Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tercsi33

tercsi33 Járnitanuló

köszönöm szépen!!! ezt nem is láttam h lejárt!!!

2. péteriágnes

péteriágnes Haladó

Kedves adminok!

A játék felületén 2025.04.02.15 kor jeleztem egy hibát a farmommal kapcsolatban.
    Tiket száma:100109426.

Fogok én a bejelentésre választ kapni?

Péteri Ágnes

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.4.25
  3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek a Supporttal történő levelezésről ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül. A bemásolt levél nagy részét ezért töröltem. Kérlek, hogy a későbbiekben figyelj erre! Köszönöm.
    A Support folyamatosan dolgozza fel a beérkezett kérdéseket,kéréseket. Bizonyára tudod, hogy a játék központja nem hazánkban, Magyarországon van, hanem Németországban. Ennélfogva a magyar support -és moderátorcsapat csak közvetítő szerepet tölt be a játékosok és a központ között.
    Egy-egy kérdés megválaszolása több időt is igényelhet, ezért továbbra is a türelmedet kérem és várd meg a support válaszát az ügyeddel kapcsolatban. A fórumra már ne gyere ugyanazzal a problémával.

Köszönöm, ha így teszel,
    további jó játékot kívánok.

kigyo51, .dina1., Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  4. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Sziasztok. Ti milyen ólakat tettetek ki, hogy meglegyen a szép piros pénztárca felröppenő? Szeretném megcsinálni ezt az eventet, az előző kettő sikerült 3 farmon is. De keveslem a felröpit. Jó játékot kívánok mindenkinek.

5. Luminary

Szia!

Általában a hosszabb érésű ólak jobban szokták adni a felröppenőt, ez a tapasztalat.
    Személy szerint megvárom a holnapi tenyésztést, pontosabban a Baby boom-ot. Minden tenyésztésből garantáltan 2 db Érmés pénztárcát kapunk, így az a leggyorsabb módja a felröppenők összegyűjtésének.
    A csevegőben biztos találsz ólakra vonatkozó tapasztalatokat is.:)

Sok sikert!

Dolphin, kincsembogaram67 és Swartsch kedveli ezt.
  6. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Hálás szívvel köszönöm a választ. De jó. Akkor a tenyésztéssel meg lesz. :) Neked is sok sikert kívánok.

Sali~*.* és Luminary kedveli ezt.
  7. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Kedves modik!

Van egy kérdésem: van-e nekem "Piñataláma hacienda" dekorom, azaz házi kedvencem? És ha esetleg van, akkor ugyan hová dughattam el?

Gazda: kigyo51
    ID:16990724

8. Luminary

Szia!

Jó hírem van, mert van neked olyan dekorod. Lehet azért nem találod, mert az Ölelősmaci-ház mögött bújt el. A Kedvencek futtatójának jobb alsó sarkában keresd.
    upload_2025-4-5_4-51-46.png

További jó játékot!

Othep és kigyo51 kedveli ezt.
  9. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm a munkádat, és a fotós segítségedet. Jómagam soha meg nem találtam volna.

jófarmerlány, Othep és Luminary kedveli ezt.
  10. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Meg lehetne nézni az accomon, hogy miért nem kapok több mint 1 hónapja Fa bónuszt?
    Nem hogy ritkán, de egyáltaláén nem érkezik részemre ami bosszantó,
    mivel eddig érkezett néha abból a rengeted ládából, amit nap mint nap bontok.
    Egyikben sincs. Kérem nézzetek utána ha az időtök engedi!
    Köszönöm!

Gazda: terrdora ID: 33192685

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Sajnos, ebben a kérdésben nem tudunk segíteni.
    A "Minden, amit egy láda rejt" topikban nézd át a ládákat és amik tartalmaznak ilyen bónuszt, azokból próbálj minél többet begyűjteni, amikor van rá lehetőség.
    (A CTRL+F billentyűkombóval tudsz az ismertetőben keresni: a beszínezett találatokon végiggörgetve, vagy az Entert nyomkodva.)

Az, hogy ténylegesen kapsz-e belőle, arra semmilyen ráhatásunk nincs.

Dolphin kedveli ezt.
  12. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Köszönöm, azt a topikot olvastam, ettől függetlenül, mint írtam is, több mint egy hónapja nem kapok fa bónuszt,és naponta rengeteg ládát, boxot nyitok, nincs felgyülekezve semelyik.
    Vagy megszűnt volna maga ez a bónusz?

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  13. Othep

Nem, nem érkezett ilyen információ.
    Nem szűnt meg. :)

14. farmisto

farmisto Aktív író

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Kiváltanám a Bölcs tölgynél a Gyopárvölgy területet, de nem engedi. Megnéznétek melyik az amelyik kell még előtte? Köszönöm a segítséget. Üdv.: farmisto Gazda: farmisto ID: 13865716

15. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdésedet.
    Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, így várnunk kell.
    Ha esetleg ez segít, közvetlenül előtte általában ez a rúna szokott kiváltatlan maradni:

Ha sikerül a kiváltás, jelezz vissza, kérlek.

16. farmisto

farmisto Aktív író

Ez nálam a kerge kert tapasztalat rúna. Ez már aktív :) Köszönöm és igazán ráér, csak gondoltam kiváltom.

Othep kedveli ezt.
  17. Othep

Szia.

Az ellenőrzés megtörtént.
    A Gyopár rúnája előtti rúnákat kell először kiváltanod, amit piros nyíllal jelölt a Kolléga:

upload_2025-4-5_13-28-53.png

Rendelkezel hozzá elég csillaggal. :)

Dolphin és kigyo51 kedveli ezt.
  18. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Talán pontosan az a baj. Hogy naponta nyitogatod a ládákat. Nekem az a tapasztalatom, hogy érdemes összevárni egy nagyobb mennyiséget és úgy kinyitni a ládákat. Úgy sokkal nagyobb az esélye hogy kapsz.

kigyo51, Luminary és zsani_apja kedveli ezt.
  19. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Olyan is volt a hónapban, mert nem voltam sokszor a gépnél és nem volt időm nyitogatni a ládákat, pedig a 241 szinten van már bőven a paszulyon 189 sor.

20. andika84

andika84 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!kérdezném:hogy lehet megnézni hányas piacon vagyok?
    Köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.