Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Apr 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    elsőként nézd meg, hogy az internetsebességben nincs-e fennakadás, lassulás.
    Aztán javasolni tudom, a számítógéped és WiFi router / modem kikapcsolását és rövid pihentetés utáni újraindítását.
    Ha ez még kevésnek bizonyulna, akkor egy CCleaneres géptakarítást is javaslok, böngészőben a Gyorsítótár ürítését, Sütik törlését.
    Ezen túlmenően itt találod Ableotory TL javaslatait a témához kapcsolódóan:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Megértésedet köszönöm!

2. -ericat-

-ericat- Junior szaki

A múltkor jeleztük, hogy szerintünk kb.öt éve nincs az optikai végkészülék "után" router, magába a végkészülékbe van beépítve minimum négy "dugaljas" vezetékes net/tv +két telefon-csatlakozás + WiFi. Egy dologra azonban senki nem gondolt: dögmeleg van. Ezért a fizikailag nem tisztított számítógépek "lekorlátozzák" magukat, hogy ne süljön meg a procijuk. Amit nem árt évente-kétévente új hűtőzselével ellátni... A legeslegújabbakat már nem...

3. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Sziasztok kedves Modik!
    Sajnos valahová elkalabuláltam a "Hív a hegy" dekoromat. Magyarán nem találom. Kérlek, ha van türelme valamelyikőtöknek ebben a melegben keresse meg nekem! A fáradozást előre is köszönöm!

Gazda: kigyo51 ID: 16990724

aida2330 likes this.
  4. Dolphin

Szia,
    a Házi kedvenc futtatóba raktad ki, bal szélén középtájon fogod megtalálni, ha figyelmesen körülnézel.
    Sikeres keresést!

aida2330 and kigyo51 like this.
  5. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    A láthatlanná vált fák törlésre kerültek a területedről.

A hibáról tud a központ, javítása folyamatban: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Északi-erdő-hiba.25166/

Mivel az erdészsegítőket nem tudtad használni, az eredeti, 2024-07-24 13:00:20 lejárati dátumot módosítottam 2024-07-27 23:59:59-re.

6. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Nagyon szépen köszönöm a munkádat. Megtaláltam az instrukciód alapján.
    Legyen szép a napod!

aida2330 and Dolphin like this.
  7. Dolografel

Dolografel Fórum-zöldfülű

Üdvözletem, kérem a segítséget, ha lehetséges: Dolografel a gazdanevem ID: 30844150 Elkészítettem a tenyésztős eventet, melynek egyik nyereménye a Sirályfészek. Azonban most szerettem volna kitenni, de nem találom. Kérem a tanácsot, hol találom meg? Köszönöm.

8. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Dolografel!:)

A "sirály" a farmos állatok közé tartozik a 3-ik szinttől. A keresésedhez azt tudnám javasolni, hogy a raktáradban az ólaknál a "Minden" fülre mindenképpen kattintsál rá. Utána pedig a jobb felső sarokban található keresőbe írd be a "sirály" szót, ahogyan én is tettem. Így hátha meglesz a keresett ólad, remélem segítettem vele.:)

Dolphin likes this.
  9. Dolografel

Kedves Palika17, mindenhol kerestem, hiszen tudom hol kell keresni, a kezdetektől játszom, azonban nincs meg .... nincs sehol.... a többi farmomon kitettem, egyszerre csináltam mindet, egyedül a Dolografel-en nincs meg a sirályfészek

Last edited by moderator: Jul 17, 2024
  10. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

óóóóó köszönöm szépen;)

Megleptél!:inlove: Ez a korrekt segítségnél is több volt8)
    Nem számítottam munkás hosszabbításra!;)

Ableotory likes this.
  11. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Elnézésedet kérem akkor ez esetben, akkor moderátori segítségre lesz szükséged, gondoltam hátha tudok!:)

12. Dolografel

Akkor kedves Palika17 kihez forduljak, kinek írjak?

13. Dolphin

Szia,
    nem kell sehova máshova írnod, csak türelmesen megvárni, amíg egy Moderátor megjön a Fórumra.
    Palika17 Játékostársad segíteni próbált, mert van amikor ezzel megoldódik a kérdező problémája.
    Ellenőrzésem alapján sajnos ezen a farmon nem szerezted meg az eventben a Sirályfészket, ezért nem találod a dobozban.
    A középső feladatsorban 49 db Madarak jelvényt adtál be 2024-07-14 15:10:52-kor, sajnos egy még kellett volna a feladat teljesítéséhez.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-vadon-állatai-xix.25159/#post-1393596
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch likes this.
  14. atyka88

atyka88 Kivételes tehetség

<SELYEMFONAL> hol szerezheto be?

15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A pók terményese. Ólválogatással érkezett. Esetleg cserenapon tudsz rá szert tenni, vagy ha ismét bekerül ólválogatásba.
    Termény:
    Selyemfonál

Termény pajtaértéke: 672

Fonálfarm
    Műhelyben NEM megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db póktáp, 1 db pók
    Szükséges szint: 21.
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .........................................
    NévTulajdonságok
    .....................................
    ÉpítőanyagJátékba kerülésMegjegyzés
    [​IMG]FonálfarmTermény: 1 db selyemfonál
    Érési idő: 14:00 óra
    Tapasztalatpont: 250
    TP
    Trágya mennyisége: 3 db
    nem megépíthető2019. március
    eventnyereményként
    - Ólválogatásban szerepelt.

Swartsch and Kuzdern like this.
  16. Evettke31

Evettke31 Utánpótlás-írogató

Segitséget szeretnék kérni, ekjövettem egy hibáz 1 db törölközőt raktam ki a táblára, a többit ujrainditottam, hátha olyat ad ami kell nekem, és most nem tudok tovább lépni. Evettke31 vagyok az Id számom: 25360136

17. farmisto

farmisto Aktív író

Sziasztok! A mai eventhez tartozó luxus strandkosarat szerettem volna megvásárolni, de a rendszer azt írta, hogy egy hiba lépett fel. Tudtok erről valamit? Előre is köszönöm a segítséget.

Üdv.: farmisto
    ID 13865716

18. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Dolphin and farmisto like this.
  19. atyka88

atyka88 Kivételes tehetség

koszi

20. Méry5454

Méry5454 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt! Az a problémám, hogy egy törölközőt leraktam, de másikat nem tudok mellé rakni, és így kilépni sem tudok a játékból. Van rá valami megoldás ? Farmnév : Méry5454, ID 7313659

Thread Status:
Not open for further replies.