Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Én Chrome böngészőben nem tapasztalom az általad írt problémát. Gond nélkül tudtam területet váltani nálad, minden terület bejárható. A Gyopár is. A szokásos CCleaneres takarítás és a sütik törlése segítség lehet.
    Kérlek ellenőrizd az internet kapcsolatodat. Rossz hálózati jel is okozhat lassulást, belépési problémákat. Ha Wifi routert használsz - és megoldható - legalább a játék idejére érdemes kábelesen csatlakozni a hálózathoz. Amennyiben böngészőből játszol próbálj másik böngészőt használni vagy klienssel belépni. A kliens használata kevesebb memóriát igényel.
    Kérlek olvasd el Ableotory TL ajánlását, valamelyik segíthet neked is.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Megértésedet köszönöm.:)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. szeretet5

szeretet5 Fórum-zöldfülű

Szia! Nem működik a gazdakör. Nem tudok sem állatot, fatermést, terményt, stb. szállítani a feladatokba. Köszönöm.
    szeretet/5
    ID: 51423189

3. Luminary

Szia!

Én jelenleg sem tapasztalok belépési problémát, lassulást Chrome böngészőben. Ugyanazt tudom neked is javasolni, amit játékostársadnak. A szokásos CCleaneres takarítás és a sütik törlése segítség lehet.
    Kérlek ellenőrizd az internet kapcsolatodat. Rossz hálózati jel is okozhat lassulást, belépési problémákat. Ha Wifi routert használsz - és megoldható - legalább a játék idejére érdemes kábelesen csatlakozni a hálózathoz. Amennyiben böngészőből játszol próbálj másik böngészőt használni vagy klienssel belépni. A kliens használata kevesebb memóriát igényel.
    Kérlek olvasd el Ableotory TL ajánlását, valamelyik segíthet neked is.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Amennyiben ellenőrzést szeretnél kérni, várom az azonosító adataidat. Farmnév és ID szám megadása nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.
    Megértésedet köszönöm:)

4. ÁdámMarika

ÁdámMarika Járnitanuló

Én nem tudomhogy mi van minden este a játékkal teljesen lelassul borzalmas hogy nem lehet haladni ren desen nekem most a paszuly nem müödik

5. .szupernagyi50.

.szupernagyi50. Utánpótlás-írogató

gazda .szupernagyi50. ID 45986688 a gyopároson nem tudok fát elóállitani mert az alaphumusz 0-át jelez a raktárban meg tultermelést mutat 555-öt hogy tudok továbblépni??

6. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Először próbálj beadni az Átalakítóban az Újrahasznosítás részbe abból, ami telíti az Anyagok előállítása részt a Raktáradban (szerszámkészlet? faanyag?).
    Ha nem lehet, mert pl. foglalt az Újrahasznosítás, akkor törölni is lehet a piros kuka ikonra kattintva.

aida2330 kedveli ezt.
  7. Luminary

Szia!

Ellenőrzésemkor minden rendesen működött nálad, ami a Gazdaköri beszállítást illeti. 3 db alvómaszkot gond nélkül be tudtam volna adni a feladatba.
    Javaslom, hogy ne kapcsold vissza az animációt. Érezhetően jobb lett a teljesítmény kikapcsolt állapotban. De természetesen a te döntésed. Nem írtad, hogy böngészőből vagy kliensben játszol-e. Amennyiben böngészőből, ajánlom, hogy válts kliensre, jobban fogja bírni a géped a terhelést. Kérlek olvasd el Ableotory TL javaslatát, hasznos tanácsokat kaphatsz belőle:

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. .szupernagyi50.

.szupernagyi50. Utánpótlás-írogató

hálás köszönet sikerült továbblépni!!

Luminary és Sylja kedveli ezt.
  9. Luminary

Szia!

Ellenőrzésem szerint van alaphumuszod és még hely is a raktárban.
    (a kép nálad készült)
    Ha, te nem ezt látod, akkor egy CCleaneres takarítás segítség lehet.
    upload_2024-5-7_21-23-57.png

Csak akkor tudod begyűjteni az átalakítóból az alaphumuszt, ha csökkented a jelenlegi készletedet.
    Sok sikert!

Sylja kedveli ezt.
  10. Luminary

Szia!
    Örülök, hogy sikerült, gratulálok!:)

11. Luminary

Szia!
    Amennyiben ellenőrzést szeretnél kérni, kérlek add meg a farmnevedet és a farm ID számodat. Adatok hiányában, csak a szokásos CCleaneres takarítást, internet sebességének ellenőrzését tudom javasolni. Illetve böngésző váltás, vagy kliensre váltás lehet még a megoldás.

12. teréz65

teréz65 Aktív író

Szia! Segítséget szeretnék kérni. Vissza lehet bontani valahogy az Űrversenygép fejlesztéseit? Sajnos elrontottam, nem figyeltem
    eléggé.
    teréz65 ID: 5672821

13. Luminary

Szia!

Erre nincs lehetőség - a függönyök nem levehetők.
    Sajnálom, hogy így jártál. De jövőre is lesz repcsis event - reméljük - és akkor majd teljes lesz a géped.
    További jó játékot!:)

14. Nagyanyó1954

Nagyanyó1954 Utánpótlás-írogató

Szia,nem tudok fát vágni és nem tudok új fát csinálni. Nagyanyó1954 id4823317 előre is köszönöm a választ.

15. Picur20050928

Picur20050928 Fórum-zöldfülű

Szia! Gyopáron nem tudok fát vágni csak aratni. Picur20050928 ID:6307507

16. teréz65

teréz65 Aktív író

Köszönöm!

Luminary kedveli ezt.
  17. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Nekem akkor volt ilyen amikor nem volt már hely a fatuskók számára. Kellett készítenem néhány alap, gyakori vagy minőségi faanyagot az átalakítóban, hogy fogyjanak a fatuskók. Persze törölni is lehet pár fatuskót de az nem szokásom.

18. EXOR64

EXOR64 Utánpótlás-írogató

Szia !
    Segítséget szeretnék. Nem találom a Kincslelet dekort, így nem tudom kitenni a felhősorra.Köszönöm a segítséget:
    EXOR64 ID: 6652685

19. Luminary

Szia!

Köszönöm szépen a türelmedet.
    A Gyopáron figyelni kell, hogy csak annyi és olyan alapanyag legyen a raktárban, amit el tudunk használni. Folyamatos ellenőrzést kell tartani, mert a tárolási kapacitás véges és csak bizonyos szintek elérésekor van lehetőségünk a raktárak fejlesztésére.
    Jelenlegi problémád könnyen orvosolható. ( a kép nálad készült)
    58 db fatuskó van a raktáradban és nincs több hely, hogy a kivágott fákból keletkező tuskókat elraktározd. A narancs csengő figyelmeztet a kategóriánál, hogy telődni fog a raktár.
    upload_2024-5-8_8-3-13.png

Az átalakítóban tudsz faanyagot gyártani. Jelen esetben az alap faanyag gyártást válszd ki ( 1 csillagos) a csúszkán. Tehát a 4. rublika még az 1 csillagos kategóriához tartozik.

upload_2024-5-8_8-13-38.png

Az 52 db alap faanyag előállításához pontosan 52 db kis fatuskóra van szükség.
    Indítsd el az átalakítót és újra lesz helyed kivágni a fákat.
    Az általános ismertetőjét a Gyopárnak eléred a linkre kattintva, azon belül az Északi erdő és az Alpesi kert ismertetőjét is érdemes olvasgatni
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/
    A Gyopis csevegőben is szívesen segítenek, illetve hasznos ötlteket, tanácsokat kaphatsz.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/
    További jó játékot kívánok!:)

Dolphin kedveli ezt.
  20. Luminary

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.