Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Fórum nagymestere

Köszönöm szépen a segítséget! Dallamos Mariachi ház 2-m van ezek szerint vásároltam is :)
    Marie kunyhója is meglett :)

nemethnagyi és Dolphin kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mivel Farm nevet és Farm ID-t nem hoztál, benézni nem tudok Hozzád.
    Bahás Múzeumból 3 van eddig játékban, a legújabb tegnap került játékba: egyet lehet kiváltani a Maja majmok szentélyéből, 2 db-ot pedig vásárolni lehet FA-ért a Gazdaboltban (piros kosárból).
    A Gazdaköri feladattal többek között Építési terveket lehet szerezni a Múzeumhoz, mellyel a meglévő Bahás és Farmos múzeum kapacitását tudjuk bővíteni, hogy több dekort tudjunk behelyezni.
    A megszerzett Építési terveket a pajtában találod, s bármikor fel tudod használni a jövőben.
    Itt olvashatsz bővebben a témában:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Új-raktárház-baha-múzeum-2024-november.25686/#post-1413467
    Ha konkrét ellenőrzést szeretnél, akkor pótold az azonosító adatokat.
    További jó játékot!

3. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Egy hibát találtam a "menynyei" eventben. Ugyan is mind e két oldalt elvégeztem de a balodalon nem kaptam meg a szegon pontokat. Meg néznétek meg mi a hiba lehet? Köszönöm előre is! semmirevaló ID 49645828

nemethnagyi kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Dolgozunk rajta.
    Amint lehet hozom a választ, szives türelmedet kérem.

Kuzdern, Sylja, -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  5. Othep

Szia.

Megállapítást nyert, hogy központi hiba van.
    Ezért hétfőn egy hibajavító szkript fog futni a helyreállítás érdekében.
    Közlemény: https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-a-mennyei-rámen-eventben.25705/
    Köszönjük a türelmedet. :)

semmirevaló, nemethnagyi, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  6. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

ID:23650516
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A mennyei rámen valamiért lefagyott és nem tudok tovább játszani ,pedig egyszerű
    tésztám van 11 és az előzőt nem tudom folytatni. Előre is köszi!

7. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján nem talált nálad problémát, egy folyamatban lévő játékod van éppen. A felső részen van még csempéd amit feltudsz használni úgy hogyha a pályára teszed.
    Javaslom hogy kliensen lépj ki, majd be újra a játékba, böngészőben pedig töröld a sütiket és a gyorsítótárat és ezután lépj be újra.
    Jelezz vissza ha a problémád továbbra is fennáll.
    További jó játékot!

nemethnagyi kedveli ezt.
  8. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

A kért utasításokat elvégeztem a helyzet nem változott !

hibamennyei ramen.JPG

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.11.24
  9. -Sudden-

Szia.

Nem utasítottalak, csak javaslatot tettem ami az esetek többségében megoldja a problémát.
    Engedélyezed-e azt, hogy a minijátékot befejezzük?

nemethnagyi kedveli ezt.
  10. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

Bocsánat a rossz kifejezésért helyette azt mondanám a tanácsodért, nem bántásnak szántam.
    Igen ezt az egyet fejezzétek be de a többi hátralevőt szeretném lejátszani.Remélem csak erre az egy oldalra szól a befejezés.
    Valamit én rontottam el? Vagy mi lehet a hiba?
    Segítséged előre is köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.11.24
    -Sudden- kedveli ezt.
  11. -Sudden-

Semmi gond, nem vettem bántásnak. :)
    Kollégám lejátszotta a mini-játékot nálad, lépj ki és újra be megint, remélhetőleg már el tudsz indítani egy új mini-játékot.
    Javaslatom a minijátékhoz:törekedj olyan levesek létrehozására, ahol a tészta mellett a 3 feltét is összejön, ehhez segítséget nyújthat a csere gomb, amely kicseréli az éppen használatos csempét egy másikra.
    Mivel már csak 1 csempéd volt, nagyon nem tudott kollégám variálni, hogy több pontot hozzon össze nálad. Sok megkezdett levesed volt, de csak ezzel az utolsó csempével tudta ezt a kettőt "befejezni". Ez volt a 39. Mini-játékod, 12 malomterméked van még bekeverve.
    Ha még mindig nem működne, akkor töröld a klienst és telepítsd újra.
    Képeket csatolok hogy miből hogy állsz, mennyi pontot szerzett kollégám és egy kis videós segítséget hozzá.
    upload_2024-11-30_19-16-17.png upload_2024-11-30_19-16-42.png
    upload_2024-11-30_19-14-2.png
    Sok sikert és további jó játékot!

12. b-meg

b-meg Aktív író

Sziasztok! kérnék segítséget,hogy nullpercezésnél mit kell a gyémánt rekeszbe rakni krókusz van nemesítve köszönöm szépen a választ.b-meg:ID 53802292

13. Othep

Szia.

Krókusszal való nullapercezéshez nem kell semmit a gyémánt rekeszbe tenni, csak a szokásos csatnit, vagy valamilyen %-os terméshozamnövelőt (ezt praktikusabb, ha komfort földet használsz.)
    De ez nem magához az időcsökkentéshez, hanem terméshozam növeléshez kell.
    Időrövidítéshez az aranyrekeszbe lehet szükséges karácsonyi süti és fehérártatlanság, ami a szupertrágya hatékonyságát növeli.

Alapfeltételek:
    • Nő, mint a bolondgomba rúna kiváltása a Bölcs tölgyről,
    • Szüret 2014 felhősor (ismertebb nevén: gesztenyés felhő), ÉS/VAGY a Szülinapi kívánság felhősor, ÉS/VAGY A fáraó gyógynövényei felhősor megléte
    • megfelelő %-nyi Szupertrágya imádat bónusz kinemesítése az erre alkalmas növényeknél, valamint ezen bónusz(ok) behelyezése a nemesítési bónusz rekesz(ek)be,
    • karácsonyi süti és fehér ártatlanság használata az arany rekeszekben (több felhő aktiválásával 1-1 termék kiváltható)
    • szupertrágya használata.
    Ha ki van nemesítve a két szupertrágya imádat (25% és 9%), akkor a krókusz nullapercezéshez nem kellenek felhők.

Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877441

Sali~*.*, Luminary, Synodendron és 2 más kedveli ezt.
  14. b-meg

b-meg Aktív író

Köszönöm a választ.

Othep kedveli ezt.
  15. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

A napi ajándék kimutaásba véletlenül kétszer került fel a nevem de nem tudtam az egyiket kitörölni. Kérem sziveskedjél kitörölni. Sziszi1950 ID: 5338636. Köszönöm.

aida2330 kedveli ezt.
  16. katapr

katapr Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A lenne a kérdésem ,hogy csak nekem van gond a Gyopárvölgy növény aratásnál?Nem tudom bearatni a növényeket már 4-5 napja.Szerver hibát ír ki.

[​IMG] [​IMG]

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.12.24
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Tele van a raktárad. Használj fel a növényekből: add oda a megrendelőknek, tedd az újrahasznosítóba, készíts jelvényeket. Utána fogsz tudni aratni.

Othep kedveli ezt.
  18. jazmin15

jazmin15 Junior szaki

Hol találom meg az ID számom. A választ köszönöm

19. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönjük a visszajelzést.Törölve lesz, még a sorsolás előtt.
    További jó játékot:)

Sali~*.* és Sziszi1950 kedveli ezt.
  20. Othep

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.