Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Nekem is hiányzik, csak Korom és Wilson van ott.

Újra beléptem és megjelent az új ajándék. Közben a Kliens is frissült.

Utoljára szerkesztett: 22.3.24
  2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A hiba elhárítása megtörtént. A küldhető új napi ajándék -Trims'N'Roses - már megjelenik kliensben is. Amennyiben nem ezt tapasztaljátok, egy ki/belépést követően próbáljátok meg újra.
    Köszönjük a türelmet.:)

genka53, Ecóka2, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  3. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Szia Tegnap vásároltam a bahára titokfa csomagot és nem találok benne 1db platánfát
    ID 145 169 69 Bözsi 1955 köszönöm

4. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

6. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Sziasztok!
    Most figyeltem meg, hogy a Party pörgetésnél, amikor 2 party pörgetés volt a nyereményem, akkor azt nem kaptam meg. 22 órakor 3-szor is nyertem 2 party pörgetést, az elsőnél tűnt fel és utána már direkt figyeltem. Kérlek Benneteket, megnéznétek?
    Köszönettel:
    Gazda: .Angyalka666. ID: 48438968

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Rengeteg ilyen ellenőrzést végeztünk már.
    A játék semmit nem nyel el, tehát a Party pörgetéseket is jóváírja.

Azt is vedd figyelembe, hogyha 2 partypörgetést nyersz, akkor csak 1-gyel növekszik a számlálód, hiszen 1 jegyet elpörgetsz.
    Példa: Van 10 jegyed, 1-et pörgetsz, marad 9.
    Mivel 2-őt nyertél, ezért 11 jegyed lesz.
    Vagyis látszólag 1-gyel növekedett a számlálód.

Ezt az írást is figyelmedbe ajánlom, hátha segít jobban megfigyelni ezt a trükkös játékelemet: https://board-hu.farmerama.com/threads/ki-is-az-a-csocsoovb.7672/page-13#post-1205432

Természetesen elviszem ellenőrzésre a kérdést, de mivel jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, mindenképpen várnod kell.
    Türelmedet kérem. :)

genka53, Kuzdern, smoldering és még 1 ember kedveli ezt.
  8. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Nagyon köszönöm a segítségedet!
    Ha megvizsgálják, látják majd, hogy nyitottam ki ládákat, és így 127-re emelkedett a party pörgetés lehetőségem. Majd elkezdtem pörgetni és már az elsőnél feltűnt, hogy nem hogy emelkedett volna a ládám száma, hanem csökkent. A másik két esetben már direkt figyeltem. Legközelebb felveszem videóra, kár, hogy nem jutott előbb eszembe.
    Amit küldtél, holnap megnézem...
    Még egyszer köszi a segítséget!

9. Othep

Várj ezt most nem értem:
    A Pörgetés következtében miért kellett vola emelkednie a ládáid számának?

.Angyalka666. kedveli ezt.
  10. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Bocsánat a pörgetéseim száma...
    Azt is vegyétek majd figyelembe (de biztos látjátok is), hogy pár perce az eventjátékban nyertem party pörgetést.

11. Othep

Köszönöm a helyesbítést.
    Sejtettem én is, hogy elírás lehetett, de így teljesen világos.
    Akkor már csak a türelmedet kérem, valószínűleg holnap lesz csak válasz. :)

12. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok !! A segítségeteket szeretném kérni !! Több mint egy éve prémium gazda vagyok . Ami automatikusan minden hónapban megújul . Váltani szeretnék Prémium gazda + ra . Olvastam az ismertetőt a váltásról , ha jól értettem , ha április 1-én megveszem a prémium +gazda csomagot . Akkor már az fog érvényes lenni ? Előre is köszönöm a választ .

13. Othep

Szia.

Igen, jól olvastad, értelmezted.
    Attól a naptól, amikortól átváltasz vagy előfizetsz Prémium pluszra, már az érvényes.

Swartsch kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Ezzel kapcsolatban kérdeznék...

Már rég váltottam prémiumra... De csak az elmúlt hónapban mondtam fel a sima prémium előfizetést a banki oldalon...o_O
    Ezt egymás mellett futtatja a rendszer a megújításnál, vagy csak a prém + újul meg? Ezt azért érdemes lenne az ismertetőbe részletezni, hogy le kell e mondani a sima prémium előfizetést váltás esetén.
    A kérdésem elméleti... visszanéztem a bankszámlát... s mintha látnám mindkét előfizetés aktiválást:wuerg: Bár simán lehet hogy valami akció volt... Szóval nem panasz. csak kérdés.

15. Othep

Szia.

Ha jól értem a kérdésedet, akkor benne van a válasz a leírásban:
    upload_2024-3-24_11-7-39.png

Ha csak az egyik lehet aktív, akkor nem lehet megújítani egy "nem aktív" tételt.

Mindenképpen nézd meg jól azt a bankszámlát, a biztonság kedvéért.

Itt a leírás is: https://board-hu.farmerama.com/threads/az-új-prémium-rendszer.14921/

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Othep kedveli ezt.
  17. papus13

papus13 Fórum-zöldfülű

Sziasztok szép napot kívánok,szeretnék érdeklődni a mai napon 2 alkalommal próbáltam jelszó módosítani,addig nem is volt gond amig elküldtem,mert kiírta hogy elment a módosítás az e-mail címemre,de mikor néztem az e-mailt sehol semmi.Vajon mi lehet a gond.Válaszotokat köszönöm.

18. Othep

Szia.

A SPAM-mappában biztos nézted...
    Melyik szolgáltatónál vagy?
    (Ne add meg az e-mail-címed, csak szolgáltatót.)

19. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Köszönöm a megerősítést !

Othep kedveli ezt.
  20. Othep

Szia.

Megtörtént az ellenőrzés.
    Minden rendben van, a pörgetéseket megkaptad, csak arról van szó, hogy a nyeremények abban pillanatban jóváíródnak, ahogy megnyomod a gombot.

A Kerék csak látványelem. Mire lezajlik a pörgés, már másodpercek óta megkaptad a jegyeket, vagy az egyéb nyereményt.
    Ez van a linken is leírva, amit adtam Neked, talán már meg is nézted.

Azt javaslom, tényleg jegyezd fel a készletedet pörgetés előtt vagy alatt, esetleg videózz is, ha kételkedsz.
    Jómagam a pörgetésszámlálóra (azaz hány jegyem van) szoktam szegezni a szemem, és így nyomom meg az indítógombot. És ilyenkor el lehet csípni a pillanatot, mikor ugrik a számláló. :)

Természetesen itt vannak a kollégám ellenőrzése, és a játék naplója általi adatok is:
    2024-03-23-án 22:13:08 óra:
    ekkor +2 party pörgetés érkezett (102 volt a pörgetés előtt, -1 a pörgetés az 101, +2 a nyeremény, lett 103)
    2024-03-23-án 22:14:42 óra:
    ekkor +2 party pörgetést nyertél (95 volt a pörgetés előtt, -1 a pörgetés az 94, +2 a nyeremény, lett 96)
    2024-03-23-án 22:14:52 óra
    ekkor szintén +2 party pörgetést kaptál (96 volt a pörgetés előtt, -1 a pörgetés, +2 a nyeremény, lett 97)

Sylja, -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.