Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    két oldalon kell beadni a tenyésztős eventbe, mindkét oldalon 6 - 6 feladat van.
    Mivel Farm nevet és Farm ID-t nem hoztál, nem tudok benézni Hozzád.
    Az Ismertetőt javaslom újra átolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...észtős-event-2025-április.26204/#post-1445816
    Ha pótlod az adatokat, akkor tudok ellenőrzést végezni Nálad.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    mivel jelenleg a 800-as szint a maximum a bahán, ha azt elérted, akkor most az új szintek megérkezéséig (nincs információnk, hogy mikor várható) ezen a szinten állunk, s TTP számláló megy tovább. Ha megérkeznek majd az új szintek, akkor egyszerre több szintet is haladhatunk majd előre.
    Aranybanánt több módon is lehet szerezni a Játékban, ez nem függ attól, hogy hányas szinten vagyunk.

Swartsch, Sali~*.*, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Remélem minél hamarabb lesz változás. Köszönöm szépen kedvenc Dolphin modim.

Dolphin kedveli ezt.
  4. *Gizus*

*Gizus* Utánpótlás-írogató

Szép napot! Szeretném megkérdezni, hogy a Farmerama Mobile appon miért nem lehet a Gyopáros növényes részt a bal sarok felé eső learatni? Továbbá, hogy a tölgyfán miért kér Páncél Pannit, hogy a Gyopáros kiváltható legyen. Asztali gépen nem kér pannit! Köszönöm ha válaszoltok. Esetleg hova kell fordulni a hiba bejelentés végett?

5. Dolphin

Szia,
    a Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még korai stádiumban van, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani, amint a Központ erre utasítást ad. Addig is, pár információ: az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani, és hamarosan bejelentésre kerül a béta fázis hivatalosan is. Jelenleg további információkkal nem tudok szolgálni.
    Ebből adódhat az is, hogy nem tudsz aratni a Gyopárvölgy minden részén. A Bölcs tölgyön szerintem ugyanott jelzi a Páncél Panni kérést, ahol az Erdei tisztáson is. Ha beadsz egy Pannit, akkor az összes farm területen kifejti hatását a felröppenőre, nem csak azon a területen ahol a Panni éppen kint áll.
    Erről a rúnáról itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-909613
    Ha majd megjelenik hivatalos bejelentés a MobilApp-ról, akkor lesznek megfelelő topikok is a visszajelzésekre.
    További jó játékot!

Swartsch, Sali~*.*, *Gizus* és még 1 ember kedveli ezt.
  6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Segítséget kérnék! A Gyopárvölgy 26. szintjén vagyok. Alice Gamsbart azt kéri, hogy használjak 5 Sebességnövelőt. Az Elhasználódó raktárban jelenleg 1653 db van, de nem tudom hogyan aktiváljam a kért 5 db-t, mert eddig még sohasem használtam. Pillanatnyilag a kukába tudnék kidobni, de nem hiszem, hogy az lenne a megoldás. Előre is köszönöm ha valaki "szájbarágósan" leírja a Sebességnövelő használatát!

7. Dolphin

Szia,
    a Sebességnövelőt az Előállító helyen és az Átalakítóban tudod felhasználni. Ezzel tudod gyorsítani az előállítási folyamatot.
    Hatása: a maradék termelési időt 20%-kal csökkenti.
    Ahányszor kattintasz, annyit használsz fel a Sebességnövelőből (Rakétának is szoktuk nevezni)
    upload_2025-4-10_17-9-16.png upload_2025-4-10_17-11-50.png
    Sok sikert a használathoz!

Swartsch, Sali~*.*, *Gizus* és 2 más kedveli ezt.
  8. *Gizus*

*Gizus* Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a választ! Nagyon jónak néz ki a Mobilos App, csak a Farmerama csoportban többen is írták hogy a Gyopáros nem jó. Akkor van remény . Köszönöm mégegyszer! Szép estét! Jó éjt!

9. Süncike

Süncike Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Nekem olyan kérdésem lenn hogy melyik küldetésből lehet

ébenfát kapni? Választ előre is köszi.

Süncike ID30661052

10. Dolphin

Szia,
    az Ébenfa egy bahás fa, a Maja majmok szentélyében kell kiváltani a szobrát, ezt követően a Gazdaboltban (Piros kosár) tudsz fát venni a termeléshez.
    A Maja majmok szentélyéről itt találod meg az ismertetőt, a 4-es kamra középső sorában fogod megtalálni az Ébenfa szobrát:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/maja-majmok-szentélye.700/#post-30160

Az Enciklopédiában a Fák a játékban fejezetben minden fáról megtaláljuk az információt, az oldalon való gyorsabb kereséshez a CTRL+F-t javasolt használni.
    További jó játékot!

Kuzdern, kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  11. pupi78901

pupi78901 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ma reggel pörgettem egy 200% termésbónuszt az nem 24 órás ? Gazda: pupi78901 ID: 53736413

12. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!
    A kerekkeréken PP -vel nyerhető terménybónuszok: 200%-os terménybónusz 12 órás, a 100%-os terménybónusz 24 órás.

Utoljára szerkesztett: 11.4.25
    Dolphin és pupi78901 kedveli ezt.
  13. bibóbobo

bibóbobo Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Lilaakácvirágot nem találok a piacon, nem látom akkor sem ha eladok. :( Az utóbbi időben kicsit ritkábban játszom, lehet lemaradtam valamiről?

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A lilaakác titokfaként került be a játékba, de tavaly átsorolták. Normál farmos fa lett, amely a 140. szinttől használható. Valószínűleg még nem vagy ezen a szinten, ezért nem látod a piacon.

15. moric67

moric67 Törzsjátékos

Sziasztok!mást is kidobál agép a piacról,vagy nálam van gubanc?

16. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

sziasztok másnak sem irják jóvá tp pontot?igy csak elkezdtem az aratást

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Néha előfordul, hogy csak másik területre lépve látjuk a jóváírásokat, vagy késve..
    Javaslom, hogy a következő aratásod előtt írd fel a pontjaid, majd utána is. Így ellenőrizd, hogy tényleg nem történik meg a jóváírás.
    Ha ekkor is gondot tapasztalsz, akkor írd meg:
    Melyik területen aratva tapasztalod ezt? Mit aratsz?
    Kérhetsz esetleg próbaaratást is, ha beérik a problémás termés.
    Ehhez majd akkor add meg a farmneved, az ID-t, és mit arassunk.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

pont ezért tudom hogy nem irta jóvá mert elötte megnéztem az állást

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Értem.
    Melyik területen és mit arattál?
    Klienssel vagy melyik böngészővel játszol?
    Szeretnéd, hogy végezzünk egy próbaaratást?
    Ha igen, akkor add meg a farmneved és az ID-t. Jelezd, amikor beérett és ne arasd le. Az illetékes kolléga majd elvégzi a próbaaratást, ha szolgálatba ékezik.

20. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

szia!házi kedvencen arattam és mivel nem irta jóvá igy a felhőn és a többi területen nem arattam le.id 18559029

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.