Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

fél nyolctól most tudtam belépni,sikerűlt learatnom.De új eventes növényt már nem enged ültetni :D 8 pörgetésre vagyok a céltól:Erre elkezd vacakolni a játék!Se a böngésző se a kliens nem mükszik.Emberek talarítsunk,meg váltsunk böngészőt,esetleg töröljük ki a klienst és telepítsük újra...balb-blab-bla.

2. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Ismét túlterhelés van?
    Az event már kész.
    Ez így kicsit bosszantó!

Úgy érzem már ennyi elég volt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.3.24
    potyi120 kedveli ezt.
  3. tremama0422

tremama0422 Haladó

Sziasztok! Egész nap akadozik a játék, csiga lassúsággal lehetett bármit is csinálni. egy órája ki is dobott és most tudtam nagy nehezen visszalépni. Mi van már megint, tudja valaki?

potyi120 kedveli ezt.
  4. adcura2020

adcura2020 Utánpótlás-írogató

En egy oraja probalok belepni,de csak a virag forog!

5. guszti68

guszti68 Járnitanuló

Szép napot! Megtudnátok nézni ha lehet, hova tűnt el az összes cukorjuhar fám? XL, és XXL van, de alap fa nincs! Farmnév:guszti68 ID:30456428 Köszi előre is!
    Valaki utána tudna nézni, mert már szerda óta várakozok!​

SparrowC kedveli ezt.
  6. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves guszti68!

Elvittem ellenőrzésre a problémádat, de jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban.
    A válaszig a türelmedet szeretném kérni.

Köszönöm előre is!

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves guszti68!

Kollégám ellenőrzése alapján 2022. decemberben (dec.10-16 között) több alkalommal humuszt gyártottál a Cukorjuhar fáidból Gyopárvölgyben. 134 fát alakítottál át humusszá a fenti időszakban. A Cukorjuharfa a piros kosár alatt megvásárolható a farmon.

Köszönjük a megértésed és elnézésedet kérjük, hogy a kérdésed elkerülte a figyelmünket!

További jó játékot kívánunk!

-ágianyu33-, Othep és Swartsch kedveli ezt.
  8. vica1968

vica1968 Utánpótlás-írogató

Szia megnéznéd légyszi miért nem tudom kirakni a felhōt azt írja nincs az eszköztárban szerintem van 2szer Is. vica1968 ID 1868145.köszi

9. Ágnes26

Ágnes26 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Csatlakozom az előző hozzászólóhoz, én sem tudom kirakni a felhősort, pedig nekem is kétszer megvan a raktáramban. Ezen kívűl a Karneválkirálynő felhősorba sem tudom kitenni a Ritmus és banán dekort, pedig ebből is kettő van a raktáramban. ID:szám:54751790. Köszönöm a segítséget.

10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Kedves játékosok, köszönjük szépen az észrevételt, természetesen mi is tapasztaltuk, hogy kb. 1 órán keresztül probléma volt a belépéssel. Egyelőre nincs információnk, hogy lenne hosszabbítás az egy órás kiesés miatt, de természetesen azonnal tájékoztatunk benneteket, ha lesz ilyen opció.
    Megértéseteket köszönöm:)

Swartsch, Sali~*.*, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  11. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Mostanában az eventben megszerezhető dekorok legtöbbször (+)-os dekorok, ami azt jelenti, hogy valamilyen ajándékot ad, ami meghatározott számban aratható. Mindaddig amíg nem veszíti el ezt a tulajdonságát nem tudjátok feltenni a felhőre. Először tegyétek ki területre, arassátok le az "adományát" és törlés után már fel tudjátok tenni a felhőre. Ha nincs szükségetek a dekor által adott ajándékra, akkor azonnal törölhető és feltehető a felhőre.
    További jó játékot kívánok:)

Swartsch, Sali~*.* és seszkrisz1969 kedveli ezt.
  12. Ágnes26

Ágnes26 Utánpótlás-írogató

Köszi szépen :)

Luminary kedveli ezt.
  13. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Sziasztok!
    Megszereztem a Szezon kitüntetés fejlesztést, csak éppen nem találok hozzá alapot amire rátudnám tenni.
    Milyen alapra lehet rátenni, illetve mikor volt megszerezhető?

14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm IDt, szívesen segítek a keresésben.
    A Konfetti szóró szezon volt az idei első szezon, annak indulását követő első belépéskor kapta meg minden Játékos az alapdekort, ami Alap szezonkitüntetés néven van játékban, idén januárban.

Swartsch, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Köszönöm a segítséget.
    Csaba957
    ID: 17726848

16. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását.
    Meg is találtam a bújkáló dekorodat, már felraktad rá az idei első szezonban megszerzett fejlesztést, így Szezonkitüntetés 1 néven keresd a Napraforgó domb területen a bal alsó sarokban. Erre fogod tudni rárakni a következő fejlesztést is.

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. guszti68

guszti68 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm!

Othep kedveli ezt.
  18. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Megértem én is ;) De azért 8 Jack ajándékát aktiváltam és ment a levesbe , azért mégis csak bosszantó :( H azt nézzük hogy mennyit tudtam volna termelni 1 óra alatt azért nem kis mennyiség ha 24 perc alat érik be a gaz , minden jóval megszórva aktiválva a sztrágyára ható felhők.. Sajnos korán kelek, időbe kel lefeküdni , nem várhatom a gép előtt mikor is játszható újra a játék , valószínű így már biztosan nem lesz meg végig az event. Persze tudom nem kötelező végig csinálni, de ha belekezudek szeretem a maximálisan csinálni xD

19. babi-kovacs

babi-kovacs Utánpótlás-írogató

Szia!Érdeklődnék hol található a cuki potyautas.Megvettem,kitenném de nincs sehol.

20. Dolphin

Szia,
    sajnos nem hoztál sem Farm nevet, sem Farm ID-t, sem azt nem írtad meg, hogy hova tennéd ki.
    Amit általánosságban tudok írni, a Cuki potyautas (+) egy pluszos dekor, ami egyből nem rakható fel a felhőre (ahogy az az event ismertetőben is szerepel) - ma több ilyen kérdéssel találkoztam, így gyanítom, Te is a felhőre raktad volna.
    Előbb ki kell tenni valamelyik területre, le kell aratni a pluszként kapott jutalmat (persze, ha erre nincsen szükséged, kihelyezés után rögtön is törölheted, de akkor a plusz ajándékokat elveszíted), ha ez megtörtént, akkor töröld a területről, s ezt követően fel tudod tenni a felhődre.
    Ha így sem találod a Dobozban (kezd el a nevét begépelni a keresőbe), akkor kérlek hozd az azonosító adatokat, hogy benézhessek Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.