Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Szíves türelmedet kérem, amíg az ellenőrzés megtörténik. A hétvége miatt hosszabb időt is igénybe vehet. :)

2. Othep

Kollégám ellenőrzése alapján a (+)-os dekorod még bent csücsül a raktárban.

Használd a keresőt.
    Kezdd el beírni a dekor nevét, vagy írj be egy + jelet a keresőbe, így is könnyen megtalálhatod.

upload_2025-6-8_16-6-27.jpeg

Ki kell tenned egy üres területre.
    Miután leszüretelted róla az összes ajándékot, törölnöd kell a területről, és így már felhőre rakhatod.
    Ha nem tartasz igényt a plusz ajándékokra, kirakás után azonnal is törölheted a dekort, de ezt nem ajánlom.

Dolphin kedveli ezt.
  3. vicaszabo83

vicaszabo83 Fórum-zöldfülű

Megvettem a szezon bérlet csomagot. a pénzt levonta, de a csomagot nem kaptam meg.
    vicaszabo83
    USER ID:15977712

4. Othep

Nem egy csomagot kapsz, ha Szezonbérletet veszel, hanem fel kell szabadulnia a 2. oszlopnak a szezon felületén.
    Az a bérletes rész.
    Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Az ellenőrzés hosszabb ideig is elhúzódhat a hétvége miatt.
    Szíves türelmedet kérem.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. kkovacs67

kkovacs67 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ.
    vicaszabo83
    USER ID:15977712

6. Othep

Megtörtént az ellenőrzés.
    Kollégám vizsgálódása alapján a legutolsó tranzakciód 2025-05-23-án, 17:14:00 - kor történt, amikor a premiumplus2023 szolgáltatást fizetted.
    A mai napon sem kártyás fizetés, sem Farmaranyas vásárlás nem történt.
    Ellenőrizd újra a fizetési visszaigazolást.
    Ha továbbra is sikeres vásárlást jeleznek vissza, akkor vedd fel a kapcsolatot a Support-tal.

Itt éred el őket:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd.
    Legalább 140 karakterrel részletezd a problémádat.

Olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    De az alapértelmezetten megjelenő címet át is tudod írni ilyenre.

Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

Türelmedet kérjük.

Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. sticzmaria55

sticzmaria55 Járnitanuló

sticzmaria55 ID: 4678918 A világító torony területén volt ki téve a hűvös pingvin. Eltünt sehol sem találom. Légyszí nézzetek már utána hol bolyong. Köszi.

8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nem ismerkedtetek kellően össze;) Ott van az most is, a másik két felhőre való dekorral együtt, csak tőlük kicsit balra:
    upload_2025-6-9_11-53-53.png

További jó játékot!

nagymami2, Sylja és Dolphin kedveli ezt.
  9. sticzmaria55

sticzmaria55 Járnitanuló

köszi

Luminary kedveli ezt.
  10. -shephard-

-shephard- Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    megnéznétek, hogy miért nem találom a Tüzes krokodil kitehetőt?
    Köszi, -shephard- ID: 30766889

11. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kint van a Világító toronynál, balra a Pöttyös ernyőgomba árnyékában. Már csak dekoráció, így törölheted és fel tudod tenni a felhőre.
    upload_2025-6-10_7-59-48.png

Sok sikert!

Dolphin kedveli ezt.
  12. -shephard-

-shephard- Utánpótlás-írogató

Jajj, nagyon köszönöm :), kerestem mindenhol, de nem találtam.

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  13. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Végre ki akartam tenni és nem találom a Nyugis oroszlán kitehetőmet. Elképzelni nem tudom, hova tehettem, mert megvolt, az tutti! Segítenétek megkeresni?
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957

14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Házi kedvenc futtatóba helyezted ki, jobb oldalon fogod megtalálni, ha középről lefelé tüzetesen megvizsgálod a területet.
    További jó játékot!

Éva0315 kedveli ezt.
  15. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Kösziii! Már mindenhol kerestem többször is, csak ott nem. Fogalmam sincs, h miért raktam oda:)

Dolphin kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jelezni szeretnék egy problémát a Farmarama Mobile appal kapcsolatban. (Elnézést, ha netán rossz helyre írok.)
    A hétvégén, mivel elromlott a laptopom, mobilon kellett játszanom. A játékkal nem is volt gond, bár a Bahamaramán a területváltáskor rendszeresen kidobott, de egy kattintás után sebtiben vissza is lehetett jutni ugyanoda. Jó lenne, ha ezt is javítani tudnák az illetékesek, annak ellenére, hogy lényegesen rövidebb ideig talicskáztak a barik a klienshez képest.
    A fő hiba, amit jelezni szeretnék, amit akkor tapasztaltam, amikor a szezonhoz akartam venni bérletet a mobilos appon.
    Amikor a laptopomon indítottam korábban a vásárlást, akkor valóban, p
    rémiumgazda lévén 539,- Ft áron tudtam mindig megvenni, ahogy az, az event kiírásban is szerepel.

Prémiummal nem rendelkező gazdák számáraPrémiummal rendelkező gazdák számára
    Ára: 899,-FtÁra: 539,-Ft
    Tartalma:
    Szezonbérlet, amellyel szintenként több ajándékot lehet szerezni és naponta 100 SZJP-t lehet begyűjteni az eventablakból.
    Szezonbérlet, amellyel szintenként több ajándékot lehet szerezni és naponta 100 SZJP-t lehet begyűjteni az eventablakból.

Ellenben a mobilos vásárlásnál a szezon ablakából odanavigálva a vásárláshoz, 1.490,- Ft-ért akarta volna eladni nekem.
    Itt aztán ki is szálltam a vásárlásból, mert nem csak azt nem vette figyelembe, hogy prémiumgazda vagyok, hanem még fel is árazta a normál játékosi tarifához, a 899,- Ft-hoz képest 1.490,- Ft-ra.
    Ez így nagyon nem korrekt, kérem jelezzétek a központba.
    Természetesen, miután ma ismét elindult a laptopom, így azon meg tudtam venni a szezonbérletet a fent jelzett prémiumos társítású, azaz 539,- Ft-os áron.
    Köszönöm.
    ----------------------------
    Visszajöttem, kiegészíteni a fentieket, amit most néztem meg: egy nem prémiumos kisfarmon 1.790,- Ft-ért ajánlja a szezonbérlet csomagot, a kosárvásárlásokhoz navigálva a szezon ablakból a vásárlásra kattintva.

Utoljára szerkesztett: 10.6.25
    Doggyra, Fätum, slap5 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mint azt bizonyára tudod, hisz már sokszor leírtuk, a MobilApp még nincs hivatalosan játékban. Természetesen letölthető, használható a jelenleg elérhető változat farmos tevékenységre, de működése még nem teljeskörű. Amint az Applikáció már hivatalosan is elérhető lesz, lesz róla hivatalos Közlemény is.
    A vásárlási tranzakciókat érdemes böngészőből, kliensből indítani jelenleg, mert ott azokat az árakat látod, amik az ismertetőben szerepelnek.
    Természetesen továbbítjuk az észrevételedet.
    További jó játékot!

genka53 kedveli ezt.
  18. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Sziasztok! Remélem jó helyre írok, szeretnék kérni egy ellenőrzést a Múzeum aratásának sikerességéről, melyet ma reggel 8.42-kor arattam le. Helye Világítótorony. ID:6689151

19. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Kérésed továbbítottam az ellenőrzésre jogosultak felé, a válaszig a türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

20. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Köszönöm a türelmed, megtörtént az ellenőrzés.
    Kollégám ellenőrzése alapján 13.663.036 TP-t kaptál a ma reggeli Múzeum aratására.
    További jó játékot.

Doggyra és Lenczy kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.