Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Méry5454

Méry5454 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt! Az a problémám, hogy egy törölközőt leraktam, de másikat nem tudok mellé rakni, és így kilépni sem tudok a játékból. Van rá valami megoldás ? Farmnév : Méry5454, ID 7313659

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük a türelmedet. Rendezték központilag a helyzetedet, új pályát kaptál. Kérlek, figyelj rá, hogy olyan elemet tegyél le először, amihez van folytatásod, hogy két elemet mindenképpen le tudj helyezni.
    Tudjuk, hogy a Csillagos érmét adó elemekre koncentráltok, de ne mindenáron :)
    Sok sikert a további pályákhoz!

szekulagábor és aida2330 kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    a Központ jelzése alapján a hibát sikerült orvosolni, a Luxus strandkosár megvásárolható már, nem fog hibaüzenet érkezni.
    Köszönjük türelmedet, további jó játékot!

aida2330 kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    új pályát kaptál, így újra van lehetőséged a Mini-játékra.
    Kérlek, a jövőben figyelj rá, hogy első dominónak olyat válasz, ami mellé van folytatásod, hogy minimum két elemet le tudj tenni a pályára.
    Tudjuk, hogy a Csillagos érmét adó elemekre koncentráltok, de ne mindenáron :)
    Sok sikert a további pályákhoz!

aida2330 kedveli ezt.
  5. szilvakati

szilvakati Haladó

üdv elakadt a játék ki-be léptem nem enged semmit kérnék segitséget üdv szilva kati ID 44881590 köszi

6. Dolphin

Szia,
    bejegyzésedet áthoztam ide, a Panaszláda nem megfelelő hely segítségkérésre. Köszönöm, ha a jövőben ügyelsz erre.
    Ellenőrzésem alapján a probléma forrása az, hogy olyan elemet választottál elsőnek, amihez nem volt folytatás, s a cserékre sem kaptál megfelelő elemet.
    Kaptál most egy új pályát, kérlek, a jövőben figyelj arra, hogy olyan kezdő elemet válasz és úgy helyezd le, hogy a látható dominókból legyen folytatási lehetőséged. Minimum két dominót le kell rakni ahhoz, hogy egy pályát be tudj fejezni.
    Sok sikert a folytatáshoz!

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. zigus

zigus Törzsjátékos

A mai napi ajándékba 5 Instafát kaptam azt sem tudom hova és miért mikor a másik kertembe a napi ajándék 2 db. 1 órás farmmunkás az ajándék ..nem értem ilyen még 14. éve nem történt velem ,tudja valaki ezt a csodát ??? .. pedig a napi ajándék mindenkinek egy forma szokott lenni mindennap...hát ennyi köszi... ID:3073889

dinka kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Rackó mai ajándéka:
    upload_2024-7-19_14-1-19.png
    ;)
    Kérlek, nézd meg a másik kertedben az átvett ajándék dátumát.:)

Sali~*.*.* kedveli ezt.
  9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ahogy Játékostársad írja, ellenőrizd a dátumokat. A játék naplója szerint ezen a farmodon minden nap átvetted a Napi ajándékot. A mai nap ajándéka az 5 db Instafa, amit a Gyopáron tudsz majd használni, amennyiben elkezded.
    A fenti képen látszik, hogy tegnap 4 órás segítő volt az ajándék, nem munkáskupon. A másik farm adatait nem látom, de kimaradt átvétel miatt, ott egy korábbi napnak az ajándékát kaptad.
    Megértésedet köszönöm.:)

10. Dallamos100

Dallamos100 Utánpótlás-írogató

Sziasztok

éredeklődnék.... A support müködése felől....
    már 3 tikettem vár válaszra... - az utolsó még nincs késésben... de van olyan ami több mint 1 hete várja a válaszát...

Juditka1966 kedveli ezt.
  11. zigus

zigus Törzsjátékos

2024.07.19. a napi ajándék 2 db 1 ó. farmmunkások. ID: 6654290 zigus46 ez a másik farmom napi ajándéka és mindennap belépek soha ki nem hagyom még a szabadságom alatt sem és tegnap 18.-án 4.órás tenyésztő robot volt a napi ajándék..a Gyopárost meg kiváltottam, de nem fogom csinálni mert az nem játék az hülyeség ....tessék meggyözödni ,hogy így van ahogy leírtam köszönöm ..

Utoljára szerkesztett: 19.7.24
  12. adry_02

adry_02 Junior szaki

Érdekes nekem is a mai rackó ajándék 2. db 1.ó.farmunkás kupon a tegnapi 4. órás tenyésztő volt , és sehol nincs Instafa ,hogy lehet ez .... ID: 16372496

laccem, dinka és apranax41 kedveli ezt.
  13. apranax41

apranax41 Fórum-zöldfülű

Nekem is dettó így van.

dinka kedveli ezt.
  14. dinka

dinka Utánpótlás-írogató

Nekem is így van 18.-án 4.ó. tenyésztő robot 19-én 2.db. 1.ó. farmunkás kupon van ...

15. Luminary

Szia!

Nagyon egyszerű oka van az ajándékok közötti eltérésnek, ha egyébként minden más azonos. Egyetlen dologtól eltekintve, hogy amelyiken ki van váltva a Gyopárvölgy, arra a farmodra gyopáros ajándékokat is kapsz Rackótól. Ez független attól, hogy munkálkodsz-e bármit a gyopáron, ha ki van váltva, már jár az ajándék.
    Megértésedet köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  16. laccem

laccem Fórum-zöldfülű

Nekem is 2db. farmunkás kupon van,,,

17. Luminary

Sziasztok!
    Ahogy Játékostársatoknak már írtam, a titok a Gyopárvölgyben keresendő. Amint kiváltásra kerül a Bölcs tölgyön, attól kezdve Rackó napi ajándékaiban megjelennek a gyopáros cuccok. Az ajándék nem függ attól, hogy ténylegesen használja-e valaki a gyopárt.
    Megértéseteket köszönöm:)

Dolphin kedveli ezt.
  18. zigus

zigus Törzsjátékos

Hát nagyon szomorú vagyok mert a gyopárossal buktam a csillagokat és most még a két farmunkás kupont is nem szeretem a gyopárost és nem is fogok vele játszani..vissza adnám de nem lehet ...hát ennyi köszönöm....

Luminary kedveli ezt.
  19. racznemarcsi

racznemarcsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! racznemarcsi 21876860 Ma a délután a kávé aratása után nem kaptam kókuszkoktélokat, akkor nem tudtam ellenőrizni, mert telefonról játszottam

20. Luminary

Szia!
    Lehet, kicsit tovább fog tartani az ellenőrzés, türelmedet kérem.
    Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.