funkció be van kapcsolva:)

Kuzdern kedveli ezt.
  3. piros53

piros53 Fórumlakó

nem
    skorpiót nem lehet nálam se de a mosómedvét felkinálta csak nem kaptam meg
    de egyébként ha elnéztem volna rózsaszín sincs a raktárban

aida2330 kedveli ezt.
  4. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Akkor nincs ötletem, nálam egyik sem megépíthető még. Lehetett megjelenítési hiba, volt már ilyen a történelemben:music:A gazdanevedet is add meg az ID mellé, hogy meg tudják majd nézni.:)

5. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Lehet viszont nálam nincs bekapcsolva.DE a lényeg hogy pár hónapja csinálja nálam is csak.DE semmiképp se gyenge elem és más marhaságok okozzák.Elég zavaró hogy folyton kiszedné a fákat vagy ólakat a helyükről.

aida2330 kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ennek a markoló funkciónak a bekapcsolását én javasoltam a szörnyes játék idejére annak, akinek nehézséget okoz végig lenyomva tartani az egérgombot az alakzat körbekerítése során. Nem lehet, hogy mégis csak bekapcsolva hagytad? Ellenőrizd: Gépház -> Bluetooth és eszközök -> Egér -> További egérbeállítások.

aida2330 és Kuzdern kedveli ezt.
  7. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Éppen ez az hogy nem.Azt se tudtam,hogy van ilyen funkciója.Egyébként nem játszottam azzal az eventtel,így onnan se jöhetett az ihlet.Ellenőriztem nincs bekapcsolva.Kb november óta tapasztalom,hogy időnként felszed valamit főleg fák trágyázása közben de dekorokat is kirángat időnként.DE csak mostanában.Mostanra megtanultam vele együttélni csak kissé zavaró.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a neon Mosómedve ól nincs még játékban, nem tudtad Te sem megépíteni.
    Ha a műhelyben lépegetsz az ólfejlesztések menüben, a rózsa ól után újra a sárga ól következik, vélhetően ebből sikerült Neked is építeni.
    Az ellenőrzéshez kérlek hozz Farm nevet is mert a fórum neved és a megadott ID alapján nem találtam farmot.
    Köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    innen a távolból az egér beállításaidat nem tudjuk ellenőrizni, ha az eddigi megoldások nem segítettek, kérlek, mutasd meg egy szakembernek a problémádat, reméljük lesz rá megoldás. Itt a fórumon nem tudunk ebben segíteni Neked. Megértésedet köszönöm!

10. piros53

piros53 Fórumlakó

szia
    nem is lett neon ólam csak a hozzávalókat vonta le a rendszer mert elfogadta az épitést
    légyszi nézdd meg mégegyszer
    aranyhal2012
    id.1567580
    előre is köszönöm a munkádat

11. -BombadilToma-

Akkor még nézd meg a beállításokban az Alternatív építési mód kapcsolót. Ha ez be van kapcsolva, állítsd KI állásba, majd mentsd el a változtatást.

12. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Nem is akarom hogy bárki segítsen.A helyzet az hogy az este valaki írta hogy problémája van vele, felszedegeti a óljait.Erre az egyik moderátor azt írta hogy a hiba az elemes egerében van hogy gyenge az elem.Erre írtam,hogy nem lehet arra fogni hisz nálam is előfordul és nem elemes az egerem.Ennyi.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    igen, próbálunk minden módon segíteni. S az elemes egereknél a gyengülő elem is tud furcsa működést okozni, ezért ez is egy javaslat a probléma megoldására, ami már sok Játékosnak segített. Nálad nem volt megoldás, de ezt innen nem tudhatjuk, hogy kinek milyen eszközei vannak.
    Megértésedet köszönjük!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Semmi gond.KÖszi a segítséget.Igazából nem engem zavart hanem egy másik játékost.Kapott rá két moderátortól is 2 különböző javaslatot.Nekem is fent állt a probléma de a megoldás egy 3.javaslat volt.BombadilToma-tól. Köszönet érte.Mindenkinek.

15. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adat pótlását. Mivel nincs a neon ól a játékban még, nem elérhető még a felületen, nem tudtad megépíteni, így arra nem is tudott hozzávalókat levonni Tőled a rendszer.
    A játék naplója beigazolta a feltételezésemet, 2024-01-07 05:21:19-2024-01-07 05:21:32 között 7 db Mosómedveodú 1. szint: sárga ólfejlesztést építettél, ehhez 7x az alábbi barkácscuccokat vonta le a rendszer Tőled: 600 Fa, 80 Kalapács, 40 Ásó, 15 Ventilátor, 5 Albínó mosómedve
    A neon ólnak nem ezek lesznek az anyagszükségletei, ezt itt tudod ellenőrizni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-4#post-860779
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. piros53

piros53 Fórumlakó

köszönöm de azert ez nem fer a játék készitői részéről.Mert megjelenik a neon ól képe es a sárga is külön külön.vesztettem de hát ez van
    mégegyszer köszi

17. Dolphin

Szia,
    én böngészőben játszok, s itt nem jelenik meg. Te kliensen tapasztaltad / tapasztalod ezt? Ha igen, akkor az egy megjelenítési hiba lesz, amiért elnézést kérünk; ahogy azt a csevegőben is leírtuk Játékos kérdésre, a két új neon ól várhatóan az event után fog játékba kerülni a Műhelyben.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/neon-csillagok-tenyésztős-event-2024-január-eventcsevegő.24392/page-3#post-1365316

Kiegészítés:
    Megnéztük, s kliensben valóban megjelenik a neon ól képe, de nincs ott még az alapanyag szükséglet. Rányomtunk az építés gombra, feljött a felugró ablak, azt is lepipáltuk, de nem történt semmi, nem kaptunk helyette Sárga ólfejlesztést. Így Te a 7 db Sárga ólfejlesztést is legyártottad, nem a Neon ól helyett kaptad.
    Igen, előfordult már olyan, hogy megjelent előbb az új ólfejlesztés / műhelygyártás a kliensben a felületen, de amíg nem látszik az alapanyag szükséglet, addig az nem előállítható.
    Megértésedet köszönöm!
    upload_2024-1-7_10-42-48.png

Utoljára szerkesztett: 7.1.24
    Sali~*.*, Luminary, an-csika és még 1 ember kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

Szia!
    Ha látszólag megépítettél 7 db neon mosómedve ólat, akkor fel kellett használnod hozzá 7 db mosómedve-embert (a legmagasabb szintű tenyésztett mosómedve). Amennyiben volt ennyid, és most nincs, akkor ennek nyoma kell legyen, erre vonatkozóan tudsz ellenőrzést kérni. Ha nem volt, vagy amennyi volt, most is ott van a pajtádban, akkor viszont nem történt levonás a neon ólak anyagszükséglete miatt, azaz nem ért kár.

aida2330, an-csika, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Kedves régi játékosok!
    Amit nem lehet megcsinálni azt nem lehet...én se tudom, neki miért ment volna...hány régi farmernek + modinak kell még leírni8)

aida2330 kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

Szia!
    Ha valaki meg van győződve az igazáról, bemondással nagyon nehéz megingatni azt. Olyan érvet kerestem, hogy a saját szemével is meggyőződhessen róla mi történt; ne másnak kelljen elhinnie. Túl sok a játékban a hiba, és a moderátori válaszok is sokat vesztettek a hitelességükből a játékhibákra adott technikai jellegű tanácsok használhatatlansága miatt - azaz nincs meg az a bizalom, ami évekkel ezelőtt sokkal erősebb volt.
    A játékos válaszából azt vettem ki, hogy elfogadja ugyan a választ, mert mást nem tud tenni, de azért meg van győződve arról, hogy a játék hibája miatt kár érte. A 7 db mosómedve-ember olyasmi, amiről bármelyik játékos tudja, van-e neki. Ha megvan, biztos lehet benne, hogy nem érte kár. Ha viszont nincs meg, akkor ezen a vonalon tud reklamálni, ha mégis csak volt valami játékbeli probléma.

Neni60, an-csika és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.