Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Köszönöm, hogy leellenőrizték. Nekem sajnos, már nem volt lehetőség most rá, mert nem látom (gondolom, csak meghatározott nyeremény látható).
    Érdekes, mert arra konkrétan emlékszem, hogy 127-el kezdtem este 10 után a pörgetéseket és utána számoltam. Nekem csak úgy jött ki a matek, hogyha nem kaptam meg a 3 db nyeremény közül egyet sem.
    Innentől kezdve, ha lesz PP nyeremény (úgyis látszik), akkor mindenképpen levideózom.
    Neked köszönöm a közbenjárásodat! :) Legyen szép estéd!

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kezdhetted 127-tel.
    Valószínűleg nem azonnal nyerted a Party pörgetéseket és csak azokat soroltuk fel, amikor nyerted.
    Akkor értél ezekhez pörgetésszámokhoz.
    30 nyereményt tudsz visszanézni a "Megszerzett nyeremények" gomb alatt.
    Legyen szép estéd Neked is.

Swartsch kedveli ezt.
  3. VidékiFarmerBius

VidékiFarmerBius Fórum-zöldfülű

Kedves játékosok. Olyan problémám lenne, hogy a tojástojó terület nem fogadja el a tyúktápot. Szerintetek mi lehet a baj?

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Tyúkod is van hozzá? 3 db tyúk is kell az indításához. :)

5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A tojástojók etetése is 3 tyúkkal és 1 tyúktáppal történik.;)

Kuzdern kedveli ezt.
  6. hayabusa82

hayabusa82 Fórum-zöldfülű

Kedves Support!
    Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy eltűnt (már több napja) a felhasználói fiókom. Vásároltam egy havi aratógép csomagot. Learattam vele ami be volt ültetve. Kiléptem, majd később már nem tudtam visszalépni. (Nem biztos, hogy ehhez van köze a hibának) Azt a hibaüzenetet kapom, hogy: nem található felhasználói fiók ezzel a név és jelszó kombinációval. Egyébként a fiók már közel 10 éve megvan. Volt.
    Kérem nézzenek utána. Így nem tudtam befejezni az eventet. Nem tudok titokzatos fa csomagot venni és a jelenlegi eventről is teljesen lemaradok. Remélem ilyen esetben kapok valamilyen utólagos lehetőséget a vársárlásra.

felhasználónév: -hero01-
    ID-t nem tudok mondani, mivel nem tudok belépni.
    ***** személyes adatot ne adj meg fórumon. (Othep)
    Köszönöm a segítséget.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.3.24
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ez nem a support, hanem a játék fóruma.
    Nem lehetséges, hogy elgépelted vagy a jelszavad, vagy a felhasználó nevedet?

8. gyökértelen

gyökértelen Járnitanuló

Szia ! Bocs. a zavarásért de éjjel kettő órakor learattam a két farmterületről az eventnövényt , 4 db/ kiskocka, újraültettem és most látom mindössze 200 db növényem lett...ez túl kevés azt hiszem, valami hiba történhetett. Köszönöm ha megnézed : gyökértelen ID 57271846

9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm szépen a türelmedet, sajnos azt, hogy mennyit arattál nem tudjuk ellenőrizni.
    Nem lehetett megjelenítési hiba és később rendeződött? Esetleg indítottál malomterméket közben?
    Nem jellemző, hogy bármikor kevesebb növény kerüljön a raktárba, mint ami megtermett. Ezért is tudonk előre tervezni a földterület/db +/x bónuszok ismerete mellett.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot kívánok:)

gyökértelen kedveli ezt.
  10. pomi

pomi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni. Tegnap este óta az eventet nem tudom használni. Először nem jelent meg a 9 db detektiveszköz, ma már teljesen üres az evenjáték oldalam.
    pomi
    ID41483356

köszönöm

11. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám belépett a farmodra, nem tapasztalt semmi problémát nálad.
    Végezz el egy takarítást, helyre fog állni a játék!
    A kép nálad készült:

upload_2024-3-25_22-40-53.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. zambolaszlo54

zambolaszlo54 Fórum-zöldfülű

zámbó lászló 52507329 199farmaranyért vettem longángyümölcs csomagot és nem kaptam meg mi az oka?

13. Hornet001

Hornet001 Junior szaki

sziasztok. olyan gondom lenne,hogy nem mindíg mutatja a ládáknál,hogy mennyi kerekkerék forgatásom van már "kinn" .Forgathattam volna ki még 14et ami "kinn " volt, így mikor egy ládára rá kattintottam nem mutatta ,hogy abból kerekkerék forgatás jöhet ki. ki dobott 288 kerekkerék forgatást, így ment a levesbe közel 200 forgatás.. :( :( :( és nem kerekkerék láda volt hozzá tenném,hogy felfogjam abból mi lehet majd.. köszönöm előre is válaszotokat : Hornet001 ID: 54286462

14. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Ez egy régóta fennálló hiba a játékban.
    Javítása folyamatban van.
    Sajnálom az elveszett pörgetéseidet.

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  15. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    2024-03-25-én 15:08:20-kor "Talányos tiki-fa csomag"-ot vásároltál 199 Farmaranyért.

A csomag tartalma:
    • 30x "Sikoku" talányos tiki-fa
    • 1x Longán fa
    A 30 db "Sikoku" talányos tiki-fákat kiraktad és 2024-03-26-án 02:56:04-kor learattad munkások segítségével.
    A kapott 1 db Longán fa pedig a Zuhatagok szigete területen van kihelyezve.

Sali~*.*, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Hornet001

Hornet001 Junior szaki

köszönöm válaszod.

Ableotory kedveli ezt.
  17. borosgazda720

borosgazda720 Utánpótlás-írogató

Segítséget kérnék, lejátszottam egy játékot a Borosgazda ID: 1468438 farmomon, de megállt, se jutalom, se másik játékot nem tudok játszani!

18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek, lépj ki és újra be a játékba, s ha belépsz a mini-játékba a megkezdett pályát tudod folytatni.
    Ha nem indul el, akkor töröld a Sütiket (Cookie-kat) a gépedről és ürítsd a gyorsítótáradat is.
    Sok sikert a folytatáshoz!

19. interlala

interlala Fórumprofi

Farmos szép napot.
    Kérésem lenne, nem értem hogy eddig az egérrel át tudtam helyezni a fákat, ólakat, ezt most sajnos nem tudom, a másik ha az ólakon betakarítom az ot levő állatot, majd elkezdem adni a tápot és vizet, karika jelentkezik nem folyamatosan tudom be fejezni, nagyon unom már ezt, ha lehet kérnék segítségeteket kérem, Köszönöm interlala, ID:20489972

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jelenleg nincs információnk a játékban problémáról. Nemrég arattam Chrome-ban és minden rendben ment. Te Kliensben vagy Böngészőben játszol, hol tapasztalod a problémákat, próbáltál más módszerrel is belépni?

A fák, ólak mozgatásához aktiválni kell előbb ezt a funkciót, mielőtt az egérrel megfogod a mozgatandó tárgyat. Ezt kétféleképpen tudod megtenni: billentyűzeten az M betű lenyomásával vagy a játék felületén a baloldali menüben a legalsó (ásó) ikonra kattintva a második mezőt kiválasztva:
    upload_2024-3-27_16-25-53.png
    Mindkettő esetben a képernyő közepén, felül megjelenik az ikon, hogy most aktív a mozgatás funkció az adott területen:
    upload_2024-3-27_16-26-58.png

Ezt követően tudod egérrel "megfogni" a mozgatandó tárgyat, és átpakolni egy üres területre.
    Belépve Hozzád bármit tudtam volna költöztetni, ha lett volna üres hely, de azt láthatod, hogy a Bájitalfád mozgásban van - szóval nincs probléma a játékodban:

upload_2024-3-27_16-28-56.png

Javasolni az általános dolgokat tudom:
    - Mindenképpen javasolt az internet sebesség ellenőrzése, lehet segíthet a WiFi router /modem újra indítása - lassabb internet okozhat ilyen jelenséget, amit írtál.
    - Ha böngészővel játszol, érdemes másik böngészőt is kipróbálni, illetve minden belépés előtt törölni a "sütiket" (Cookies), és ürítsd a Gyorsítótáradat. Ha nem volt mostanában CCleaneres takarítás a gépeden, akkor azt is végezd el.
    - Ha klienssel játszol, akkor segíthet a kliens törlése (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is), majd utána egy Ccleaneres takarítás futtatása, s utána a kliens újra telepítése.

Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.