Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

2. nagyalma2001

nagyalma2001 Aktív író

Nem oldódott meg az ídő fagyása, amit fentebb leírtam.:oops:
    ID: 9683560

3. Csocsoovb

Szia!

Köszi a jelzést, utánanézünk.

4. Csocsoovb

Szia!

15*12= 180 óra, ez teljesen rendben van.

5. Csocsoovb

Szia!

Ezt próbáld meg első körben légy szíves:
    A FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése

szöszi50 kedveli ezt.
  6. Csocsoovb

Szia!

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-gyorsítótárának-cache-ürítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

Update!

Nem nálad van a hiba:

https://board-hu.farmerama.com/inde...áltozások-2015-02-23-hétfő.12142/#post-178669

Utoljára szerkesztett: 23.2.15
  7. Csocsoovb

8. Csocsoovb

9. nagyalma2001

nagyalma2001 Aktív író

Megjavult az órám. THX!

10. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

11. valika5050

valika5050 Járnitanuló

A raktáramból eltünt az összes termény, ami az eventhez szükséges.Pedig volt bőven mindegyikből.Még pénteken az event kiírásakor ellenőriztem a készleteimet,és akkor még megvolt.A segítséget előre is köszönöm.

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A pajtában az egyéb címszó alatt találod a keresett terményeket.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/trópusi-karnevál.12113/#post-176198

13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Tiszteletem.
    Kérdezem, történt-e valami az ügyemben.
    Írnék a supportnak de akárhogy próbálkozom nincs olyan menüpont amire ha rákattintok le is írhatom a problémám.

Tehát: mindíg paypallal vásároltam a farmara, probléma mentesen. Pénteken próbálkoztam de már nem sikerült és azóta sem. Fizetéshez mindent kitöltök mint máskor, majd a Log In-ra kattolok amely bevinne a paypal fiókomba ahol fizetni kell. A Log In gomb nem él tehát ha rákattintok semmit nem csinál.
    Két böngészőbe is próbáltam. Gépet tisztítottam. Csak böngészőből, tehát nem a farmról akármikor beenged a paypal fiókom jelentkezni és ott minden rendben van, megfelelő mennyiségű pénz is rendelkezésre áll.
    Amennyiben ez valami oknál fogva így marad számomra itt ért véget a farmra vásárlás, a paypalomon ott a pénz, még egyszer tizen sms-t nem fogok küldeni titokfára, átnéztem a fizetési módozatot nekem a többi nem felel meg.
    Köszönöm a segítséget.
    lukimi ID: 34588717

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az ügyedben a Support az illetékes.
    Probléma kiválasztásánál ne azt jelöld hogy probléma a megrendeléssel, mert akkor a Payment Supporthoz jutsz, hanem az "általános kérdések" rovatot válaszd. Ekkor alul az író mezőbe minimum 140 karakterben kell megfogalmaznod a problémádat. A választ emailben fogod kapni.

A játék supportja

15. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok:)
    Egy ideje a farmomon jobb oldalon ahol a kilépés X-e van( e fölött) fehér mezőben megjelenik a köv szöveg: Kattintson ide a blokkoláshoz(Adblock Plus)

Kérdésem, mit jelent ez, más farmján is ott ez a szöveg? Mi a teendőm, ha rákattintok ill.blokkolom akkor mi történik. Nem értek hozzá.Megnéznétek?
    iD.22211372

16. |Tamás|

Szia!

Az Adblock Plus egy kiegészítő a böngészőhöz, mely a reklámokat blokkolja, hogy ne zavarjon böngészés közben.

17. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Köszi a választ, egy kicsit okosabb lettem, de nem sokkal, ez a szöveg csak a farmeraman jelenik meg máshol nem, akkor blokkoljam vagy hagyjam ? vagy várjam meg a programozóm?.Böngészés közben valóban nem jelennek meg reklámok.

18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Köszönöm a segítséget írtam a supportnak igazából nem tudtak tanácsot adni mert más nem jelzett ilyen problémát. Azonban megint indítottam 1 vásárlást és amikor a Log In-hez értem ismét nem működött az de véletlenül lehúztam a kurzort a gomb alá és ott működött! Kb 10 éve használom a paypalt ilyen gondom még sose volt. Tanúlságként írtam ezt le ide. :))
    Köszi.

|Tamás| kedveli ezt.
  19. |Tamás|

Így látatlanban nagyon nehéz hogy mit blokkolhat az ember és mit nem. Reklámot nyugodtan blokkolhatsz, farm keretén és kereten belül viszont semmit ne blokkolj, nehogy a farmot blokkold mint reklámot.

20. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Köszi szépen, most már értem és attól féltem ha blokkolom akkor a farmeramat blokkolom,ugyanis ez a kereten belül jelenik meg, ezért fordultam hozzátok.Jajj dehogy nyúlok hozzá:oops: még játszani akarok sokáig:D:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.