Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cemá2002

cemá2002 Haladó

a tortán jobb oldalt a felső muffint kell leszedni, és nincs felkiáltó jel. :)

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    megnéztük újra, s a 6 nap után járó plusz ajándékot nem vetted át. Ha belépsz a Tortához, Te is láthatod, hogy villog a muffin-papír. A Felkiáltójel erre emlékeztet, hogy ne maradjon el az átvétel - a kép Nálad készült:
    upload_2024-1-25_13-47-32.png
    Persze, ha ezt később szeretnéd átvenni, megteheted, de akkor a Felkiáltójellel addig "meg kell barátkoznod" :)
    Megértésedet köszönjük!

Sali~*.*, cemá2002 és Luminary kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm szépen, igen ez felkiáltójel okozója! Elnézést kérek a "felesleges" munkáért.

Dolphin kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    az mit jelent, hogy amióta kliens van, nem tudsz belépni böngészőben? A böngészős belépést nem befolyásolja a kliens, igen, felugrik a tájékoztató ablak a kliensről ha belépsz a Farmerama oldalára a böngészőben, de ha azt becsukod az X-szel, utána normál módon be tudsz lépni a Játékba.
    A kliens letörlést - újra telepítést próbáltad már? Az is szokott segíteni problémák esetén.

aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

1 Gigabit hálózati kártya és 2 Gigabit hálózati kártya értettem, 32GB ram van a gépbe. Dell 7760 a tipusa

Megint nem lehet ültetni a területeken csak pörög a napraforgó, csak pörög a napraforgó...

Utoljára szerkesztett: 25.1.24
  6. Dolphin

Szia,
    Ezen problémák hátterének felderítésére van ez a topik, amennyiben van rá lehetőséged, kérlek töltsd ki Te is, hogy továbbítani tudjuk a Te jelzésedet is a Központ felé.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/teljesítményproblémák-részletes-jelzése.24318/
    Segítséget itt találsz a kért számítógép-adatok megszerzéséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/teljesítményproblémák-részletes-jelzése.24318/#post-1361384
    Köszönjük, ha segíted a munkát az adatok megadásával

aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. hofeher

hofeher Fórumszaki

szokás szerint semmi se segít belépni se lehet

Jucus1949 és rudcsi24 kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    igen, ahogy már a Csevegőben és a Hiba topikban is jeleztem, a Játék sajnos belassult, tudunk róla, a Központban dolgoznak a megoldáson.
    Türelmedet, megértésedet köszönöm!

9. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Azt hittem, hogy csak engem tisztelt meg ez a .... játék, hogy nem enged belépni.

10. Caccus

Caccus Fórum veteránja

én beléptem, de semmit nem csinál, nem tudok egyik részről a másikra menni. Hát ze jól kezdődik, pedig a kliensen vagyok, a többit be sem enged, csak forog , mint a ringlispi.

gomboc58 kedveli ezt.
  11. Nexi21

Nexi21 Utánpótlás-írogató

sziasztok megint nem enged be akár hogy próbálom

12. Dolphin

Sziasztok!
    Ahogy jeleztük a Játék belassult, s a Központban dolgoznak a hiba elhárításán. Vélhetően ez miatt nem tudunk belépni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...k-haladók-részleg.19471/page-200#post-1368404
    Remélhetőleg hamar sikerül a hibát elhárítani, addig türelmeteket kérjük, nincs szükség több jelzésre a hibáról, hisz attól nem lesz előbb megoldás.
    Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. pistacia2

pistacia2 Járnitanuló

Sziasztok!
    Nem megy a játék egyik böngészővel sem , még a kliessel sem! Megint kezdődik.....

14. donkartacs07

Semmi értelme évek óta kitölteni ha az oldal elérhetősége, terhelhetősége ennyire kétséges évek óta, ez nem mai hiba hanem évek ótahúzódó, erre nekem sem türelmem sem időm.
    Hiba:
    502 Bad Gateway
    Beengedett semmit sem lehet a géppel csinálni, kézzel rátehető de elfelejti.

fankostepsi és bercy58 kedveli ezt.
  15. Dolphin

.dina1. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. donkartacs07

Ezen az accon elindult rendesen! Hajrá!

17. Dolphin

Kedves Játékosok!
    Megértjük, hogy bosszantó, hogy jelenleg nem érhető el a Játék, de kérjük, hogy ne offoljátok szét a Fórumot.
    Mi mást nem tudunk tenni, mint jeleztük a problémát a Központ felé, s a kapott Közleményt kiraktuk, több helyre.
    Panaszra használjátok a Panaszkönyvet:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/panaszkönyv.15520/page-30#post-1368504
    Megértéseteket köszönjük!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. feri4759

feri4759 Utánpótlás-írogató

Sziasztok csak annyit szeretnék kérdezni,mi van akkor ha a mai születésnapi naptárt nem tudjuk kinyitni.Válaszotokat előre is köszönöm.

monster_02 kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    egyelőre nincs erre vonatkozóan információnk, de bízunk benne, hogy a hibát sikerül mielőbb elhárítani, s utána át tudjátok venni még a mai napi tortaszeletet.
    Amint lesz esetleg bármi információ pluszban a témában a Központtól, a megszokott módon tájékoztatni fogunk Benneteket,
    Megértésedet köszönöm!

aida2330 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. feri4759

feri4759 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.