Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zoltanbabos

zoltanbabos Utánpótlás-írogató

köszönöm, megoldódott, helyre állt minden. az volt a problémám, hogy amikor írtam, akkor kb 20 dekort lehetett volna kitenni, most kb 100 volt és jó tp-t adók. Köszi mégegyszer

Dolphin kedveli ezt.
  2. szokeerika13

szokeerika13 Járnitanuló

ID: 6286667
    Sziasztok!
    Az event 16. ablakában mind a 4 pöttyét feltöltöttem, de csak 2szer sikerült lejátszani a mini eventet, ott lefagyott és megmaradt a beadott fáklya.
    Köszönöm a segítséget.

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint még ez a két dekor váltható ki, hogy teljes legyen a készleted.
    Írj, ha nem sikerül, mert makacskodik a géped. Nem írtad, hogy kliensben, vagy böngészőből játszol-e. Ilyenkor érdemes takarítani, mindenképpen egy CCleaneres tisztogatás, sütik ( cookie-k) törlése segítség lehet. Illetve, ha böngészőből játszol, akkor próbálj meg klienssel belépni. Böngészőben csökkentsd a megnyitott lapok számát, főleg a közösségi médiákat érdemes a játék idejére bezárni, hogy ne terhelje feleslegesen a gépedet.
    upload_2024-5-21_1-2-46.png

Sok sikert!:)

Swartsch kedveli ezt.
  4. szokeerika13

szokeerika13 Járnitanuló

ID: 6286667
    Sziasztok.
    Klienssel lépek be, ahogy kérdeztétek ,de a 16. feladatnál nem tudom az utolsó 2 feladatot megcsinálni, mert azt írja, hogy mind elfoyott és nem lép ki belőle.
    Köszönöm a segítséget, hátha meg tudjátok oldani.

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kilépni nem is kell belőle, így ezt nem tudom mire értetted. Neked kell (kellett volna) a Kollégám által megadott módon a pöttyöket variálni, hogy előjöjjön az a két dekor, amit még nem váltottál ki. Minden kategóriában 4 dekor váltható ki, amelyik kombinációt már kiváltottad, ott jelenik meg a "Mind elfogyott" felirat, mert mindegyik típusból egyet lehet kiszedni az event során - ahogy azt az ismertetőben is jeleztük.
    Nem tudom, ezt megpróbáltad-e.
    Kiváltottam probléma nélkül a két, még bent lévő dekorodat, a Dobozban a Váza alatt megtalálod.
    További jó játékot!

Swartsch és Luminary kedveli ezt.
  6. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy honnan tudhatnám meg, hogy melyik szerveren játszok és körülbelül mikor regisztráltam a játékba. ID:20190423 cicavica5
    Előre is köszönöm!

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a játéknak egy szervere van, mindenki ugyanazon játszik.
    Ha esetleg kérdésed a piacra vonatkozott volna, csak rosszul fogalmaztál, arról itt találsz információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/piac-mit-miért-érdemes-venni-eladni.17364/#post-1356343
    Azt, hogy mikor regisztráltál a játékba, az e-mail postafiókodban tudod megnézni, a visszaigazoló e-mailen. Ha ezt nem találod, akkor ID szám alapján itt tudod behatárolni a játékod kezdetét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikor-regisztráltam-a-farmomat.14485/
    Jó játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

Szia !
    Köszönöm szépen a segítséget.

Dolphin kedveli ezt.
  9. ktamás

ktamás Junior szaki

Sziasztok! Kerekkeréken kipörgettem tegnap 7:55-kor 24 órás 200%-os termésbónuszt, használtam a répás-alma csatnit, most arattam és látom, hogy a 6 helyett 4-et ír ki várható termésnek. Köszönöm, ha megnéznétek miért van ez?
    ktamás ID: 18468436

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A 200%-os terménybónusz sajnos csak 12 órán keresztül él, tehát már lejárt nálad, ezért kapsz 4 darabot egy kiskockára.
    [​IMG]TermésbónuszÁltalános termésbónusz200%12:00Party

Infó innét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/

Swartsch kedveli ezt.
  11. ktamás

ktamás Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm. Ezt nem tudtam, kár volt felkelni:)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Azt szeretném megtudni, hogy van-e arra valamiféle technika, hogy hogyan lehet megtalálni egy "eltévedt" dekort? :)

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

"Eltévedt" dekor alatt azt érted, hogy nem találod? :)

Nos, igazából nincs.

Ha fejlesztéssel rendelkező (függönyös) a dekor, az még működhet - ha tudod melyik területre rakhattad ki -, hogy megfogod a függönyt, és lassan, módszeresen végigpásztázod vele a területet.
    Egymásra fognak találni.
    A pásztázás során piros függöny bekékül a dekorhoz érve, és rá tudod helyezni a fejlesztést az alapra.

De ezen kívül csak az van, hogy farmnevet és ID-t, valamint a dekor pontos nevét hozod nekünk, és nagyon szívesen megkeressük. :)

Luca_511 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Igen, azt értem, hogy nem tudom merre vándorol, pedig kettőnek is lenni kéne belőle, hacsak nem tettem olyan balgaságot, hogy nem váltottam be az első héten a gazdakört.
    Nagyon szépen köszönöm, ha segítesz megtalálni, vagy megnézni, hogy egyáltalán kiváltottam-e. :)
    Luca_511 ID: 13667325 a dekor: Látványos ló

15. Othep

Nagyon szívesen segítünk.
    Kollégám az ellenőrzés során megállapította, hogy mindkét Látványos ló dekort feltetted az Élénk ananász felhősorra.
    Éjfél körül lesz bontható. :)

upload_2024-5-26_12-29-33.png

Kuzdern, Luca_511 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Nagyon, nagyon szépen köszönöm, nagyon hálás vagyok. :)
    Pedig át is néztem az azóta bekerült felhősorokat, de ez valahogy kimaradhatott.

Othep kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Érdekes/bosszantó dolgot fedeztem fel...

A Gyopár völgy ismertetőjét akartam átböngészni....:music:

Miért van külön a 35. szintig terjedő ismertető a 35-50. szint ismertetőjétől?:music::eek:o_O
    Persze megtaláltam... 8) csak szokatlan...:oops:
    Nem lehetne ezt valahogy összefésülni? :music: Hogy ne kelljen két helyen keresni...

Ha vak voltam, és egyben is megtalálható akkor sorry...

18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Sziasztok!
    Problémám van a prémium plusz szolgáltatással, majd holnap reggel jár le, mit fel is mondtam időközben.
    Viszont az alpesi termelékenység már nem működik.
    Az előbb indítottam humuszt és egyebeket és a 2 óra helyett 4 óra, a 4 óra helyett 8 óra az előállítási ideje.

GA-BI-O-Farm
    ID1508500

19. Othep

Szia.

Elvittem a kérdésedet ellenőrzésre (már korábban).
    Jelenleg nincs ellenőzzésre jogosult kolléga szolgálatban, türelmedet kérem. :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. Othep

Szia.

Köszönjük a jelzésedet.
    Továbbítottam a kollégáknak.

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.