Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ReneeSmith

ReneeSmith Utánpótlás-írogató

Szia!

A terményes ólakhoz a hozzátartozó állatra is szükség van. Ha az állat elfogyott, akkor nem tudod megetetni, viszont ilyenkor is a malomhoz visz ha rákattintasz. Ezért nem tudod szupertáppal sem megetetni,mert az csak a tápot váltja ki, az állatot nem . Nézd meg a pajtádban, van- e elég állatod az indításhoz, ha nincs tyúkod és denevéred, akkor vegyél a piacról, vagy tedd ki az ólakat, utána már sikerülni fog.

Othep, Swartsch, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mivel nem hoztál sem Farm nevet, sem Farm ID-t, így általános választ tudok adni Neked:
    A Terményes ólaknál nagyon fontos, hogy a táp mellett állatra is szükség van az indításhoz. Például a Tojástojó terület indításához 1 db Tyúktápra és 3 db Tyúkra van szükséged. Kérlek, ellenőrizd a pajtádban, hogy mennyi Tyúkkal rendelkezel. A Guanó gyár indításához 1 db Denevértáp és 1 db Denevér szükségeltetik.
    Itt tudsz az Enciklopédiában tájékozódni, hogy melyik műhely indításához mire van szükséged - kattints a Termény nevére (zöld), és átvisz az adott Műhelyes ólhoz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/#post-860692
    Amennyiben a Pajtádban van elegendő táp és állat is, akkor pedig kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, hogy megnézhessük, mi a probléma oka Nálad. Ugyanígy Édesapád farmjáról is hozz azonosító adatokat, ha neki is van elegendő állata és tápja is.

Alapban, ha most írtál a Supportnak, akkor türelmesen meg kell várnod a válaszukat, ha hétvégén írtál esetleg, akkor az nem ért sajnos célba, erről itt adtunk ki közleményt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/support-hiba.24690/
    Ilyen jellegű kérdésekkel amúgy nem kell a Supporthoz fordulni, ezekben mi is tudunk itt segíteni a fórumon. Két területet meg semmiképpen ne foglalkoztass egy problémával - köszönjük, ha így teszel a jövőben.
    A Supporttól a választ minden esetben az általad megadott e-mailcímre küldik, célszerű a SPAM mappát is megnézni, mert van úgy, hogy odakerül a válasz.

Megértésedet köszönöm!

Swartsch, aida2330, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  3. farmvidék099

farmvidék099 Fórum-zöldfülű

Rendben köszönöm a választ! Mostanába kezdtem én újra a játékot és nem tudtam kinek tudnám ezt az egészet jelenteni. Legközelebb itt teszem majd fel a kérdésem előbb:)

Dolphin kedveli ezt.
  4. Grunka-gazda

Grunka-gazda Utánpótlás-írogató

Sziasztok szép napot kívánok! A farm nevem Grunka-gazda .ID számom: 20162495 .Keresek 1 db Űrhercegnő ,2db Cuki potyautas és Zongoravirtuóz dekort ezt nem tudom , hogy megszereztem-e .Szeretnélek megkérni benneteket . hogy nézzetek utána ! Fáradozásotokat előre is köszönöm !

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    hozom a keresésem eredményét:
    - a Zongoravirtuóz dekort a Kerge kertben fogod megtalálni, jobb oldalon, középtájt keresd
    - az Űrhercegnő (+) dekort a dobozban találod (gondolom a felhőről próbáltad keresni)
    A (+)-os dekorok nem rakhatóak fel a felhőre, amíg megvan a (+)-os tulajdonságuk. Előbb ki kell tenni vmelyik földterületre, le kell aratni a plusz jutalmat, s ezt követően törölni kell, s utána már fel tudod tenni a felhőre (ha Neked nincs szükséged a plusz ajándékra, amit ad, akkor kihelyezés után rögtön tudod törölni, így azonnal elveszíti a bónuszt adó tulajdonságát).
    - a Cuki potyautas (+) dekorból egyet szereztél az event során, szintén a dobozban találod. A Kockaboltból (event boltja) nem váltottad ki. Teendő ugyanaz vele, amit az előbb írtam.

Az eventhez tartozó (+)-os dekorokhoz kapcsolódó információ bent van az event ismertetőben is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/földönkívüli-kockajáték-2024-március.24648/#post-1376637
    és itt is kiemelésre került:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/földönkívüli-kockajáték-2024-március.24648/#post-1376636

Megértésedet köszönöm!

Swartsch, barbi021951 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Grunka-gazda

Grunka-gazda Utánpótlás-írogató

Dolphin köszönöm szépen fáradozásod ! Csodás szép napot kívánok !

Dolphin kedveli ezt.
  7. zééfarmer

zééfarmer Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Farmnév: zééfarmer ID szám:35874722. A Huplahopp nevű dekoráció megtalálásához szernetnék segítséget kérni. Előre is köszönöm.

8. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A keresett dekor a Égig érő paszuly - Bölcs Tölgy felhősor 7-en díszeleg, holnap beérik és letudod majd szedni róla a dekort.

9. zééfarmer

zééfarmer Fórum-zöldfülű

Swallow, köszönöm szépen a segítséget!:D

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  10. Kukori84

Kukori84 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Volna egy kérdésem, ha nem idevaló, akkor bocs. Most már a Bahamán a 800. szint után már nincs semmi, vagyis nincsenek tapasztalatpontok. Akkor itt a vége?
    Van 8.468 csillagom, már minden épkézláb akármit kiváltottam, beváltottam, mit kezdjek a csillagokkal?
    Többször volt már, hogy vásároltam volna aranyat, de nincs bankkártyám, tehát nem tudok utalni. Régebben lehetett vásárolni telefonnal, ez miért szűnt meg?
    Biztos lenne még kérdésem, de most ennyi jutott eszembe.
    Köszönöm ha valaki válaszolna.

11. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Igen, jelenleg a 800. szintig van haladási lehetőség a Bahama szigeteken. A megszerzett TTP nem vész el ezek után sem, hanem a háttérben számolja a rendszer. Az, hogy mikor lesz folytatása a szinteknek még nem ismert. Természetesen, amint erről bármilyen információt kapunk, tájékoztatva lesztek a megszokott módon - Központ / Hirdetmények.
    A csillagok felhasználására sincs jelenleg új opció. Ha már minden, mindenhol ki van váltva, akkor egyelőre gyűlik. Amint lesz olyan játékelem, ahol ez felhasználható, szintén értesítve lesztek a fentebb írt felületen.
    A telefonos vásárlás megszüntetése központi döntés volt, erre nincs ráhatásunk.
    Próbálj más fizetési módot találni. Sokan használják a Paysafecard-dal való fizetést. Ez már online is elérhető, megvásárolható.
    Bővebben itt tudsz róla olvasni.:

https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/

További sikeres játékot kívánok:)

Swartsch, -ágianyu33- és genka53 kedveli ezt.
  12. MissL

MissL Fórumprofi

Kedves Modik,

A " Cicabukfenc"-et nem találom, már kifolyik a szemem. Tudnátok segíteni? Köszönöm :)

Gazda: Szalacsinéni ID: 15014111

13. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy az egyre szaporodó csillagokkal és aranybanánokkal lehet valamit kezdeni? A bölcs tölgynél is kiváltottam mindent, a bahán elértem a maximum 800.-as szintet.

Beváltani farmaranyra? Felhősorokról hiányzó dekorok cseréje, vásárlása?

Köszönöm

14. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!

A kerge kert területeden 1 db Cicabukfenc található:
    upload_2024-3-21_10-43-9.png

Illetve a raktáradban található 1 db Cicabukfenc (+):
    upload_2024-3-21_10-43-46.png

15. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Nincs tudomásunk olyan újdonság bevezetéséről, amely magas mennyiségű Csillagot igényelne.
    Amennyiben lesz ilyen újdonság, a Fejlesztői blogban értesülhetsz róla.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Alize

Alize Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van 2 db Szezonkitüntetés fejlesztésem, de a dekort nem találom hozzá. (Nem tudom, hogy kitettem-e valahová, vagy meg sem szereztem). Segítsetek légyszíves. Köszönöm! Név: Calibaby ID: 54710257

17. MissL

MissL Fórumprofi

Ableotory és Luminary kedveli ezt.
  18. Luminary

Szia!

Az Alap szezonkitüntetés dekort automatikusan megkapjuk az első belépéskor. Az ellenőrzésig szíves türelmedet kérem.
    Köszönöm:)

Tájékoztató a 2024-es szezonokban megszerezhető
    és a szezonok idején különleges tulajdonsággal rendelkező Szezonkitüntetés I-IX dekorról
    Az Alap szezonkitüntetést a 2024-es szezon kezdete utáni első belépéskor automatikusan megkapjuk.

Az ismertető készítésekor a szezonkitüntetés dekor összes fejlesztésének azonos a grafikája.
    Neve
    ...........................
    Képe
    .................................
    Szükséges
    szint
    Érési idő
    (óra)
    TP/BTP kihelyezéstől függően
    (szezontól függetlenül adja)
    A 2024-es FŐszezonok idején adott plusz ajándékA tárgy méreteKihelyezhető
    Alap szezonkitüntetés[​IMG]2.22:005.5001 db Smaragdos láda1x1Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama szigetek, Kincses sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Felhősorok
    Szezonkitüntetés 1[​IMG]2.22:006.0001 db Smaragdos láda
    +
    130% TP/BTP bónusz 2 órán át
    1x1Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama szigetek, Kincses sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Felhősorok

-ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. Luminary

Szia!

Köszönöm szépen a türelmedet.
    A keresett dekort kollégám a szédült szántón találta meg:)

upload_2024-3-21_15-4-34.png

További jó játékot kívánok:)

Swartsch, Alize, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  20. icaanyus

icaanyus Junior szaki

Sziasztok! Én ma kaptam több szomszédomtól Trims'NRoses fellépés ajándékot és én nem tudom viszonozni mert nincs a küldendő tárgyaim között. Köszönöm a választ.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.