Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bathokati

bathokati Fórum-zöldfülű

Szia! Szeretnék segítséget kérni, nem találom a Hócsuzda kaszkadőrei dekort.ID:13872095 bathokati. Köszönöm-

dani1013 kedveli ezt.
  2. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Köszöntelek benneteket új év alkalmával, és egyben szeretném kérdezni, hogy a kis Mufurctojáskát hogy találom meg, amit kiváltottam az Ünnepi boltban? :)
    Luca_511 ID: 13667325

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnos nincs jó hírem. Azért nem találod a Hócsúszda kaszkadőrei dekorodat, mert 2024-12-24 22:11:27-kor elcserélted, kaptál érte 1 db Páncél Pannit. Következő csere napon próbálj majd belőle szerezni magadnak. Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Mufurctojás dekorod bent van a Dobozban, a Váza alatt. Gondolom Építőmesterrel szeretted volna kitenni, s ott nem találtad.
    Tojás típusú dekort csak kézzel, manuálisan lehet kirakni területre, a Váza alól.
    Sok sikert Neked is!

Swartsch és Luca_511 kedveli ezt.
  5. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Köszönöm szépen. Erre nem gondoltam. :D

6. dani1013

dani1013 Utánpótlás-írogató

Vedd könnyedén dekort nem találom .Szeretném ha segítenél megkeresni dani1013 és a 38415832 a számom Boldog újévet

Utoljára szerkesztett: 1.1.25
  7. Dolphin

Szia,
    a keresett dekort a Hajótöröttek partján találtam meg Nálad, jobb oldalon középtájt nézz körül tüzetesen és Te is megtalálod.
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  8. bathokati

bathokati Fórum-zöldfülű

Köszönöm.

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

-Holdfeny- ID: 23159877

Sziasztok!

Ma lett volna 2 minijáték indításhoz termékem 2 db díszdoboz. A karácsonyi fonal játékhoz. Leszedtem a 23 órás mezőt és a színes káosz dekort...
    Csak egy minijátékot tudtam játszani... a másik eltűnt.. amikor rákattintottam, viszont a minijáték nem indult el.(

ránéznétek? Köszönöm!

10. Dolphin

Szia,
    megvizsgáljuk a Mini-játékodat, a válaszig türelmedet kérjük.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  11. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Sziasztok! B.Ú.Ék! Ellenőrzést szeretnék kérni. A karácsonyi fonal játéknál volt 2db díszdobozom a minijáték lejátszásához. Le akartam játszani, de lefagyott a játék, rányomtam mégegyszer,és elvette a második díszdobozt is, de nem engedte a játékot mert megint lefagyott. GYuGYu1003 ID: 32548014

12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm a türelmedet.
    A központtal történt egyeztetés után a farmodon jóváírásra került a 2 elvesztett Díszdoboz.
    További jó játékot!

Swartsch és GYuGYu1003 kedveli ezt.
  13. ördög0

ördög0 Rutinos

Sziasztok!
    Boldog Új Évet
    A mikulásváró (karácsonyi fonal) 17-18-as játéknál, nem mutatta, hogy megkaptam-e az ajándékot (csillagot).
    Megtudnátok nézni? ID:37716902 Gazda: ördög0
    Előre is köszi!

14. MissL

MissL Fórumprofi

Szeretnék segítséget kérni, a kliensem van kinyitva ebben a pillanatban, és a fonálnál elindítottam VOLNA a játékot, de 100%-on pörög, pörög. Nem szeretném ismét elveszíteni a dobozomat. Ha most megnézitek ti is a pörgést láthatjátok.

Gazda: Szalacsinéni ID: 15014111

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.1.25
  15. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Köszönöm a segítséget. Szép napot.

Luminary kedveli ezt.
  16. Luminary

Szia!

Igen, mindkettőnél megkaptad a 25 csillagos érmét, - ami nem azonos a csillaggal.
    De, magad is tudod ellenőrizni, mert a sikeres befejezésnél a csillag ikon is sárga lesz, míg az időn túli befejezésnél, vagy ha kilépsz a játékból, akkor szürke marad. Illetve , ha rákattintasz akkor az információs ablakban ki van pipálva a nyeremény, közte a csillagos érme is.
    A kép nálad készült:
    upload_2025-1-2_8-58-10.png

Természetesen ezek az információk elérhetők az event ismertetőjében, ahol részletes leírást találsz mindenről.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró.25788/#post-1422740

Sok sikert!

Swartsch, Dolphin, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!

Ha, ez a 17-es pálya volt, akkor az ellenőrzéskor nem a virág pörgött, hanem teljesítésre vár a feladat. Én be tudtam lépni és nem tapasztaltam az általad jelzett hibát. Azt tudom tanácsolni, hogy végezz egy CCleaneres gép takarítást, illetve mielőtt elkezded a mini-játékot frissítsd az oldalt. Érdemes az internetelérést, hálózati kapcsolatot is ellenőrizni.
    Nincs visszajelzés belépési problémáról, lassú játékról.
    Köszönöm a képet, bár elég aprócska lett. Én ezt látom:
    upload_2025-1-2_9-22-21.png

Sajnálom.

18. MissL

MissL Fórumprofi

Nem belépési probléma, lassú játék volt, hanem nem indult el a fonal játék. Ez már egyszer megtörtént velem, a kollégáid kiküldték a központba, és megkaptam a dobozt. Kérlek, most is küldjétek ki, mert nem szeretnék önhibán kívül egy dobozt elveszíteni. Nem fog az élet megállni ha nem kapom meg, de úgy érzem itt nem én vagyok a hunyó. CCleaner Professional Edition van a gépemen.

Luminary kedveli ezt.
  19. Luminary

Szia!

Természetesen továbbítom a problémádat, de nem ígérek semmit.
    A válaszig türelmedet kérem,
    köszönöm

MissL kedveli ezt.
  20. MissL

MissL Fórumprofi

Köszönöm. Egyébként láttam mikor léptél be, mert ahogy mondtam nyitva volt a kliens, és amikor beléptél jelezte, hogy duplán vagyok bejelentkezve, és így kiléptet a rendszerből. De ahogy látom itt a fórumon, másnál is probléma ez a doboz dolog. És ha már itt vagy, azt is szeretném jelezni, hogy sokszor a gyopárnál is lefagy a gépem, és volt hogy többszöri belépés után tudtam csak felmenni, akár on-line, akár kliensen játszottam.

És íme...a 2. doboznál is ugyanez van...100%-on ugrál a bari, és nem nyílik meg a fonál...klien...ez hihetetlen...akkor a 2.-at is veszítsem el????? Nyitva a kliens, meg tudja nézni valaki??

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.1.25
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.