Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A hársfa egy nem megvehető, nem titokfa a farmon.
    Általában események jutalmaként szerezhető meg, de szerepelt már fás válogatásban és a fagőzös is hozhatta.
    További jó játékot!

2. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

A beállítást javítottam, ki és beléptem a farmocskára. Sajnos a probléma ugyan az maradt. Nagyon szépen köszönöm a segítséged SUDDEN Modi. Jó játékot, munkát egészséget kívánok számodra és a háttérben dolgozóknak.

Hálás szívvel köszönöm.

3. -Sudden-

A beállítást nem változtattad meg, kollégám újra ellenőrizte a farmod és a grafikai beállításod szintén ugyanaz, mint ezelőtt volt.
    A kép a te farmodon készült.
    upload_2025-2-27_20-1-38.png
    A játékbeállításokban Normálról kattints át magasra, majd mentés gomb és indítsd újra.
    Mi sajnos ezt - biztonsági okokból - nem tesszük meg számodra, ezért neked kell megtenned.
    Megértésedet köszönöm.

Luminary és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  4. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Én köszönöm szépen.

Luminary kedveli ezt.
  5. MorzsaGabi

MorzsaGabi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A kérdésem az lenne, hogy a Dér Jankó Szuvenirt, ha most kirakom, átvált e automatikusan az ajándéka március 2.-án, vagy le kell venni és újra kirakni? Köszönöm a választ! Szép napot Nektek!:)

6. nimre56

nimre56 Járnitanuló

Köszönöm a válaszod

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Kirakhatod előre, a megadott időpontok között adni fogja a plusz jutalmát és bónuszát.

8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Egy gyors kérdésem lenne csak. Létezik olyan táblázat, amiben látni, hogy melyik gazdaköri küldetésben vannak felhősorok, vagy bogarásszam ki a még befejezetlen feladataimból? Nem gond, kikeresem ha nincs ilyen, csak nyilván hamarabb hozzá jutnék az infóhoz, ha van ilyen nyilvántartás, táblázat, bármi. Köszönöm szépen :)

9. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Az Enciklopédiában van 1 fejezet a gazdakörikről, ott táblázatos formában jobban áttekinthető 1-1 küldetés, mint a gazdakörben kattintgatva.
    Itt találod:
    Gazdakör

10. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia. Köszi szépen, Igen ezt tudom, és meg is találtam, csak azt gondoltam van erre valamilyen segéd táblázat. De, ha nincs akkor nincs. Akkor keresgélek :)

Sylja kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

Fätum és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Toma, Isten király vagy, köszönöm szépen :) :inlove: Csak sajnos igy sem találom egy csokorban összegyűjtve a csak a gazdagöri felhősorokat. Pld Nemzsu / Beco táblázatai nekem azért hasznosak, mert azokban konkréten ctr+f bill. kombinációval rá lehet keresni amire szükségem van. De ezekben a grafikus táblázatokban nem. Na mindegy, legfeljebb csinálok magamnak erre a célra egy táblázatot, bár úgy hiszem már kiszedtem a feladatokból amit lehetett, de azért ellenőrzés képpen gondoltam megnézem, hátha van valami ami bent ragadt.

Utoljára szerkesztett: 28.2.25
    Sylja és -BombadilToma- kedveli ezt.
  13. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok Modik! Kérdésem az lenne az előbb rendeltem Farmaranyat 359Ft-ért .A Paysafe kártyámról levonta az összeget ,de a Farmarany nem érkezett meg. ID: 7998026 bündihugi farmnév.Utána néznétek ,köszi.

14. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ezzel a kérdéssel kérlek vedd fel a kapcsolatot a Paysafecard kibocsátójával, hogy mi lehetett a probléma. Valóban nem kaptál Farmaranyat, korábbi tranzakciók látszanak, de a mai napon nem. Amennyiben nem náluk volt a gond, akkor a továbbiakban keresd fel a játék supportját. Őket így éred el:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Sok sikert!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  15. terrdora

terrdora Fórum ismerője

16. -Sudden-

Szia.
    Egy ki-belépés általában megszokta oldani az ilyen problémákat.
    Azért érdemes lehet törölni a sütiket és a gyorsítótárat, mert a beragadt sütik okozhatják az ehhez hasonló rendellenességeket.
    Megértésedet köszönöm.

17. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Pályát lépek, utána jó, de mikor öntözöm fura, ez lenne a legkisebb probléma :D

18. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Köszönöm szépen, minden rendben van!

-Sudden- kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

Szia!
    Ez akkor van, ha túl gyorsan öntözöl, és a vízre még azelőtt kattintasz, hogy a növény grafikája kikerült volna a földekre. Utána töltötted a víztartályt, újra öntöztél, az már látszik. Ha trágyáznál is, az helyreállítaná, ahogy a területváltás is. Írd a többihez - ha van még hely...

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Köszi a siker kívánságod ;) de nem lehet őket elérni.... nem értem ha az Unityn játszok és rendelek ott működik.... de ha a kliensen rendelek vagyis vásárolok akkor nem:music::eek:o_O végül is ,így jártam :wuerg::wuerg: nem fogok venni paysafét és így nem kap a BP pénzt tőlem.Szerintem ezután se ártana vizsgálódni!!! Köszi a segítséget... sokra vagyis semmire vagyok vele... Jó munkát és játékot :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.