Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nex42

nex42 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Szeretném megkérdezni, a 2023. márciusi Raczkó kitehető nevét. Köszönöm a választ!

2. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

3. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

A Kliens felületet nem tudom megnagyobbítani, így a minijátékot sem. A Csevegő, stb. nagyobbodik, de a játék nem nagyobbítható?

4. Swartsch

Swartsch Fórum nagymestere

Szia :)
    A játékon belül a beállításoknál tudod nagyítani....

5. Hafanana

Hafanana Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A klienst nagyítani a "ctrl" és "+" jel megnyomásával tudod,(kicsinyíteni ez után a "ctrl" és "-" gombokkal fogod tudni), vagy a játékostársad által írt módszerrel.

Sali~*.*, aida2330, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  6. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Nagyon köszönöm, működik, kipróbáltam. Ez jobb, mint a kézi nagyító, amit eddig használtam.

Köszönöm szépen, tényleg. Jó pap is...!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.2.24
  7. nex42

nex42 Utánpótlás-írogató

8. kandurr3

kandurr3 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A gyopároson ütköztem bosszantó hibába. 3 területen aratás után nem tudok ültetni. (Balról a második függőleges sor) Ha rákattintok a területre, villan egyet és nincs tovább. Klienssel és firefox-szal próbálkozam, a gép ccleaner pro-val tisztán tartva. Kérem segítsetek! Kandurr3 ID: 19501702

SparrowC kedveli ezt.
  9. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép napot!Én is a klienssel a gyopároson nem boldogulok,elkezdenék valamit csinálni villan egyet és teljesen kidob a játék.Böngészőből ment már.Akkor ez nem egyedi probléma...

Szirák és SparrowC kedveli ezt.
  10. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves kandurr3!

Kollégám ellenőrzése alapján minden rendben működik nálad.
    Amennyiben használsz nagyítást, kérlek próbáld meg visszavenni 100%-ra, lehet az miatt nem jó nálad.

Kérlek jelezz vissza, hogy sikerült-e megoldani.

Köszönöm!

Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  11. kandurr3

kandurr3 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget, így működik! Az event miatt nagyítottam, kicsiben nagyon összefolytak a torták.

Sali~*.*, SparrowC és aida2330 kedveli ezt.
  12. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Nagyon szívesen!
    Örülök, hogy tudtam segíteni.

Othep kedveli ezt.
  13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Köszönjük hogy visszajeleztél. :)

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. szokeerika13

szokeerika13 Járnitanuló

Sziasztok!
    Keresem a "Szentjánosbogarak vacsorája" topikot, mert megcsináltam a fesztivált, de nem találom.
    Kérlek segítsetek.
    szokeerika13 ID: 6286667

15. Othep

Szia.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    A dekorodat a bekarikázott helyen találod.

upload_2024-2-11_12-33-21.png

16. interlala

interlala Fórumprofi

Üdv, írtam hogy vannak proplémáim, kaptam is választ DE sajnos az id számot nem tudom előhívni. Nem vagyok viájpitag, és az alján sem tudom meg nézni mint régen kicsiben van a farm, szóval sos kérek segítséget. Köszönöm

17. Othep

Szia.

A farmnév és az User ID szám, a játék böngészős verziójában a játékkeret alján található meg, klienses verzió esetén a játékbeállításokban tekinthető meg, a jobb felső sarokban lévő fogaskerékre kattintva:

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. interlala

interlala Fórumprofi

Üdv köszönöm a válaszod, de nem vagyok kilenses tag sem így nem tudom meg nézni. De köszönöm.

Kedves Moderátorok, elnézést a értetlenkedésem miat, meg találtam az id számot kedves Otep köszönöm a segítséget. Meg is írom újra a problémámat. Köszönöm, de sokszor el vagyok fáradva, sok a munka az osztályon és néha már ki vagyunk. Köszönöm

Köszönöm a választ meg találtam az ID számot.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.2.24
    Othep kedveli ezt.
  19. interlala

interlala Fórumprofi

Üdv
    ID Számom 20489972, név interlala, amikor csináljuk a a beadást a megrendelőknél vagy az elhasznált tárgyaknál nyitom ki a ládákat, akkor van egy olyan láda hogy parti pörgetéseket ad, rámegyek hogy ki nyissam csak forog a kis nyíl és elfehéredik vagy eltűnik és nem ad pörgetéseket, a másik probléma hogy ha belépek a piacra ás rá megyek hogy állatokat veszek, ott is ugyan ez a jelenség elfehéredik és csak ha kilépek , újra belépve tudok tovább haladni. Csak ennyi bajom lenne, köszönöm ha meg nézitek, tisztelettel egy nehéz nap után interlala.

20. Othep

Megadnád nekünk annak a ládának a nevét, amit ilyenkor nem tudsz kinyitni?
    Mindig ugyanaz?

Kollégám állított egy kicsit a farmodon:
    - A grafikai szint módosításra került alacsonyra, magasról.
    - Az animációk kikapcsolásra kerültek.
    Remélhetőleg így jobban bírja majd a játékot a géped.

Ami a ládákat illeti:
    A darabszám nagyon lényeges, mert ha pl. egyszerre 1.000 db ládát szeretne valaki kinyitni, arra bizony várhat kb. 10 percet, mire felébred, reagál a játék...

Szívesen segítünk, jó pihenést kívánok. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.