Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A paszulynak van keresője. Kezd el oda beírni,hogy neon s ki fogja adni. :)

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Ellenőrzésem szerint jelenleg a 42. Szezon 8. szintjén jársz. Itt csak a mai napon szolgáltad ki a megrendelőket, 2024-05-27 07:29:09 -kor.
    Senki nem nullázza le a szintedet, ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Kérlek, nézd meg a többi farmodat, hogy véletlenül nem kezdted-e el másikon a Szezont.
    Megértésedet köszönöm:)

3. VedelekNiki

VedelekNiki Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Olyan problémába ütköztem, hogy tápot kellene előállitanom, de a buborék nem tűnik el és a piros nyil is mutat egy pontra ahova oda kellene kattintanom, de ott nincsen semmi. Ezáltal nem tudok semmit sem csinálni . :).Kerestem és találtam is az enyémhez kapcsolódó bejegyzést, de sajnos megoldást nem találtam a problémámra. Köszönöm szépen ha valaki tudna nekem segiteni. További csodálatos napot :)
    id: 56750159

Utoljára szerkesztett: 27.5.24
  4. Rettriver

Rettriver Járnitanuló

Megpróbálom, köszönöm!

5. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Szia! Köszönöm szépen a munkádat!:)
    Én már bármit el tudok képzelni, a játék lassúsága és különböző zavarai miatt. - nem, nem a cc-vel van baj!:cry:
    Gondoltam, vissza tudjátok keresni a hétvégi tevékenységemet ezen a téren, mert ezen a farmon mindig megcsinálom a szezont, nagy dolognak kellett történni, mikor nem vittem végig, az összesen 2x fordult elő. Legyen szép napod! :))

Luminary kedveli ezt.
  6. Gilyan

Gilyan Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm az információt. Valóban tavaly májusban 6 hétig kórházban voltam. Figyelem a farmárudát
    További szép napot!

Luminary kedveli ezt.
  7. pigletsofmonarchy

pigletsofmonarchy Utánpótlás-írogató

Szia! Most vettem egy téli farm felhősor csomagot. Végignéztem és sehol nem találom.Már ráraktam a dekorokat.Beírtam a keresőbe is.Nem találom. Kérlek segítsetek. pigletsofmonarchy ID: 15841019

8. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A vásárolt felhősor neve: A farm jégre lép felhősor ezt kezd el begépelni a keresőbe vagy válaszd a "befejezetlen" sorok kategóriát és ott is megtalálod.

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. pigletsofmonarchy

pigletsofmonarchy Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm ! Megtaláltam.

10. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Az oktatási feladatokat előbb végig kell csinálnod, utána tudsz majd "szabadon" gazdálkodni.
    Követned kell a szövegbuborékban olvasott utasításokat.
    Az oktatási feladatokról részletesebben <<< itt >>> olvashatsz.
    Sikeres játékot kívánok!

aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni. Átnézve a hiányos felhősorokat igyekszem a hiányosakat is feltölteni. Hiányzik a "Boszorkányfőzet fürdő", ami ha jól emlékszem korábban megszereztem. Lehet hogy valahová kitettem, de többszöri átnézés után sem találom. Segítségeteket abban kérném, hogy megnéznétek hol "kallódik"? Segítségeteket megköszönöm! Szép napot kívánok!
    farmnév: NagyG1950 ID: 10095872

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jól emlékszel, pörgettél már ilyen dekort a Kerekkeréken.
    Ha szétnézel a Kísértetjárta kúrián, rá fogsz bukkani, én a bal felső sarokban kezdeném a keresgélést.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Köszönöm a segítséget!

Dolphin kedveli ezt.
  14. Nelli60

Nelli60 Junior szaki

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Most vettem észre, hogy egy felhősort nem töltöttem fel amit eventen lehetett nyerni. Mivel szinte a kezdetektől játszom és egy kivételével, (amikor kórházban voltam) minden eventet megcsináltam , fel kellett volna tudnom tölteni. Sajnos egy dekort nem találok: Az oroszlán barlangja felhősor, "összeállító vetélkedő " dekorját. Lehet, hogy én raktam le valahova, de sajnos már annyi dekor van, hogy ebben a káoszban nem találom. :( A farmom : Nelli60 ID: 2744989 Köszönöm, ha segítetek megtalálni!

15. Dolphin

Szia,
    a keresett dekort felraktad egy nem tematikus felhőre, ezért nem találod.
    Keress rá a paszulyon a Viking saga felhősor 10-1 felhősorra, s onnan kell majd leszedned, ha beérett, ez holnap hajnalban fog megtörténni.
    További jó játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. SeftElek

SeftElek Utánpótlás-írogató

Kedves Modik!

Kérlek segítsetek, valószínűleg véletlenül kiraktam valahová a Fagyizós ugráló és Fagyis randi dekorokat, és nem tudom beüzemelni a felhőt.
    Segítségeteket előre is köszönöm.

Gazda: SeftElek ID: 30671345

Köszönöm, közben megtaláltam őket :)

Dolphin kedveli ezt.
  17. bencerancs01

bencerancs01 Utánpótlás-írogató

óóóó, köszönöm szépen az automata kirakás ott talált egy kis helyet :D

Luminary kedveli ezt.
  18. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Szervusztok! Szép napot Mindenkinek!
    Megkérhetlek Benneteket, ránéznétek a farmomra, és a Ding-ding-dinget és a Tengerparti hadműveletet megnéznétek, megvan-e? Hiányzik a felhőmről.
    Köszönöm szépen, ha megnézitek!
    Gazda: ideals20111 ID: 33849186

19. Dolphin

Szia,
    köszönöm a türelmedet.
    Ellenőrzésem alapján a két keresett dekort, Ding, Ding, Ding! és Tengerparti takarítás hadművelet nem váltottad az eventboltból a Baráti összejövetel event idején.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/baráti-összejövetel.23522/#post-1317457
    Próbálj meg a cserenapon szerezni belőlük, hátha volt olyan játékos, aki mindkettőt kiszedte az event során, s cserélne Veled ilyen dekort.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, -ágianyu33- és ideals20111 kedveli ezt.
  20. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Köszönöm szépen!
    Szép időt, szép hetet kívánok!:inlove:

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.