Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    ez a funkció hibásan működik jelenleg. A Központ tud róla, még nincs információnk, hogy mikor kerül sorra a javítás.
    Addig is türelmedet köszönjük!

2. -zitu-

-zitu- Utánpótlás-írogató

Tisztelt moderátor!
    Teljesítettem a Bevásárlás hétvégi eventet, de ezen a farmomon nem kaptam meg semmit. Kérlek nézzétek meg mi lehet a gond.
    Köszönöm!
    Gazda: -zitu- ID: 37549271

3. moric67

moric67 Fórum ismerője

Sziasztok!
    nem találok két dekorom:
    ünnepi libikóka
    szárnyak alatt süvöltő szél
    ha meg sem szereztem?hogyan lehet beszerezni?
    moric67
    ID10901150
    köszönöm a fáradozást!

4. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    • 1. Hétvégi küldetésben nem szerezted meg a felhőt, a 4. szinten már nem adtál be semmit, a 3. szinten az ezüstöt befejezted, az Aranyba adtál be még pár darabot.
    • 2. küldetést befejezted, a Jégkrémbarter dekoráció bent van a raktáradban, kezdd el beírni a nevét a keresőbe, s meg fogod találni.
    • 3. küldetést is befejezted, a Feneketlen máguskalap dekoráció is bent van a raktáradban.
    Az első hétvége követelményét itt találod: KATT

,,Ezen a farmomon nem kaptam meg semmit" kijelentés egy kicsit durva, hiszen megkaptál mindent, amit teljesítettél - természetesen azokat a dolgokat nem szerezted meg, amiket nem teljesítettél - legközelebb kérlek jobban pontosítsd azt, hogy "szerinted" mit nem kaptál meg az event teljesítésével, így elkerüljük azt, hogy olyan dolgokat is ellenőrizzünk esetleg .

Megértésedet köszönöm.

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  5. -Sudden-

Szia.
    A Szárnyak alatt süvöltő szél dekor Rackó 2024. februári ajándéka volt amit nem szereztél meg, figyeld a Farmáruda kínálatát, ott fogod tudni megszerezni utólag.

Kép
    Név
    Érési idő (óra)
    Hozam
    Egyéb bónusz
    A tárgy mérete
    Kihelyezhető
    Egyéb információk
    Szárnyak alatt süvítő szél
    20:00 óra​
    7600 TP / TTP kihelyezéstől függően​
    Nincs ​
    2x1​
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget, Világítótorony, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Felhősorok​
    Nincs​
    [​IMG]Ez a táblázat a Dekorbázis oldaláról került másolásra. A dekor részletes adatlapja itt érhető el: https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/szarnyak-alatt-suvito-szel/

Az Ünnepi libikóka dekort 2022. decemberben lehetett megszerezni, a Hogyan vidítsunk fel egy mufurcot eventben.

Az alábbi feladatrész 18. mezőjén lehetett megszerezni, te ezt nem teljesítetted, így a dekort nem szerezted meg.

Esetleg csere napon nézz körül a kínálatban, vagy tegyél fel rá ajánlatot a Csere topikban az előírt módon. (Előzetes event naptár alapján hó végén várható az esemény).

Kép
    Név
    Érési idő (óra)
    Hozam
    Egyéb bónusz
    A tárgy mérete
    Kihelyezhető
    Egyéb információk
    Ünnepi libikóka
    25:00 óra​
    9500 TP / TTP kihelyezéstől függően​
    Nincs ​
    2x1​
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Világítótorony, Felhősorok​
    Nincs​
    [​IMG]Ez a táblázat a Dekorbázis oldaláról került másolásra. A dekor részletes adatlapja itt érhető el: https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/unnepi-libikoka/

Megértésedet köszönöm.

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  6. pantec

pantec Utánpótlás-írogató

Gyopárvölgyben nem tudom kivágni a fákat.Mi ennek az oka??

7. -Sudden-

Szia.
    Általában azért nem tudod ki vágni a fákat, mert a kapacitása a "Fatuskók" vagy a "Zöld üzemanyag" raktáradnak megtelt.
    Sajnos a gyopárvölgyben a kapacitás véges.
    Ha a gyopárvölgyben belépsz a raktáradba, akkor láthatod a kapacitását az adott kategóriájú raktárnak.
    Ha közel van az adott kategóriájú raktár a teljes kapacitás felhasználásához, akkor egy sárga harang jelenik meg mellette, amely így néz ki:
    upload_2025-4-7_19-13-29.png
    Ha pedig teljesen megtelt, akkor piros színűvé változik, ekkor már nem tud új nyersanyagokat fogadni.

Ha megjelenik a sárga harang, akkor érdemes vagy felhasználni az adott kategóriában lévő anyagokat, bedobni az átalakítóba (ha lehetséges) végső esetben pedig - ha nem tudod sehol felhasználni - törölni a raktáradból.

Ha ezek után sem találod meg, hogy miért nem tudod kivágni a fákat, akkor add meg a farm neved és a Farm ID számodat itt egy új hozzászólásban és ellenőrizzük a számodra.

Megértésedet köszönöm.

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. moric67

moric67 Fórum ismerője

Köszönöm! talán sikerül.

9. vagujuszuf30

vagujuszuf30 Utánpótlás-írogató

Helló!
    Miért nem lehet a felhősorra feltenni a napi ajándékot? (Hosszú és tekergő haj )
    Nagyon jó lenne ,mert sok 2x2-es üres felhő van, amire csak a Havermackót szoktam tenni.(minden dekor csak 1x szerepel nálam a felhősoron)
    nagy házőrző, Vulkán is megszűnt.
    Volt már pár napi ajándék, ami feltehető volt pl. Foglalt fa
    Vagy lehet ezt kérni valahol?
    Köszike.

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Sem a Nagy házőrző, sem a Békés izlandi vulkán nem szűnt meg, kaphatóak a piros kosár/váza ikon alatt.

kigyo51, Sali~*.*, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  11. -zitu-

-zitu- Utánpótlás-írogató

Hát ezt jól benéztem. Meg volt a felröpi de nyilván akkor elfelejtettem beadni. Elnézést. Köszönöm a segítséget.

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    az, hogy egy dekor felrakható-e felhősorra vagy sem a Központ döntése. Így a miértes kérdésedre az a válaszunk, hogy azért nem rakható fel, mert a Központ ezen dekorok tulajdonságát így határozta meg.
    S ahogy Játékostársad már megválaszolta, a két általad megszűntnek jelzett dekor továbbra is megvásárolható a Gazdaboltban (Piros kosár) a Dekoráció kategóriában:
    upload_2025-4-8_9-18-18.png

További jó játékot!

Swartsch, kigyo51, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  13. avonbanya

avonbanya Járnitanuló

Szép napot.
    A barát törlése a városban nem működik.Eltünt pár barátom szeretném a listáról törölni de nem lehet

Csatolt fájlok:

14. Dolphin

Szia,
    áthoztalak segítségkérő topikba.
    A hibáról tudunk, már a felbukkanásakor jelezve lett a Központ részére, sajnos egyelőre nincs információnk arról, hogy mikor kerül javításra.
    Megértésedet és türelmedet köszönjük!

Sali~*.*, Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  15. Modedrátor segítséget szeretnék kérni.
    A Tavaszi álom eventben megszereztem a felhősort és a dekorokat. A Virágbolt viszont nincs a ládámban. Négy dekor helyett pedig csak három van. Kérném szépen, hogy nézzetek utána. Előre is köszönöm szépen ismételten a segítséget.
    Farmnév: kincsembogaram67
    ID: 49430510

Utoljára szerkesztett: 9.4.25
  16. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Áthoztalak a segítségkérő topikba a panaszládából.
    Azért nem találod, mert kitetted a Kerge kertbe. A raktárház mellett, az elefántos( Ella havas szülinapja) dekor mögött van:
    upload_2025-4-9_2-29-38.png

Sok sikert!

Swartsch, Dolphin és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  17. Hálás szívvel köszönöm a segítséget. Bocsánat, én voltam a hibás. Minden elismerésem, hogy még ilyen későn is álltok rendelkezésemre, rendelkezésünkre. Nagyon örülök, hogy meg van. Elképesztő, hogy miket tudtok. Gratulálok. Lehet, hogy az utolsó beadásom nem lesz meg, a célt elértem. Én is sok sikert, jó játékot, munkát kívánok. Már rá is teszem a felhőkre a kis fickókat.

Utoljára szerkesztett: 9.4.25
    Luminary kedveli ezt.
  18. varganeildi

varganeildi Utánpótlás-írogató

varganeildi id 56212226
    Sziasztok ! Olyan problémám van hogy eltűnt az asztali unity kliens parancs ikonja . Mi a teendő , mit tudok csinálni hogy újra onnan tudjak játszani ? Köszönöm Ildikó

19. Dolphin

Szia,
    azt tudom javasolni, hogy nézd meg a Start menüben, hogy elérhető-e onnan a kliensed (kezd el a keresőbe beírni a Farmerama szót). Ha ott megtalálod, akkor jobb egérgombot megnyomva lesz olyan lehetőség, hogy "Parancsikon létrehozása", azzal vissza tudod tenni az ikont az asztalra.
    Ha nem, akkor töröld le a gépedről teljesen (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is), majd végezz el egy CCleaneres géptakarítást, aztán telepítsd újra.
    Sok sikert!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  20. denesrozalia94

denesrozalia94 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kiváltottam nagy nehezen a füvészkert alapot, de nem találom sehol. Segítenétek?
    Köszönöm szépen!
    Gazda: denesrozalia94 ID: 12970867

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.