Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Köszönöm a választ. :)
    A hír nem örömteli, de mint tudjuk, a jó munkához idő kell. Vagy türelem? :)

zsani_apja kedveli ezt.
  2. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a kérdésemnek utána tudnátok nézni? Mivel az ezer egy lovag feladat kész, így már 6 fejlesztésemnek kellene lenni. Péntek óta még nem kaptam választ... :(

Utoljára szerkesztett: 11.3.25
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    elnézést kérünk, hogy kérdésed elbújt a Kollégáim elől, s nem kaptál eddig választ.
    Most benéztem Hozzád, s sajnos nincsen jó hírem. Nem vásároltad meg ezen a farmon a fejlesztéseket.
    Márciusban eddig két FA-s költésed volt:
    - 2025-03-07 14:17:09-kor vásároltál 5 db „Kréta” talányos tiki-fa titokfát, 25 FA-ért
    - 2025-03-07 14:17:50-kor vásároltál 5 db „Orion” talányos fa titokfát, szintén 25 FA-ért
    Megértésedet köszönöm, s még egyszer elnézést, hogy eddig kellett várnod a válaszra.
    További jó játékot!

Luminary kedveli ezt.
  4. hédi5959

hédi5959 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Miért van az ha az eventmezőn van játék állandoan lefagy a farm a kis virág megjelenik és ki kell lépnem aztán vissza
    már élvezhetetlen a játék
    Hédi5959 ID43380654

sziasztok ugyan az a problémám mint Hédi5959 -nek
    Alma0616 ID 43561052
    Köszönöm

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.3.25
  5. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Nem kell külön hozzászólásban jelezned a hibát, lehet egyben is és jelzed, hogy a másik felhasználódon is hibás a terület.
    Sajnos ez olyan probléma, amit nem tudunk ellenőrizni (nálunk más hogy jelenik meg, így lehet a problémád egyedi eset), ezért csak javaslatot tudok tenni:
    Ellenőrizd az internetkapcsolatot, ha böngészőben játszol, akkor töröld a sütiket és a gyorsítótárat, ha kliensen, akkor lépj ki majd be a játékba, végső soron a kliens törlése és újratelepítése is megoldhatja a problémát.
    Ezenkívül itt egy jó topik, amely még segíthet: Javaslatok a lassú, akadozó játék ellen
    Egyebekben nem kaptunk visszajelzést arról, hogy hiba lenne az eventes területen.
    Megértésedet köszönöm.

6. vica1968

vica1968 Utánpótlás-írogató

szia légyszi megnéznéd nem találom a füvészkertemet. Lehet a sokminden kozott nem látom. Koszonom szépen . ID 1868145

7. Dolphin

Szia,
    az Erdei tisztás területen találod, a bal alsó részen áll.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  8. hannababa3

hannababa3 Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni. Az eventet megcsináltam már csak a pikkollók vannak hátra de sajnos egy dekor nincs meg:(
    Nem raktam ki sehová és a raktárban sincs. A dekor neve: Banán breaktánc
    A segítséget előre is köszönöm:
    hannababa3 48945 csatolmány mutatása

Sziasztok! Tegnap este már írtam az eltűnt dekor miatt azóta is keresem de sajnos nem találom. Biztosan nem raktam ki sehová
    segítsetek kérlek:Köszönöm
    hannababa3

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.3.25
  9. Dolphin

Szia,
    nem szükséges egymás alá két bejegyzést írnod. Ha nincs Moderátor szolgálatban, nem tudunk válaszolni, akkor sem, ha sok bejegyzést írsz.
    Sajnos mivel Farm ID-t nem hoztál, nem tudok benézni Hozzád.
    Tegnap esti bejegyzést sem találok Tőled, amire hivatkozol, csak ezt a két reggeli bejegyzést találtam idén Tőled, amit összevontam.
    Kérlek, pótold az adatot, hogy segíteni tudjak a keresésben.
    Látatlanban arra gondolok, hogy felraktad egy nem tematikus felhőre a keresett dekort, vagy múzeumban bujkál. De amint hozod az adatot, benézek Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  10. hannababa3

Bocsánatot kérek de nem láttam, hogy az első bejegyzés átment vagy sem.
    Az ID számom: 56293437

11. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adat pótlását, így már be tudtam nézni Hozzád.
    Tévedtem, nem felhőre és nem is múzeumba raktad a keresett dekort.
    Kint áll önmagában a Hajótöröttek partján, a jobb alsó sarokban fogod megtalálni.
    Sok sikert a kereséshez!

Swartsch kedveli ezt.
  12. hannababa3

Hálásan köszönöm.:) Annyit kerestem és én nem találtam rá :)

13. Tyúkanyóó

Tyúkanyóó Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Segítséget szeretnék kérni. Az eventet megcsináltam de sajnos egy dekor nincs meg . A dekor neve: Banán breaktánc
    Tyukanyóó ID 370050034

14. Dolphin

Szia,
    ellenőrizd a megadott adatokat, mert ezzel a Farm névvel és Farm ID-val nem találtam farmot. Nekem gyanús, hogy nullákból írtál valahol többet.
    Ha javítod, segítek a keresésben
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  15. Tyúkanyóó

Bocsánat . Tyukanyóó ID 37005034

16. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm az adatok pótlását.
    Az alábbi képen látod - pirossal keretezve - hogy feltetted a nem tematikus felhősorra. Látod az időt is, amikor le fogod tudni venni.
    upload_2025-3-12_13-44-8.png

Sok sikert!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  17. Tyúkanyóó

Köszönöm

18. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Azután szeretnék érdeklődni, hogy utána lehetne-e nézni, hogy hol van a
    Hócsúzda kaszkadőrei dekor, amit a felhőre ki lehet tenni. Sehol nem látom. Vagy esetleg nincs is meg nekem?
    Válaszukat előre is köszönöm.
    kaposvarine ID: 31339811

19. Dolphin

Szia,
    megszerezted a keresett dekort. Jól elrejtetted magad elől, a Világító torony területen beraktad a múzeumba, ott fogod megtalálni.
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  20. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Nagyom-nagyon szépen köszönöm

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.