Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -happy58-

-happy58- Járnitanuló

Sziasztok !! Én is beállnék a sorba, és szeretném kérni, hogy segítsetek megkeresni a Szörny szuvenír nevű dekort !! A Világítótoronyhoz szoktam tenni őket zömmel, de ott lecsupaszítottam, újra pakoltam és nincs !!! A másik farmon meg van, és általában szinkronban dolgozom rajtuk, de az ördög nem alszik.... -happy58- és az ID szám 29502923. Nagyon szépen köszönöm előre is !!!!

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Én Chrome böngészőben gond nélkül be tudtam hozzád nézni. Amennyiben kliensben tapasztalod a problémát, talán segíthet, ha törlöd és újra telepíted a programot. Mindenhonnan töröld ( letöltések, programok, lomtár ), majd egy Ccleaneres takarítás után telepítsd újra.
    Kérlek jelezz vissza, hogy sikerült-e! Köszönöm :)

3. Luminary

Szia!

Sajnos nem sikerült megszerezned azt a dekort. A 33. szezonban 38 szintet teljesítettél, a Szezon szuvenír a 39. szinten érhető el.
    Megértésedet köszönöm.

4. Luminary

Szia!

Nem sikerült megszerezned a Vakációs szuvenírt. A 34. Szezonban 37 szintet teljesítettél, a dekor a 39. szinten érhető el.
    Megértésedet köszönöm.

csillaglili55 kedveli ezt.
  5. Luminary

Szia!

Neked sem tudok jó hírt hozni, sajnálom. A 37. Szezonban teljesítettél 38 szintet. A Szörny szuvenír a 39. szinten volt elérhető.
    Megértésedet köszönöm.

-happy58- kedveli ezt.
  6. Luminary

Szia!

Amennyiben ellenőrzést szeretnél kérni, kérlek hozz azonosító adatokat (Farm név, Farm ID szám). Azt is írd meg hogy hol tapasztalod a problémát - böngészőben vagy kliensben?

7. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

A Klienssel nekem is gondom van, pedig eddig azzal játszottam. A "birkák" 45%- on talicskáznak és annyi. Áttértem a Chrome-ra igaz lassabb, de be lehet lépni és játszani. Remélem reggelre rendbe jön!

8. Farmercica

Farmercica Utánpótlás-írogató

Szia!
    Kora reggeltől többször megpróbáltam belépni a klienssel, eredménytelenül. Kedves Luminary, a puszta megjelenésed is jótékonyan hatott, most működik. Nagyon köszönöm. :inlove:

Luminary kedveli ezt.
  9. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Köszönöm szépen! - így jártam... :oops:
    Legyen szép hétvégéd! :inlove:

10. -happy58-

-happy58- Járnitanuló

Szép reggelt Nektek !!! Köszönöm szépen , benéztem :(

11. Li27

Li27 Járnitanuló

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Nem találom az Csillagszóró szuvenírt.
    Köszönöm! Li27 ID: 30861688

12. apcimama

apcimama Junior szaki

Szíasztok!
    Sajnos nem találom az anyáknapi szuvenirt.
    apcimama ID:19081940
    Előre is köszönöm!

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnos nem szerezted meg a Csillagszóró szuvenírt, ezért nem találod.
    2023. januárjában került megrendezésre a Csillagszóró szezon, ennek a 39. szintjén lehetett a dekort megszerezni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/csillagszóró-szezon-30.23172/
    Ellenőrzésem alapján ebben a szezonban a 26. szintig jutottál.
    Megértésedet köszönöm!

14. Dolphin

Szia,
    ügyesen elrejtetted a keresett dekort magad elől :)
    A Kincses szigeten beraktad múzeumba. A múzeumot az Elefánt (Munkások) előtt találod.

15. Dolphin

Szia,
    ez nem csevegő topik!
    Ha segítséget, ellenőrzést szeretnél kérni, akkor kérlek add meg a Farm nevedet, Farm ID-dat.
    Ha panaszod van, azt a Panaszkönyvben tudod kifejteni.
    Időnként a lassabb játékot okozhatja internetsebességben történő változás. Nem tudom milyen gyakran szoktad a Wifi routert / modemet kikapcsolni, újraindítani - de nekem szokott segíteni, ha belassul a játék, hogy csinálok egy laptop - router újraindítást.
    Itt pedig Ableotory TL javaslatait olvashatod a témában:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Megértésedet köszönöm!

16. Li27

Li27 Járnitanuló

Nagyon köszönöm a gyors segítségedet! Kellemes hétvégét! :)

Dolphin kedveli ezt.
  17. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Köszönöm, és megfogadom a tanácsodat.

Dolphin kedveli ezt.
  18. cicabogár62

cicabogár62 Utánpótlás-írogató

Szia! Kérem szépen a segítséged! Az event boltban nem jelent a 10 érem, így a fejlesztést nem tudom megvásárolni.
    cicabogár62 ID 24545076
    Köszönöm szépen!

19. Dolphin

Szia,
    kérdésedet áthoztam a Panaszládából ebbe a topikba, mert ez a Segítségkérő topik. Megértésedet köszönöm!
    A Pandaérméket a 2023. októberben zajlott, a Kockák frászos estéje eventben lehetett megszerezni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockák-frászos-estéje-2023-október.24153/
    Ellenőrzésem alapján az eventben a 9. sorig jutottál, ahol a felhőt kaptuk, a Pandaérméket a 11. sorban lehetett megszerezni.
    Ezért nincs az eventboltban elkölthető Pandaérméd.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  20. peter1022

peter1022 Rutinos

Sziasztok. 45%-on teker a farm kb 10 perce, és nem megy tovább. Megint támadás van?

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.