Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. milanzs

milanzs Fórumelemző

Sziasztok!
    Nekem egy ideje problémám van azzal, hogy a kliensből indítom el a játékot, és betöltés közben egyszerűen becsukódik.
    Lepucoltam a klienst a gépről, letakarítottam, újratelepítettem. Ugyanaz. Tudtok valami problémáról?
    Előre is köszi.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    egy-két játékos jelzés érkezett itt.
    A törlésnél fontos, hogy minden mappából töröld a programot (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is), s takarítás után legyen egy újraindítás is.
    Ami segített a megoldásban már Játékostársak visszajelzése alapján, az a korábbi "400-as hibakódos probléma" esetén alkalmazott megoldás:
    1. A kliens megszokott törlése. (Telepített programok/alkalmazások > FARMERAMA > törlés)
    2. Törlést követően, a fájlkezelőt szükséges megnyitni. A fájlkezelő címsorába a következőt kell beírni, ezt követően egy entert nyomni: %appdata%
    3. Az itt található Farmerama nevű mappát töröljük.
    4. A fájlkezelő címsorába ezt követően írjuk be a következőt (beírást követően ne felejtsük el az entert): %localappdata%
    5. Az itt található Farmerama nevű mappát is töröljük.
    6. Ezt követően telepítsük a Farmerama kliens-t ismételten.
    Ha ezek egyike sem vezet eredményre, akkor ha esetleg megjelenik bármi hibaüzenet a kidobás előtt, ha azt el tudnád hozni nekünk, az talán segítene a probléma felgöngyölítésében.
    S mindenképpen szükséges Farm név és Farm ID megadása, esetleg, ha tudsz hozni információt a gépedről, milyen operációs rendszert használsz, milyen paraméterekkel bír a géped, az is segítség lehet.
    Átmeneti megoldásnak javaslom a böngészőben való játékot.
    Megértésedet köszönöm!

3. milanzs

milanzs Fórumelemző

Először is köszönöm szépen a segítséget. Letöröltem, ahogy írtad, lepucoltam újra a gépet, újratelepítettem a klienst..
    Viszont fut a gépemen az AVG antivírus. Feldobta egy ablakban, hogy le akarja törölni a farmerama.exe file-t.. :)))))
    Persze nem hagytam neki, így most működik a farm kliensből.
    Más oldalakkal kapcsolatban is van tapasztalatom, hogy nem indul el... ezek szerint az AVG miatt lehet..??
    Még egyszer köszi!!

Dolphin és aida2330 kedveli ezt.
  4. biborka63

biborka63 Fórumfelvigyázó

Sziasztok ! A segítségeteket szeretném kérni ! Ma reggel 5-óra 50 kor megvettem a napi +1 belépőt . Kiírta , hogy gratulálok sikeres volt ! Azóta is várom az 1 belépőt + az 1 pixelszívet ! biborka63 ID:6809366

5. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2024-05-14 05:51:17-kor történt a vásárlás, s úgy látom a Játék naplójában, hogy megkaptad, sőt már bele is fogtál a mini-játékba ezzel a belépőjeggyel is, 2024-05-14 07:42:59-kor.
    A vásárlás után időnként célszerű frissíteni, hogy gyorsabban megérkezzen a megvásárolt termék.
    2024-05-14 07:20:59-kor és 2024-05-14 07:19:26-kor játszottad el a mai két ingyenes belépődet.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. biborka63

biborka63 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen a választ ! Késve de megkaptam !

Dolphin kedveli ezt.
  7. attila20006

attila20006 Utánpótlás-írogató

Sziasztok segitség kéne mert a Szezonok felhősorból hiányzik nekem a csillagszóró szuvenir ha valaki tudna ebben segiteni megkőszőnném vagy ha valamit szeretne akkor küldenék Attila20006 ID15899820 előre is kőszőnőm

8. Dolphin

Szia,
    áthoztam a kérdésed a megfelelő topikba.
    Szezonos szuvenírek nem csere képesek, abból mindenki egyet tud szerezni, amennyiben eljut az adott Szezon 39. szintjéig.
    Ellenőrzésem alapján Te a Csillagszóró szezonban a 38. szintig jutottál, még 1633 Szezonjutalom-pontot kellett volna gyűjtened a szuvenír megszerzéséig.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/csillagszóró-szezon-30.23172/
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Samuray68

Samuray68 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Moderátor segítségét szeretném kérni, beadtam egy Szuper malac figurát, kettő Pixelszívet és valamennyi növényt, amikor rányomtam a szállítás gombra lefagyott a gép, a Szuper malac figurát beszállította de a többit nem, és vissza sem kaptam.
    Köszönöm szépen!
    Gazda: Samuray68
    ID: 1259202

10. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján jelenleg a 3. szintnél tartasz. Itt a mai napon a Játék naplójából egyetlen beadást látok: 2024-05-14 11:16:51-kor egy Szupermalac figurát adtál be.
    2 db Pixelszívet a Paradicsom képregény "ól" indításához használtál fel, 2024-05-14 11:16:39-kor, a Haladási sávba ma nem adtál be Pixelszívet.
    Ma 10:10 magasságában 2 Pixelkabint arattál, a másik kettő délután fog beérni 15:47-kor, illetve 15:48-kor.
    Jelenleg a Pajtádban: 1 Pixelszív, 17 Szupermalac figura, 186 Pixelgyümölcs, 178 Képregény és 466 Virtuális tök van.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Samuray68

Samuray68 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!

Dolphin kedveli ezt.
  12. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok! Nem találom sehol a Húsvéti nyuszi szuvenírt. És, a Home office szuvenírt sem. Segítsetek légyszi. Köszi! ID: 34380707
    Név: Calibaby01

13. Dolphin

Szia,
    a szuvenírek a Szezonokban a 39. szinten szerezhetőek meg.
    Ellenőrzésem alapján a Home office szuvenírt nem szerezted meg, ebben a szezonban a 36. szintig jutottál el
    https://board-hu.farmerama.com/threads/home-office-szezon-35.23875/
    A Húsvéti nyuszi szuvenírt megszerezted, kihelyezted a Világítótorony területére, alul középen nézz körül és megtalálod.
    Sikeres keresgélést.

14. gyökértelen

gyökértelen Utánpótlás-írogató

Szia !
    Tudnál segíteni, kérlek. Ez a mostani event nekem borzalom.Ráadásul a két dekort kihelyeztem, mivel a harmadikat szabadon hagyta azt gondoltam valamit odatehetek a meglévők közül.Nem tehettem , a kihelyezetteket pedig nem tudom visszavenni. Úgy látszik két dipoloma ehhez kevés. Bocsánat, segíts ha tudsz.Egyébként persze jó a játék. Köszöönöm szépen: gyökértelen ID 52271846

15. Dolphin

Szia,
    ezzel a Farm név és Farm ID párossal nem találtam farmot, kérlek, ellenőrizd a megadott adatokat.
    Javaslok egy ki/be lépést, esetleg egy Gyorsítótár és beragadt sütik törlését (Cookies).
    Ha hozod a jó adatot, akkor fogunk tudni ellenőrzést végezni.
    Megértésedet köszönöm!

gyökértelen és cicimsincs kedveli ezt.
  16. mátrixtomika

mátrixtomika Utánpótlás-írogató

Piccolom hol van?? :D

17. gyökértelen

gyökértelen Utánpótlás-írogató

Szia !
    Csak a baj van velem...kiraktam a kapott 2 dekort a mostani eventre, a harmadik üres hely volt, azt hittem oda majd tehetek a sajátból egyet. Nem tehettem, sőt vissza sem tudtam venni. Segíts kérlek, ha már dolgoztam érte ne veszítsem el.Köszönöm: gyökértelen ID 57271846 KÖSZÖNÖM!

18. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

Szia !
    Ne haragudj, hogy megint írok, de lassan lefog járni a citromailos előfizetésem és akkor már nem tudom meg változtatni az email címemet. Nem tudom sikerült-e utánna nézni, hogy holtart a bejelentett hibám.
    Előre is köszönöm.

19. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adat javítását, így már megtaláltam a farmodat.
    A problémádat viszont nem pontosan értem. A Mesék a képregényboltban eventben nem szerezted meg a felhőt, a 8. szintet teljesítetted, a felhő a következő szinten volt elérhető nyeremény:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mesék-a-képregényboltból.24890/#post-1385025
    Az eventben megszerzett két dekort nem tudod elveszíteni, mindkettőt a Kerge kertben helyezted ki: a Szupermalac dekorodat a kert közepén találod meg, a Szupersokk dekort a bal felső sarokban láthatod.
    Ha nem erre vonatkozott kérdésed, akkor kérlek, pontosítsd.
    Megértésedet köszönöm!

20. Dolphin

Szia,
    a megszerzett "Piccolo" titokzatos ládákat a Dobozban találjuk, a Váza alatt.
    upload_2024-5-16_8-58-8.png
    A "Minden" fülön és a "Dekorációs tárgy" fülön fogod megtalálni, ha sok a dekorod, akkor a keresőbe kezdd el gépelni a nevét:
    upload_2024-5-16_8-57-5.png
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t.
    Megértésedet köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.