Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Apr 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cirmi54

cirmi54 Rutinos

Köszönöm a gyors választ, remélem egyszer elérhetővé válnak a hiányzó kitehetők. Üdvözlettel: cirmi54

Dolphin likes this.
  2. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A most futó Krampusz szezonban a 36-os szinten tartasz, még nem szerezted meg a Krampusz szuvenírt, ahhoz el kell érned a 39-es szintig, még van pár nap hátra, hogy elérd. Trivia pontért ki tudsz szedni a most futó Táblajáték - kánaán eventből is SZJP pontokat, ha úgy érzed természetesen.
    A Parti nyaralóhely szezonban nem jutottál el a 39-es szintig, 36-os szinttel zártad, így nem szerezted meg a szuvenírt.
    Megértésedet köszönöm és további jó játékot.

3. marti3883

marti3883 Junior szaki

Köszönöm szépen! És tényleg ott lapul a kis hamis :D

smoldering likes this.
  4. Gyöngyszem

Gyöngyszem Fórum-zöldfülű

Szia!
    A mostani event egyik dekor elemét nem találom. A neve Sárkányedző. A váza alatt nincs, valahová kirakhattam, de gőzöm sincs, hogy hová. Tudnál segíteni és megkeresnéd nekem?

Gazda: Gyöngyszem ID: 2050310

Bocsi, vaksi vagyok. Megtaláltam a világító toronynál a nagy káoszban.

Dolphin likes this.
  5. csajboke

csajboke Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen+

6. Bokicska-völgy

Bokicska-völgy Járnitanuló

Ma reggel játszottam kettő játékot, tábor1-es tengerpart1-es pályán , a kérdőjelre lépve, nem dobta fel a kérdést, csak kipipálta, de a trivia pontot nem adta meg! Bokicska-völgy ID: 38443084 Köszönöm!

7. dani1013

dani1013 Utánpótlás-írogató

köszönöm

8. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    az ellenőrzést és Központtal történt egyeztetést követően jóváírásra került 6 db Trivia pont részedre.
    További jó játékot!

Swartsch and Bokicska-völgy like this.
  9. Doggyra

Doggyra Törekvő

10. Dolphin

Szia,
    már jeleztük a Központ felé, türelmedet kérem a válaszukig.
    Megértésedet köszönöm!

Doggyra likes this.
  11. Doggyra

Doggyra Törekvő

Szuper és köszi. Remélem emiatt a késés miatt meg lesz hosszabbítva vagy valami...

12. Dolphin

Szia,
    egy KI/BE lépést követően már elérhető az akció.
    Köszönjük türelmedet!

Sali~*.* and Doggyra like this.
  13. Doggyra

Doggyra Törekvő

Köszönjük! Jó játékot. 8)

Dolphin likes this.
  14. kertmesterrozsa

kertmesterrozsa Járnitanuló

Segitséget szeretnék kérni de nem tudom hova írjak a gondom az hogy a piactéren a napraforgó virág nem enged PL eladni köszi

15. manci1972

manci1972 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A a gyopároson a két területen külön külön kell munkást előfizetni?

16. Dolphin

Szia,
    javaslom töröld a beragadt Sütiket (Cookies), ürítsd a gyorsítótáradat, ellenőrizd az internetsebességedet, előfordulhat, hogy leszakadtál egy pillanatra a hálózatról, ilyenkor egy ki/be lépés is segíthet.
    Ha ezen megoldások nem vezetnek eredményre, akkor kérlek, add meg, hogy böngészőben vagy kliensben tapasztaltál problémát, s hozz Farm nevet és Farm ID-t is.
    Ezek nélkül sajnos nem tudunk ellenőrzést végezni.
    Megértésedet köszönöm!

17. Dolphin

kigyo51 likes this.
  18. manci1972

manci1972 Fórum-zöldfülű

Dolphin likes this.
  19. JópofaKofa

JópofaKofa Járnitanuló

Szia!

Nagyon köszönöm a segítséget. Kicsit összekeveredtem, azt hittem ezt a fejlesztést már egy új alapszezonra kell rápakolni, de ez valóban a tavalyi utolsó fejlesztése.
    Még egyszer köszönöm!
    Kellemes napot!

20. deaki912

deaki912 Fórum-zöldfülű

Kedves Modik, nekem a Mikulásváro eventtel kapcsolatban van egy kérdésem. A zoknitöltés részben a nyeremények között van a Rénszarvasbölcsö .. de az ismertetöben nem találok rola leirást. Köszönöm. Deaki912 gazda.

Thread Status:
Not open for further replies.