Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    áthoztalak ide, mert a Panaszláda nem alkalmas hely segítségkérésre.
    Itt találod a Közleményt, melyben megírtuk, hogy a tegnap 23:59 megszerzett érméket a rendszer sajnos ma visszaváltotta tévesen, s a jóváírásuk egy bő félórája történt meg.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyugis-délután-téves-csillagos-érme-átváltások.25293/
    Tegnap 1 Minijátékot játszottál le, arra kaptál 20 Csillagos érmét, amit nem régen jóváírtak Neked is. Ellenőrzésem alapján 80 Csillagos érmével rendelkezel jelenleg.
    Kérlek, lépj ki és vissza, hogy a jóváírás Nálad is megjelenjen.
    A 60 Csillagos érmét ma szerezted, ma eddig 3 Mini-játékot játszottál le.
    Megértésedet köszönöm!

2. Dolphin

Szia,
    köszönöm türelmedet. Jóváírásra került 1 db Malomtermék a játékodban.
    Egy ki/be lépés szükséges ahhoz, hogy megjelenjen Nálad is.
    További sikeres eventet!

3. Dolphin

Szia,
    a vizsgálat eredményeként jóváírásra került egy malomtermék a játékodban. Úgy tűnik, mintha kétszer kattintottál volna a start gombra, ezért vonta le a dupla malomterméket.
    Egy ki/be lépést követően megjelenik Nálad is.
    Köszönjük türelmedet!

4. süti5200

süti5200 Fórum-zöldfülű

Megérkezett. Nagyon szépen köszönöm és a gyors javítást is!

Othep kedveli ezt.
  5. Hugi561

Hugi561 Utánpótlás-írogató

Szia ! Kérlek segíts ! 400 csillagom van az event játékban , 22 malom termékből eljátszottam 4-et és nem kaptam meg a csillagokat ,400-on áll !!! ID: 49915161 Hugi561, Köszönöm

6. Hegeniki

Hegeniki Járnitanuló

Tegnap este 19:15-kor nem tudtam a játékba belépni. Valami 504-es kódot adott ki.Ma reggel sikerült.Úgy gondoltam azért szólok.
    Köszönöm.

Othep kedveli ezt.
  7. valibori69

valibori69 Fórumlakó

Sziasztok! A napi belépési bónusszal összekötött gazdaköri feladat nyereményiről sokan nem tudtunk. Kaphatnánk lehetőséget ennek kiváltására, akár napi híreken keresztül.? Sokan lemaradtunk róla. Köszönöm a választ. Ja ée az elvézett feladatok között nem jelenik meg. :( Megvan. Sikerült. :)

Utoljára szerkesztett: 17.8.24
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, türelmedet kérem.
    Ha időközben megoldódott a helyzet, kérlek, jelezz vissza. :)

9. Othep

Szia.

Köszönjük. :)
    Valóban volt egy rövid ideig tartó játékleállás, én is tapasztalatam. De szerencsére viszonylag hamar megoldódott.

10. süti5200

süti5200 Fórum-zöldfülű

Szia!
    A bahás hétvégi játék nálam nem található, pedig a 158. szinten vagyok.
    Köszönöm a segítséget!
    süni5200 ID 56819969

11. Othep

Szia.

A Bahamás területed ki van váltva?
    Gazdakörben keresed a feladatot?
    Az nem lehetséges, hogy már megcsináltad a küldetést, és az elvégzett gazdaköri feladatoknál várakozik már a következőő részre?

Példa: upload_2024-8-17_11-19-54.png

Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, ezért így betekintés nélkül próbálok segíteni Neked.
    De jelezz vissza, és elviszem ellenőrzésre a problémát.
    Viszont a válaszig türelmedet kérem majd. :)

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. süti5200

süti5200 Fórum-zöldfülű

Akkor várok. Mind a 3 ültethető rész ki van váltva és nem csináltam meg a küldetést.

Othep kedveli ezt.
  13. Othep

Továbbítottam ellenőrzésre a problémát.
    Amint lehet, jelentkezem a válasszal. :)

14. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Tényleg érdekelne a teljesítés ideje, mert emlékezem rá, hogy nem jól csináltam. Az idő mutatója szerint még belefértem, de mikor ki akartam lépni, akkor nem a képre kattintottam, hanem az X -re, csak ez későn jutott az eszembe.
    vénsárkány48 ID: 25432220

15. Othep

Szia.

Köszönöm, hogy a helyes topikba hoztad a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, ezért türelmedet kérem az ellenőrzésig.
    Amint lehet, jelentkezem a válasszal. :)

16. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Köszönöm szépen! Ez játék, és nem sürgős :)
    Köszönöm még egyszer.

Othep kedveli ezt.
  17. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzést végzett a farmodon.

2024-08-15-én 18:38:05 és 18:38:12 között kiváltottad a 3 dekort... 120+140+140 Csillagos érme értékben... de ez a boltban is látszik.
    Közben egyébként keletkezett újabb 400 Csillagos érméd.

upload_2024-8-17_16-48-19.png

Minden rendben van a farmodon, az eventtel végeztél, vásárold le a maradék csillagos érméidet.

18. Othep

Szia.

Nem a bahamás szintnek kell 100 felett lennie hanem a farmosnak.
    Kollégám ellenőrzése szerint, Te pedig a farmon a 90.szinten vagy.

upload_2024-8-17_17-2-23.png

Sajnos, emiatt nem jelent meg a küldetés a farmodon.

upload_2024-8-17_17-7-31.png
    Teljes ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tollas-macska-hétvégi-küldetések.25233/

19. Othep

Köszönöm a türelmedet. :)
    Kollégám ellenőrzése alapján 2024-08-17-én 11:49:12-kor kezdtél neki a 2. minijátéknak, és 11:49:57-kor fejezted be.
    Ez 45 másodperc, 35 van rá.
    Csak a 20 csillagos érmét kaptad érte, a pálya időn túl, csak részben teljesült.

Itt van az összes megoldás, ha szükséged lenne rá: https://board-hu.farmerama.com/threads/nyugis-délután-event-csevegő.25278/page-6#post-1398249

-ágianyu33- és Sylja kedveli ezt.
  20. Martuca80

Martuca80 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Gazda: Martuca80 ID: 1320189 A kérdésem az lenne hogy Gyopárvölgyben a főtéren, Füles Karcsi (33) egyik feladata: Old fel ezt a játékmezőt: Alpesi kert. Múlt héten értem el a 35. szintet és feloldottam egy játékmezőt, most néztem de nem jelöli teljesítettnek a feladatot. Most én értettem félre a feladatot, vagy sikerült találnom e bugot?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.