Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nagyanyó1954

Nagyanyó1954 Utánpótlás-írogató

Szia,nem tudok fát vágni és nem tudok új fát csinálni. Nagyanyó1954 id4823317 előre is köszönöm a választ.

2. Picur20050928

Picur20050928 Fórum-zöldfülű

Szia! Gyopáron nem tudok fát vágni csak aratni. Picur20050928 ID:6307507

3. teréz65

teréz65 Aktív író

Köszönöm!

Luminary kedveli ezt.
  4. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Nekem akkor volt ilyen amikor nem volt már hely a fatuskók számára. Kellett készítenem néhány alap, gyakori vagy minőségi faanyagot az átalakítóban, hogy fogyjanak a fatuskók. Persze törölni is lehet pár fatuskót de az nem szokásom.

5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm szépen a türelmedet.
    A Gyopáron figyelni kell, hogy csak annyi és olyan alapanyag legyen a raktárban, amit el tudunk használni. Folyamatos ellenőrzést kell tartani, mert a tárolási kapacitás véges és csak bizonyos szintek elérésekor van lehetőségünk a raktárak fejlesztésére.
    Jelenlegi problémád könnyen orvosolható. ( a kép nálad készült)
    58 db fatuskó van a raktáradban és nincs több hely, hogy a kivágott fákból keletkező tuskókat elraktározd. A narancs csengő figyelmeztet a kategóriánál, hogy telődni fog a raktár.
    upload_2024-5-8_8-3-13.png

Az átalakítóban tudsz faanyagot gyártani. Jelen esetben az alap faanyag gyártást válszd ki ( 1 csillagos) a csúszkán. Tehát a 4. rublika még az 1 csillagos kategóriához tartozik.

upload_2024-5-8_8-13-38.png

Az 52 db alap faanyag előállításához pontosan 52 db kis fatuskóra van szükség.
    Indítsd el az átalakítót és újra lesz helyed kivágni a fákat.
    Az általános ismertetőjét a Gyopárnak eléred a linkre kattintva, azon belül az Északi erdő és az Alpesi kert ismertetőjét is érdemes olvasgatni
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/
    A Gyopis csevegőben is szívesen segítenek, illetve hasznos ötlteket, tanácsokat kaphatsz.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/
    További jó játékot kívánok!:)

Dolphin kedveli ezt.
  6. Luminary

Dolphin kedveli ezt.
  7. Nagyanyó1954

Nagyanyó1954 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segitséget, most majd jobban figyelek.

Luminary kedveli ezt.
  8. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumprofi

Értelek én, de általában működikm és este is Működött ahogy ma is, de néha valami zavarja a játékot. Mindennap takarítom a gépemet és a jelerőség is kiváló.

Köszönöm: Andi

Luminary kedveli ezt.
  9. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép napot!Az lenne a kérdésem,hogy a Home Office szuvenír add e valamit?Mert csak őt nem találom,lehet valahova kitettem.Meg lenne egy észrevételem,reggel belépéskor meg most a délutáni belépéskor felugrott egy abalak,hogy valamilyen flájt / nem írtam fel / virussal fenyegetett a farmerama exe. Gyorsan karanténba tettem.Utána persze se a kliensel sem a böngészőből nem tudtam elindítani a játékot.Ezeket megkerülve,a Webb oldalon értem el a farmot.Újra telepítettem a kliens,előtte töröltem mindenhonnan.Most a párom segített,valamire rákattintott,hogy hagyja figyelmem kívűl a rendszer a figyelmeztetést.De mondta,hogy elképzelhető,hogy kártevő van benne.Most ez komoly?

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    itt találsz információt arról, hogy mit ad a Home office szuvenír. Kihelyezéstől függően TP-t/ BTP-t. Az extra jutalmat 2023. szeptember 1. 14:00 - 2023. szeptember 8. 14:00 óra között adta:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/home-office-szezon-35.23875/#post-1335165
    Ha szeretnél segítséget kérni a keresésben, akkor szükségünk lesz a Farm nevedre és Farm ID-ra.
    Én nem tapasztaltam ilyen jellegű üzenetet, amit írtál, Chrome böngészőből játszom - de továbbítom a jelzésedet. Érdemben ebben nem tudok segíteni. Megértésedet köszönöm!

aida2330 kedveli ezt.
  11. Farmercica

Farmercica Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Talán az egyéb kategóriába belefér a problémám. Szeretném megkérdezni, miért léptet ki az alkalmazás? Nem tudom használni.
    Farmercica: ID: 50015287

levi5 kedveli ezt.
  12. levi5

levi5 Törzsjátékos

Már be se lehet lépni, a szokásos esti műsor >:(xD cseréljék már le azt a szervert egy nagyobbra....jó féléve csak tökölődnek, itt valami folyik a háttérben az egyre biztosabb csak méllyen halgatnak róla, szinte naponta ebben az órában lehetetlen belépni...gyanus nagyon....>:(xD

soresne kedveli ezt.
  13. Luminary

Szia!

Én Chrome böngészőben gond nélkül be tudtam hozzád nézni. Amennyiben kliensben tapasztalod a problémát, talán segíthet, ha törlöd és újra telepíted a programot. Mindenhonnan töröld ( letöltések, programok, lomtár ), majd egy Ccleaneres takarítás után telepítsd újra.
    Kérlek jelezz vissza, hogy sikerült-e! Köszönöm :)

14. Luminary

Szia!

Amennyiben ellenőrzést szeretnél kérni, kérlek hozz azonosító adatokat (Farm név, Farm ID szám). Azt is írd meg hogy hol tapasztalod a problémát - böngészőben vagy kliensben?

15. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

A Klienssel nekem is gondom van, pedig eddig azzal játszottam. A "birkák" 45%- on talicskáznak és annyi. Áttértem a Chrome-ra igaz lassabb, de be lehet lépni és játszani. Remélem reggelre rendbe jön!

16. Farmercica

Farmercica Utánpótlás-írogató

Szia!
    Kora reggeltől többször megpróbáltam belépni a klienssel, eredménytelenül. Kedves Luminary, a puszta megjelenésed is jótékonyan hatott, most működik. Nagyon köszönöm. :inlove:

Luminary kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    ez nem csevegő topik!
    Ha segítséget, ellenőrzést szeretnél kérni, akkor kérlek add meg a Farm nevedet, Farm ID-dat.
    Ha panaszod van, azt a Panaszkönyvben tudod kifejteni.
    Időnként a lassabb játékot okozhatja internetsebességben történő változás. Nem tudom milyen gyakran szoktad a Wifi routert / modemet kikapcsolni, újraindítani - de nekem szokott segíteni, ha belassul a játék, hogy csinálok egy laptop - router újraindítást.
    Itt pedig Ableotory TL javaslatait olvashatod a témában:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Megértésedet köszönöm!

18. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Köszönöm, és megfogadom a tanácsodat.

Dolphin kedveli ezt.
  19. peter1022

peter1022 Fórummogul

Sziasztok. 45%-on teker a farm kb 10 perce, és nem megy tovább. Megint támadás van?

Kuzdern kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    én nem tapasztaltam most problémát Chrome böngészőben a Játékban.
    Kliensben vagy böngészőben észlelted a problémát? Ellenőrizted az interneted sebességét?
    WiFi modem/router újraindítást szoktál időközönként végezni?
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor kérlek add meg a Farm nevedet és Farm ID-dat is.
    Megértésedet köszönöm!

peter1022 és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.