Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. h.mate

h.mate Junior szaki

Sziasztok ! A segítségeteket szeretném kérni ! Én egy 84éves idős asszony vagyok . A mostani eventnél szeretnék az állatoknál 0 percezni . Van 4 darab virágfestésem a mesterségek völgyében , 1 van a kincses szigeten , 1 a hajótöröttek partján . Az a kérdésem , hogy hová kellene ezeket tenni , hogy tudjak 0 - percezni ? Mi kell még hozzá ? Mikor kell indítanom ? Előre is köszönöm a segítséget !

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Mesterségek völgyében egészen biztosan nincs Virágfestésed, ugyanis ott nem lehet semmit kihelyezni.
    A nullázáshoz Virágfestés (+) dekorra van szükséged, nem Virágfestésre. Nem kell őket más területre helyezni, ugyanis, ha törlöd őket, akkor azonnal elveszítik (+)-os tulajdonságukat.
    Menet: tedd ki a Vadaskerteket, tedd bele azokat az ólakat, amivel nullázni szeretnél. Az üres területekre is tegyél ki ólakat, minden olyat, amivel nulláznál. Fontos, hogy ekkor még NE adj nekik tápot.
    Ha kiraktad az összes olyan ólat a területekre, amivel nulláznál (és van is hozzá elegendő tápod), akkor menj és arass le 5 db Virágfestés (+) dekort.
    Ha esetleg csak 4 db-od van, akkor kell még hozzá 20%-nyi érés csökkentő bónusz, ehhez itt találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/beko-topikja-volt.14672/page-133#post-985701
    Ezt követően menj vissza az ólakhoz és etess és arass.
    Itt találsz a témában bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-1020871
    Sok sikert!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  3. szepesej

szepesej Fórumlakó

Szeretném megkérdezni , hogy megcsináltam a beadást a krokodilhoz tartozó feladatba de nem kaptam meg a hegedűvírtuóz dekort pedig a zöld pipa ott van vagy csak én nem találom vagy később kapjuk meg ?
    Választ előre is köszönöm.
    Gazda: szepesej ID: 16046490

4. Dolphin

Szia,
    amint az az ismertetőben több helyen is leírtuk, a fő ajándékokat csak az event végét követően fogjuk megkapni, hisz akkor fog kiderülni, hogy a közös feladatban milyen szintet sikerül elérnünk.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  5. szepesej

szepesej Fórumlakó

Köszönöm a válaszod , figyelmetlenül olvastam el az ismertetőt.

Dolphin kedveli ezt.
  6. kannap

kannap Járnitanuló

Sziasztok! Nem jelennek meg a felröppenő tárgyak betakarításkor, ami így kellemetlenné teszi az eventet is számomra, mivel nem látom mi után kapok pontosan felröppenőt. Más napokon is volt ezzel problémám, de mikor átléptem egy másik területre (pl. a fő farmon arattam, nem látszottak a felröppenők, sőt a tp sem, semmilyen tárgy, átléptem mondjuk a szédült szántóra) egyből megjelent az összes. Ma már egyáltalán nem jelentek meg sehogyan. Természetesen ellenőriztem lent a sávon, és megkapom a tárgyakat, de jobban örülnék, ha látnám is, hogy mondjuk melyik terményes ól után kapok biztosra felröppenőt. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, esetleg tanácsot adni, hogy mi ilyenkor a teendő.
    Előre is elnézést, ha nem a megfelelő helyen írok!
    Farmom neve: kannap
    ID: 56296165

7. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A felröppenők egy ideje némi késleltetéssel érkeznek a játékba, ez egy szándékos mechanika.
    Ha esetleg zavar, akkor a beállításokban ki tudod kapcsolni az animációt, így nem fog felugrani egyáltalán.
    Megértésedet köszönöm.

Swartsch és kannap kedveli ezt.
  8. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Sziasztok!
    16:56-kor arattam a a eventnövényt 55db Pannival 1x1 területen 2db felreppenő jött! :mad:
    Megnéznétek!

boldika88 ID: 48712846

9. -Sudden-

Szia.
    Kollégám ellenőrzése alapján 2025-01-23 16:55:10-kor arattál és valóban 2 db Szülinapi zsetont kaptál és mellé még egyéb felröppenőket. Sajnálatos módon a kirakott Páncél Pannik darabszámát nem tudjuk ellenőrizni.
    Megértésedet köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
  10. szokeerika13

szokeerika13 Járnitanuló

ID: 6286667 szokeerika13
    Sziasztok! A Szülinapi parti eventben hiába próbálom húzni az ábrákat, nem működik.
    Kérlek segítsetek, mert nem tudok tovább lépni.
    Köszönöm.

11. -Sudden-

Szia.
    Kérlek jelezd azt, hogy melyik állatnál tapasztalod a problémát, hogy ellenőrizni tudjuk.
    Addig viszont:
    Függőlegesen és Vízszintesen tudod csak az alakzatokat mozgatni és csak akkor mozdul meg az alakzat, ha a mozgatással meg lesz a minimum 3 egymás melletti forma.
    Kérlek tanulmányozd át újra az ismertető ezen részét amit itt találsz: KATT
    A linken találsz egy videót is, ami segít a könnyebb megértésben.
    Megértésedet köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
  12. vilimacsa

vilimacsa Junior szaki

Sziasztok! szeretném megkérdezni hogy lehet az állatokkal 0 percezni

13. anna640328

anna640328 Törekvő

Sziasztok! Lenne egy nagy-nagy kérésem. A tojássztori felhősort nem tudom aktiválni, mivel nem találom a boldog hóangyal kitehetőt. Biztos hogy végig csináltam, legalábbis így emlékszem. Hol lehet ez a dekorom? Segítenétek nekem? Már végig néztem mindent, de nem találom. Vagy lehet hogy mégse szereztem meg? Akkor nagyon bánatos lennék. :( Köszönöm a segítségeteket. Szép napot

14. Dolphin

Swartsch és vilimacsa kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek olvasd el ezt: #14
    Minden event kiírásnál az első oldal tartalmazza a hasznos információkat.;)

Swartsch kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, akkor tudok segíteni a keresésben. Azonosító adatok nélkül nem tudok benézni Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. anna640328

anna640328 Törekvő

Szia. Farmom anna640328, ID16614081. Nagyon köszönöm

18. vilimacsa

vilimacsa Junior szaki

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.1.25
    Dolphin kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását, így már be tudtam nézni Hozzád.
    Sajnos nincsen jó hírem:
    a 4. küldetésben a 6. szintet nem teljesítetted, így nem szerezted meg a Boldog hóangyal dekort. A 48 órás küldetéseket mind elvégezted, így a Hangulatos kosarak a rendelkezésedre álltak.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...s-gazdaköri-küldetésekkel.25895/#post-1430241
    Amennyiben a dekor cserélhető lesz, akkor a következő cserenap(ok)on próbáld meg megszerezni, hogy aktiválni tud a felhődet.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  20. csanya52

csanya52 Haladó

Szia!Mivel lehet az állatokat nullpercezni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.