Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint azért nem tudod folytatni, mert elfogytak a matricáid. Amint sikerül matricát szerezned az aktuális eventekből, lesz mit fejlesztened és majd - CSAK a piros albumba beragasztani. Ez nagyon fontos! Ne ragszd be sem a sárga, sem a narancs albumba, kizárólag a pirosat kell már csak töltened.
    Amint fejlesztettél narancsra, lépj át a piros albumba és fejleszd, vagyis készíts piros matricát. Ezt már beragaszthatod az albumba.
    Az első sorozat végén - a már fejlesztett matricák megtartják szintjüket.
    A beragasztásnál figyelni kell, hogy mit mutat a bal oldalon lévő számláló. Ha, elérted a maximális értéket, akkor nincs értelme további matricákat beragasztani, mert a bónusz mértéke nem lesz nagyobb. Akkor érdemes további jutalmakért ragasztani az albumokba, ha már elérted mindhárom albumnál a bónusz maximális értékét.
    Sok sikert!:)

Lenczy, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Azt tapasztaltam, ahogy megyek 1-3 farmomon az egyes futamokat lejátszani az Éjféli verseny 2. eventben, hogy az event ablakban és a malomban megjelenő egy lépéses üzemanyag fogyás nincs szinkronban, azaz a játék eltérő mennyiségeket mutat.
    Kliensben játszom. A 3. menet lejátszása után lenullázódott a Derengő üzemanyagom, a malomban meg még 8 db-ot mutat. Szerintem a 8 db az, ami nem helyes, a bekevert és elhasznált mennyiséget figyelembe véve.
    Ezt követően az F5-tel való frissítés után szinkronba kerültek a mennyiségek, és már a malomban is lefogyott nullára a Derengő üzemanyagom, de nem lehetne ezt rögtön láttatni a játékban? Olyan gyorsan nem bírok kattogtatni az egeremmel, hogy az adatátvitellel ne tudnák nyomon követni!
    Ez így nagyon gáz, hogy amint valami gyanakvást ébresztő dolgot tapasztalunk, akkor mindig frissíteni kell, hogy bizonyosabbak lehessünk az eredményben.
    Nem egyedi probléma, mert, mint mondom ugyanezt tapasztalom mindhárom farmomon.
    genka53 ID 17954872

Kuzdern kedveli ezt.
  3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Köszönjük a visszajelzést, jelenleg nem tudunk központi problémáról.

Luminary kedveli ezt.
  4. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Köszönöm, hogy megnézted, sajnos ez már az átrendezés utáni kép, amit valószínűleg a felkiáltójel miatt rámentettem az eredetire, amelyen a szédült tele volt ólakkal és fákkal, azt nem tudom visszaállítani. Nem értek a számítógépekhez olyan szinten, mint itt vannak a kedves játékosok, ezért kértem segítséget. Sajnos, nem jegyeztem meg, hogy miket tettem ide, akkor még volna esélyem, de most már nincs.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.10.24
  5. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

A tanyaházban rengeteg matricám van. Tehát csak az új matrica jó a pirosba? Köszönöm, ez szomorú.

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az Új matricás album sorozatban nem vesz részt az összes eddig megszerzett matrica.
    Limitált a számuk, ahogy az az Új album ismertetőjében is szerepel: https://board-hu.farmerama.com/thre...ővítése-matrica-sorozatok.25321/#post-1399473
    Az első sorozat matricái már a következő sorozatban is részt fognak venni.
    A régi album a Tanyaházban, a megszokott helyén továbbra is elérhető.
    Érdemes átismételni az Új albumra vonatkozó ismertetőt. :)

Swartsch és Lenczy kedveli ezt.
  7. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Igen! Köszönöm és sikerült!:)

Sikerült! Újra köszönöm!:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.10.24
    Othep kedveli ezt.
  8. karesz

karesz Fórumprofi

Szép napot kívánok! Nem találom a Bau Mau átka + dekort, pedig végig vittem az eventet. Karesz2111 ID 2813566

9. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján az egyik dekor fent van az Inutep átka felhősor 2-n, 2024-10-19 18:46:29 -kor lesz aratható.
    A másik a Raktárban található, a dekorok között.

upload_2024-10-19_13-15-56.png

upload_2024-10-19_13-17-17.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Othep

Elnézést kérünk a bakiért... o_O:oops::sleepy:

Hozom a helyes választ.
    upload_2024-10-19_14-6-18.png

Baba mau átka (+) dekorból 1 darabbal rendelkezel, a raktárban a dekorációk között megtalálod a kereső segítségével.

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. karesz

karesz Fórumprofi

Megtaláltam a raktárban, a Bau Mau átka+, de mikor itt kértem a segítséget nem volt ott, az biztos. Ki-be lépés után került elő, köszönöm.

Othep kedveli ezt.
  12. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia! 16,41'-kor vettem egy M -es kosarat. és nem kaptam meg a tartalmát. Se a kannákat se a többi cuccot. Kérlek benneteket szíveskedjetek megnézni.ID 9805208. Előre köszönöm-

13. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrizte:

Az M-es kosarat 2024-10-20 (ma) 16:41:37 -kor vásároltad.
    A szupertrágya és a kosár többi összetevője 2024-10-20 (ma) 16:41:37-kor, a vásárlás pillanatában jóváírásra került.
    Tégy meg egy játékból való ki- belépést, esetleg egy sütitörlést.

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. kakas12300

kakas12300 Fórum-zöldfülű

Szia! nem kaptam meg a gótikus szezon 39 oszlopában szereplő Quetzal és jegenyefenyő nyereményeket Farmnevem Kakas12300 xxxxxxxxxx ID35516660 Mártöbb mint 10éve játszom.köszönöm !

Kérlek, jelszavadat sose add meg nyilvános fórumon! /Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.10.24
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jelszavadat töröltem a bejegyzésedből, figyelj rá, hogy azt sose add meg se nyilvános helyen, se máshol. Javaslom, hogy változtasd is meg, nehogy valaki feltörje a farmodat, aki a fórumon olvasta az adatodat.
    Ellenőrzésem alapján 2024-10-16 06:01:00-kor teljesítetted a 39-es szintet a Gótikus szezonban, ekkor minden ajándék jóváírásra került a farmodon.
    A Quetzal fészket, mivel bahás titokól, a Bahán fogod megtalálni, még a dobozban van. Lehet Te a farmon kerested?
    A Jegenyefenyő fádat pedig kihelyezted már a Szédült szántóra, jobb olfalon felül fogod megtalálni.
    További jó játékot kívánok!

Swartsch, Tittie, kigyo51 és 3 más kedveli ezt.
  16. interlala

interlala Fórumprofi

Szép napot
    Érdeklődnék a moderátortól, hogy van olyan szomszédom, akit nem rég vettem fel, DE ez véletlenül volt mert a férjem intézte akkor ezt. Szeretném ki törölni, de sajnos azt írja, hogy várjak még 1 napot ez megy már 4 ik napja. Meg is írtam neki, mert én a 100 ik szint alatt levőket szeretném szomszédaimnak. Sok mindenem van, amit szívesen át adnák, ajándékozási, event alkalmával. Ha lehet kérnék választ, köszönöm, interlala

Utoljára szerkesztett: 21.10.24
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egy hét elteltével tudod a szomszédodat törölni.

kigyo51, smoldering, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  18. interlala

interlala Fórumprofi

Köszönöm.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  19. Csigaleves

Csigaleves Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, két műhelyemet nem tudom használni (Bőröndbolt és Tűzcsapgyár). Hiába van megfelelő mennyiségű táp, nem lehet nekik adni. Ez a probléma már nem most kezdődött, csak vártam vele, hogy valamikor megjavul, de nem.
    Köszönöm a segítséget.

20. soóslászlópéter

soóslászlópéter Fórum-zöldfülű

Szia,
    Terményes ólhoz táp mellé állat is kell: Bőrönbolthoz lúd, tűzcsapgyárhoz kutya.

Csigaleves, Dolphin, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.