Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Jó reggelt. Szeretném ha megnéznétek nekem a ma reggeli aratásomat amennyiben ez lehetséges. Minden reggel belefagy a rendszer 2x-3x, ilyenkor a piros X nyomogatásával kilépek, majd vissza. Főleg a dekoros területeken fordul elő. Ma a világítótoronynál kattintottam az aratásra mikor megtörtént. Visszalépésnél learatott a terület. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor megy minden a levesbe és elveszik, vagy jóváírja a rendszer. Ott pl van varázskalap, esetleg a farmarany mennyiséget tudjátok ellenőrizni. Nagyon köszönöm.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a 22-es teremben van még egy láda, amit nem nyitottál ki. Jelenleg a 25-s teremben vagy, így csak egy ajtón kell átmenned.
    upload_2024-10-28_8-57-31.png

A bal felső ládából nem vetted át az ajándékot, az még zárva van:
    upload_2024-10-28_8-58-20.png

Sok sikert a befejezéshez!

Swartsch, Kuzdern, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    amennyiben hozol Farm nevet és Farm ID-t, Farmaranyat például tudok ellenőrizni igen. TP-t csak aktuális állapotot látunk.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  4. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Ó ne haragudj, még lassan forognak a kerekek és lemaradt a lényeg.
    Farmnév SnéDóri ID 56643292

5. noodli78

noodli78 Fórum-zöldfülű

Szerbusztok! Probléma megoldásból eddig jó voltam, de itt ledobtam a láncot. Halvány gőzöm sincs hogy kell tovább menni, ha pár kertben lelőttem a virágokat.
    KÖSZÖNÖM A VÁLASZT: NOODLI78 ID: 24917417

6. csilumami

csilumami Járnitanuló

Farm_Tadity bocs hogy megint írok .de 1 ládát nem nyitottam ki és már végig néztem a pályákat de nem találom a 4. pályán vagyok ,ez az egy hiányzik hogy betudjam fejezni a játékot , köszönöm a segitséget ID 17716773

7. Dolphin

Szia,
    miért kéne haragudnom? :)
    Köszönöm az adatok pótlását, ezek alapján benéztem Hozzád, s hozom az adatokat a Farmarany gyűjtésről a mai napon:
    - 2024-10-28 08:10:30-kor átvetted Rackótól a napi ajándékot, ez 5 FA volt
    - 2024-10-28 08:11:43-kor 2 db Farmaranyfát arattál, így kaptál 2 FA-t
    - 2024-10-28 08:13:56-kor 1 db A varázskalap (+) dekort arattál, kaptál 4 FA-t.
    Ma összesen így 11 FA-val növekedett a készleted.

Swartsch és SnéDóri kedveli ezt.
  8. picikém04

picikém04 Járnitanuló

köszi meg oldottam

Dolphin kedveli ezt.
  9. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Köszi Dolphin. A lényeg a varázskalap volt, ezek szerint nem gond a befagyás, jóváíródik minden a területeken. További szép napot neked.

Dolphin kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    örülök, h rendben van minden.
    További jó játékot!

Swartsch és SnéDóri kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    segítségkérésedet áthoztam ide a Segítségkérő topikba. Farm_Tadity Játékostársunk ebben a kérdésben nem tud Neked segíteni, ehhez Moderátor kell.
    Ellenőrzésem alapján a 23-as teremben bujkál az a láda, amit még nem nyitottál ki.
    Jelenleg a 11-es teremben vagy, ezt a Kazamatatérképen mindig lilával jelzi a rendszer, javasolt útvonalat berajzoltam a teremhez:
    upload_2024-10-28_9-53-59.png

Beérve a terembe, ezt a ládát kell kinyitnod még:
    upload_2024-10-28_9-56-52.png

Sok sikert a befejezéshez!

Swartsch, kigyo51, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  12. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Sziasztok!

Szeretnék én is segítséget kérni, nekem is egy láda hiányzik de már nem tudom hányszor körbejártam és nem találom.

ID 43556880

13. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Segítség!Elvesztem!Azt se tudom hol vagyok de valószínű még valahová valamiképp mennem kéne.A felhő megvan egy kitehető szintén.Hogyan tovább nem tudom.

14. Dolphin

Szia,
    benéztem Hozzád, s az alapján azt látom, hogy eddig 9 Mini-játékot játszottál le és át is vetted az ezekhez tartozó ládák jutalmait.
    upload_2024-10-28_10-7-26.png

Jelenleg a 21-es teremben tartózkodsz, itt valóban nem tudsz továbbmenni, mert a Rubint majd az 1-es teremben tudod megszerezni.
    Viszont van egy terem, a 18-as, amit kihagytál, ebben két minijátékot tudsz lejátszani, s az egyik ládában benne lesz a Zafír, amelynek segítségével majd a 11-es teremből tovább tudsz menni a 7-es terembe.
    A javasolt útvonalat a 18-as teremhez berajzoltam Neked:
    upload_2024-10-28_10-11-57.png

Több Játékostársunk hozott részletes segítséget a csevegő topikba, javaslom ezeket is olvasd át - köszönet érte innen is a részletes írásokért.
    Csak párat hozok belőle:
    - Farm_Tadity:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-22#post-1409299
    - PZoli64:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-18#post-1409036
    - -BombadilToma-
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-5#post-1408459

Sok sikert a folytatáshoz!

Swartsch, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, akkor szívesen benézek Hozzád.
    Ezek nélkül csak azt tudom javasolni, hogy a térképen teremről teremre haladva nézd meg, hogy hol van még lezárt láda, esetleg be nem fejezett Minijáték.
    Az event ablakban találsz egy összesítőt, a felső sorban látod, hogy hol tartasz: a lufik mutatják a lejátszott mini-játékokat, a ládák pedig megmutatják hány ládát vettél már át. A képet az ismertetőből hoztam.
    upload_2024-10-28_10-16-6.png

Swartsch, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. b-meg

b-meg Aktív író

Sziasztok!Lejátszotam a Rubint adó 24-es pályát kiléptetett és most nincs kész 5 kulcsom volt. b-meg:53802292

17. Dolphin

Szia,
    a Mini-játékok ingyenesen játszhatóak le, korlátlan számban.
    A Kazamatakulcsok az ajtók nyitásához szükségesek, a termek között.
    Ha még nem került le a lakat a ládáról, akkor újra kell játszanod ott a Mini-játékot.
    Sok sikert!

Swartsch, kigyo51, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  18. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Szia!

Nem találom az előző segítéségkérő bejegyzésemet. Egy láda nyitás hiányzik de sehol nem találom.

Is 43556880

19. Dolphin

Szia,
    infóként írom, ha kapsz választ egy kérdésedre, akkor kapsz egy értesítést a Fórumon, fent a jobb sarokban (érdemes az oldalt frissíteni, ha választ vársz). Ott a lenyíló listában a linkre kattintva eljutsz a kérdésedre adott válaszhoz.
    upload_2024-10-28_10-48-36.png

Itt írtad előző kérdésedet, még sajnos nem jutottam el addig, hogy a Tiedet is megkeressem, de igyekszem.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-58#post-1409472
    Attól mert több helyen felteszed kérdésed, sajnos nem fogsz előbb választ kapni, csak nekünk okozol több munkát.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

-ágianyu33-, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Köszönöm! Azt tudom hogy lehet megnézni ha jött értesítés, én azt a bejegyzésemet nem találtam ahol segítséget kértem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.