Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dudute2

dudute2 Rutinos

szia igen odáig nekem is elment csak tovább nem megy nem jön le próbáld meg add le nekem hiába nyomok rá mégsem adja oda a csatnimra

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ismét benéztem Hozzád, így hogy picit pontosítottál a problémádon; ellenőrzésem alapján már aktiváltál egy Legrózsaszínűbb pitét (megváltozott a neve) a Répás-almás csatnidra, más termék nincs bent a rekeszekben, ez látszik a bal alsó sarokban a rekesznél, a kis óra jelzi, erre nem tudsz többet aktiválni
    upload_2024-1-31_19-4-43.png

A Maja maszk nincs hatással a Répás-almás csatnira, az a Bahán elvetett Zöldségek érési idejét csökkenti. Így is kéred, hogy aktiváljak egyet belőle?

alex0824 és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Szabóné_[Piroska]

Szabóné_[Piroska] Utánpótlás-írogató

Szerbusztok! Van 6 farmom kaptam az ************-ra kodokat köszönöm szépen de ez a farm nem kapott. ID 8795163 Ha kaphatok köszönöm szépen.

4. dudute2

dudute2 Rutinos

szia köszi nem tudtam hogy az óra azt jelzi most legalább ezt is tudom köszönöm a segitségedet.

Dolphin kedveli ezt.
  5. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

Szia
    Medveölelés dekort keresném..Gazda: farmercsajszi00 ID: 7724125

6. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves Szabóné_[Piroska]!

A fórumon TILOS e-mail címet megadni, tiltja a fórum szabályzata!
    A kérdésedre válaszolva pedig, a Központ által kiküldött Bónuszkódokra nincsen ráhatásunk, hogy melyik farmokra küldik ki, ebben sajnos nem tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönjük!

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. hzsoka

hzsoka Aktív író

Szia! 2 szülinapi felhőmről is hiányoznak a dekorok. Az egyiken a Tavaszi sürgölődés, Pillangóstilus, Őszi piknik. A másikon Papirrrepcsik, Mélyhűtött bari, Félcsőmutatvány. Megnéznétek? hzsoka ID: 31204778

8. Szabóné_[Piroska]

Szabóné_[Piroska] Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen a válaszod.

Luminary, Dolphin és SparrowC kedveli ezt.
  9. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves farmercsajszi00!

Kollégám ellenőrzése alapján 2 db Medveölelés dekorral rendelkezel, mindkettőt az Erdei tisztáson találod középen, lent.

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Kőfaragó

Kőfaragó Fórum-zöldfülű

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni, mert nem találom a "fagyoskodó juhok" dekort, már minden hol megnéztem, de sajnos nincs sehol. köszönöm szépen
    ID: 16740850

SparrowC kedveli ezt.
  11. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Sziasztok. Szeretném megkérdezni hol lehetett megszerezni a Labda trükk és a Nem elszállni dekort amit a Születésnap2024 felhősor 3-ra lehet kirakni. Sajnos nem találom őket. Gazda: szabokukac ID: 11275958 Előre is köszönöm, ha valaki meg tuná nézni...

SparrowC kedveli ezt.
  12. .jázminkaa.

.jázminkaa. Utánpótlás-írogató

Szia! Légy szíves nézd meg hova tehettem a labdatrükk nevű dekoromat! Előre is köszönöm! id:38374377

13. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves Kőfaragó!

Kollégám ellenőrzése alapján az Erdei tisztáson találod a Fagyoskodó juhokat, a terület közepe körül.

14. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves hzsoka!

Kollégám ellenőrzése alapján a Tavaszi sürgölődés, a Pillangóstílus, a Papírrepcsik és a Mélyhűtött barik dekorok nincsenek a birtokodban. Ezek a 2021-es Rackó dekorok voltak, itt tudsz róluk bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/#post-1154428

Az Őszi piknik dekort a Kincses szigeten keresd a jobb felső sarokban.
    A Félcsőmutatvány dekort a Világítótorony területén találod a bal felső részen.

15. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves .jázminkaa.!

Kollégám ellenőrzése alapján a Labdatrükk dekort a Kincses szigetre tetted ki. Jobb oldalon lent keresgélj.

farmeres53 kedveli ezt.
  16. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves szabokukac!

Kollégám ellenőrzése alapján a Labdatrükk dekort nem szerezted meg, 2023. szeptemberben volt Rackó ajándéka, itt tudsz olvasni róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/rackó-dekor-ajándéka-2023-szeptember.23954/#post-1342041

A Nem elszállni dekor sincs a birtokodban, ez a 2023. októberi Rackó ajándéka volt, itt tudsz tájékozódni róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/rackó-dekor-ajándéka-2023-október.24034/

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Köszönöm a Te és a Kollégád után járását!

Dolphin és SparrowC kedveli ezt.
  18. hzsoka

hzsoka Aktív író

Köszönöm szépen.

SparrowC és Dolphin kedveli ezt.
  19. pavika83

pavika83 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Kérlek nézzétek meg, hogy a fagyoskodó juhok dekort hová tehettem, vagy egyáltalán van-e nekem. Köszönöm szépen.
    ID 1306512

zsoka1953 kedveli ezt.
  20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    megszerezted Rackótól a keresett dekort, az Aranyhordó felhősor 2 felhőről kell leszedned, oda tetted fel - ma délután 5 óra magasságában fog beérni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.