Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pokocska

pokocska Utánpótlás-írogató

Az lenne a kérdésem, hogy a temérdek bonusz nálam miért 14.99 ért lehetne meg venni

údv.pokocska 35765138

2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem tudok az új eventben tovább jutni,nem találom a következő feladat helysz(inét,az az a kijárati ajtót./de a bejáratit sem/az első helyszin kész,tovább a sötétség.Bocsi.
    magdi06ID:10570559
    Előre is köszönöm a segitséget.

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a vásárlás pénzneme attól függ, hogy hol játszol a játékkal. Ha mindig Magyarországon lépsz be, akkor a banki felületen a jobb felső sarokban a magyar zászló látható.
    A devizanem váltás akkor következik be vásárlásnál, ha a rendszer azt észleli, hogy nem Magyarországon játszol a játékkal.
    Ebben a kérdésben mi itt a Fórumon nem tudunk Neked segíteni.
    A vásárlási felületen tudod ellenőrizni, melyik országhoz vagy sorolva:
    Ha Te Magyarországon élsz és csak itt játszol csak a Játékkal, akkor a Supporttal tudod felvenni a kapcsolatot, ebben a kérdésben ők tudnak segíteni Neked.
    A jegy feladásakor olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert erre fogod a választ megkapni. A levelezésből ne hozz semmit már a Fórumra, mert az levéltitoknak minősül. Amennyiben a "nem vagyok robot" igazolásakor problémába ütközöl, akkor változtass a képernyőméreten, a CTRL és - gombok, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  4. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    A 21-es, kezdőteremben tartózkodsz jelenleg a karaktereddel.
    A továbbhaladáshoz a terem tetején megtalálható ajtóra kell kattintanod:

2024-10-25_08-05.png

Nincs felnagyítva a képernyő? Kérjük ellenőrízd, hogy meg a fenti képen látható módon látod-e a játékteret. Amennyiben nem látod a játék felső részét, csökkents a képernyő nagyításon annak érdekében hogy lásd a játéktér felső részét is. A kliensben, a játékbeállításokban tudsz módosítani a képernyő nagyításán.

Swartsch, farmerSS, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  5. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Kérek szépen segítséget. Többszöri olvasás után sem tudok tovább lépni / 11 /. Azt hiszem valamit nem vettem át és ezért . ID 9805208
    Az első event, amit kezdetek óta nem tudok megcsinálni.

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján jelenleg a lilával jelzett teremben vagy (11-es, ahogy Te is írtad). Innen haladj a piros nyilak irányába, ott van egy terem, ahol még nem jártál (18-as sorszámú)
    upload_2024-10-25_9-37-0.png

Ebben a szobában az egyik ládában lesz a Zafír, amivel a 7-es terem felé fogod tudni majd az utadat folytatni (a jelenlegi, 11-es teremből felfelé)
    Érdemes magunknak felírni, jelölni, hogy melyik termekkel végeztünk, így nyomon tudjuk követni, melyik termeket kell még meglátogatnunk.
    Sok sikert a folytatáshoz!

Swartsch, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen.további kettő sikerült,de megint beragadtam,pedig megtaláltam a kijáratot,ki is lépett, de ugyan oda dobott vissza,totyorgok ott már elég régen.
    magdi06ID:10570559

8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A térképen látod a jelenlegi helyzetedet, ami lilával van jelölve. Vissza kell lépned az előző terembe, az ajtóra kattintva.

upload_2024-10-25_14-56-17.png

Amikor átérsz a korábbi terembe, akkor alul, középen van az az ajtó, amin be kell menned és ott lejátszani a mini-játékokat. Piros nyíllal jelöltem a térképen.
    upload_2024-10-25_15-0-51.png

Kék nyíllal jelöltem, hogy merre menj majd ki a teremből.
    upload_2024-10-25_14-54-39.png

Ha, nem látod a széleken az ajtókat, akkor csökkentened kell a képernyő nagyítást, mindaddig, amíg megjelennek az ajtók.
    A bal alsó sarokban van a Kazamatatérkép. Azt minden teremben megtalálod. Rákattintva látod az aktuális helyzetedet és a kivezető utakat.
    upload_2024-10-25_15-7-12.png

Gyere, ha elakadsz!
    Sok sikert!

kigyo51, -ágianyu33-, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  9. rozsazsuzsa

Sajnos megint elakadtam. A 17 teremben nem kaptam meg a jáde követ /úgy gondolom/ mert moat megint nem tudok tovább jutni. Most kérek szépen segítséget, az eddigieket meg köszönöm szépen. ID 9805208

10. moric67

moric67 Törzsjátékos

Sziasztok! azt hiszem nem ide tartozik,de csak én nem tudok cromról belépni? rendszer vissza ál lítotam takarítottam mégsem müxik
    köszi!

11. dite53

dite53 Junior szaki

Sziasztok! Azt szeretném meg kérdezni hogy a növény bevételi bónusz melyik? Egy darabig jött ez a bónusz de már most nincsen. Hol találom ezt a bónuszt? Köszönöm szépen a segítséget!

12. Luminary

Szia!

Itt megtalálod az információkat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-90826
    Ládákból nyitható, illetve Teljes bevételi bónusz is nyitható ládákból, vagy a KerekKeréken is kiforgatható.
    Minden, amit egy láda rejt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/
    Az oldalon CTRL+F billentyűkombinációval tudsz keresni.
    Sok sikert!

kigyo51, -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  13. Luminary

Szia!

A 18-as teremben megkaptad a Zafírt, az látható a térképen, a bal felső sarokban - már kék színben látható a Zafír. Illetve a jobb alsó sarokban, amikor a termekben vagy.
    A Jade - az 1-es teremben található. Jelenleg az 5. teremben vagy, tehát először meg kell szerezned az a Jádét, majd a 2. feladat kinyitni a "Jádés" ajtót. Ez a térképen a zöld lakat.
    upload_2024-10-25_18-17-34.png

Érdemes újra átnézni a térképet, hogy mit és hol találsz és merre tudsz továbbindulni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája.25535/#post-1408278
    A bal alsó sarokban - minden teremben - megtalálható a Kazamatatérkép, ahol azonnal informálódhatunk, hogy éppen merre járunk.
    További sok sikert!:)

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. rozsazsuzsa

Szia! Végig jártam a kazamatákat, már ahová a jáde hiányában el tudtam jutni. A 17- est megcsináltam, ahol a jáde vehető át, de nem rendelkezem vele. Végig mentem többször, hogy ellenőrizzem. kérek szépen segíítséget ismételten. A térképet folyton ellenőrzöm-

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.10.24
  15. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Szeretném megkérdezni hogy az Éjféli verseny felhősor 2 hová tűnt el? az eventet befejeztem a kirakókat learattam és a felhősor nincs meg. Gazda: ibolya5545 ID: 11945633

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam az Összes felhősor kategóriában a 2. oldalon az 5. pozícióban van. De használhatod a keresőt is.

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Sziasztok ! Segítséget kérnék,mert nem tudok tovább jutni innen. :( ID :24 33 520 Köszönöm előre is !
    Benézne hozzám valaki ?

Utoljára szerkesztett: 25.10.24
  18. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

A másik farmon ott is van. De az ibolya5545 farmon még a keresőben sem lehet megtalálni. Egyszerre fejeztem be mindkét farmon.

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ok, akkor majd megnézi Neked valaki, akinek van erre jogosultsága, ha ideér. Sajnos, ha a keresővel sem találod, akkor valószínű, hogy valamiért nem szerezted meg a felhőt. De reméljük, csak elbújt...

20. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Mert nagyon el vagyok keseredve...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.