Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Elnézést kérek nem találtam eddig a választ! A mókusokkal semmit
    Elnézést kérek most találtam meg a választ! A sütiket és a gyorsítótárat nem tudom hol kell üríteni!

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az event ablakba bejutás valóban lassabb egy kicsit, mint megszokott, picit többet kell várni, hogy betöltődjenek a háttérben az adatok. Amit érdemes kipróbálni, s segíthet a jobb játékélményben, az az animációk kikapcsolása az event ideje alatt.
    Ezt a Beállításokban tudod megtenni - a További beállítások fülön.
    upload_2025-8-1_7-14-23.png

upload_2025-8-1_7-15-11.png
    Ez követően az oldal alján a Mentésre kell kattintatni, azzal tudod az új beállítást elmenteni!

Ez mellett Ableotory TL javaslatait tudom hozni még Neked, nézd meg, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a Játék élményed:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

Mivel Farm nevet és Farm ID-t nem hoztál, így benézni nem tudok Hozzád.
    Amennyiben bejegyzésedet panasznak szántad, azt a jövőben a Panaszkönyvben fejtsd ki, köszönjük!
    További jó játékot kívánok!

3. Dolphin

Szia,
    erre a kérdésre az Enciklopédiában találjuk meg a választ könnyen, az Állatok, termények, ólak fejezetben. A #2-es bekezdésben az Állatok vannak névsorban felsorolva, a #3-as bekezdésben pedig a Termények. A nevükre kattintva a részletes adatlapra jutunk.

A Pikniktakarót a Textilmalomban lehet előállítani, ami a Mókus terményes ólja, Városban nem megépíthető.
    További részleteket a Mókus adatlapján találsz, <<ITT>>.

További jó játékot!

kigyo51 és Luminary kedveli ezt.
  4. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Sziasztok!Lehet nem jó helyen érdeklődök,de szeretném megkérdezni mi van a Krokodil tenyészettel?Ayrin67 ID: 19565775 Köszi a választ.

5. Dolphin

Szia,
    a böngészőben a jobb felső sarokban, az oldal bezáró X alatt találsz vagy három pöttyöt egymás alatt, vagy három vonalat, vagy vmi hasonlót, attól függően milyen böngészőt használsz.
    Chrome:
    upload_2025-8-1_7-23-45.png

Firefox:
    upload_2025-8-1_7-24-12.png

Erre kattintva feljön egy lista, ennek az alján fogsz olyat találni, hogy Beállítások. Chrome-ból hozom a további képeket:
    upload_2025-8-1_7-25-47.png

Erre megnyílik egy új oldal, itt a baloldalon fent keresd az Adatvédelem és biztonság menüpontot:
    upload_2025-8-1_7-26-27.png

Az oldal közepén pedig ezt keresd, miután rákattintottál:
    upload_2025-8-1_7-27-22.png

A többi böngészőben is hasonló néven fogod megtalálni.
    Amennyiben egyedül nem boldogulsz, kérj Családtagtól, Ismerőstől segítséget.
    Ezt érdemes rendszeresen elvégezni a gépeden, ha netán több farmot is kezelsz, akkor minden nap célszerű.
    Sok sikert!

Sylja kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    pontosan mi a kérdésed vele kapcsolatban?
    Jelenleg az előkészületek zajlanak a Krokodil tenyésztés érkezéséhez, erről <<ITT>> olvashatsz.
    A Krokodil tenyésztés még nincs játékban, az augusztusi event naptár tervezet alapján a hónap közepén várható az érkezése, figyeld a hivatalos híreket, s akkor nem fogsz lemaradni Te sem róla.
    További jó játékot!

kigyo51, Luminary és Ayrin67 kedveli ezt.
  7. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Köszike!Nem értelmeztem hogy "előkészületek"xD:inlove:

8. Dolphin

Szia,
    a javítás megtörtént, most már fogod látni a "Cetus" talányos fákat a Dobozban.
    További jó játékot!

Luminary kedveli ezt.
  9. Murkesz

Murkesz Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

Szeretném megvásárolni a Placcsarama vízipark kitehetőt a farmpengő boltban, de nem találom.
    Hiányzik az Ünnepi ajándék felhősor 5 felhősoromról.
    Most végig néztem újra területeket, de ott sincsen.
    Segítsetek kérlek.
    Murkesz ID: 12331219

10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint valóban nem rendelkezel ezzel a dekorral.
    A Farmárudában jelenleg 2024 első negyedévének a dekorjait tudod megvásásrolni, vagyis az első 3 dekort. Valószínű a következő frissítésnél fog bekerülni az általad hiányolt Rackó dekor, de erre nincs ráhatásunk. Központi döntés, hogy éppen mi kerül be a Farmárudába.
    Itt tudod újra átolvasni az ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/frissül-a-farmáruda-kínálata-2025-július.26584/#post-1458528

További jó játékot!

GA-BI-O-Farm, Murkesz és Dolphin kedveli ezt.
  11. Enikő65

Enikő65 Törzsjátékos

Sziasztok :)
    Keresem a Strandlabda zsetonokat. ( megcsináltam hozzá az eventet )
    El kezdtem a pecázós eventet ,de valami nem stimmel. Elvileg kellene legyen még két zseton :(
    ID: 1804235
    Famrnév : Enikő65

12. Gilyan

Gilyan Járnitanuló

Sziasztok! Segítség!!!
    Kifogtam egy nyársorrú halat és nem kaptam meg. A gömbhalat megkaptam. Gond van a játékkal.

13. maya

maya Fórumprofi

Sziasztok.
    A kockás eventet csináltam, de egy darab szúrszop
    fám sincs. Fejlesztése viszont van.
    Előre is köszönöm a tájékoztatást.
    ID:40511477

14. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Sajnos nem találom a kétCetus talányos fát. ID 9805208

15. Luminary

Szia!
    Már megbocsáss, de honnan kaptál 2 db Cetus talányos fát, amit keresel?

Amelyik jutalmakkal gond volt és jóváírásra került, az 52. Szezon 34. szintjének Bérletes oldalának a jutalma.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...jutalomnál-probléma-lépett-fel-javítva.26625/

Jelenleg a 9. szinten tartasz és nincs Szezonbérleted.

Ha, máshonnan volt 2 titokfád, ami hiányzik, akkor fejtsd ki bővebben, mert így fogalmam sincs , hogy mit kellene ellenőriznem.

További jó játékot!

16. Luminary

Szia!

Lesz is, de majd csak a 3. küldetésben, augusztus 4. hétvégéjén:
    upload_2025-8-1_17-5-11.png

Jelenleg ezt a 2 tavirózsát lehet munkára fogni, aratni a Csaliládákat.

További jó játékot !

Enikő65 kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!

Nincs Szúrszop fád, így a fejlesztései sem lehetnek meg. Hozom az eventismertetőből az ide vonatkozó táblázatot.
    Pirossal jelöltem, hogy hol volt elérhető és azon belül zölddel, hogy mennyi Ál-krokit kellett termelni, hogy megkapd a Szúrszopfákat és fejlesztéseit.

A Játék naplója szerint 842 Ál-Krokit sikerült gyűjtened, így az utolsó nyeremény amit megkaptál:
    .Ál-Kroki........805x..........Kroki kisasszony mindig nyer.....1x..
    A további szinteket nem teljesítetted. Volt lehetőség kosarat vásárolni, ami tartalmazta a Szúrszopfát és fejlesztését, de kosarat sem vettél.

upload_2025-8-1_22-4-47.png

2 db Krokitanyát és a fejlesztéseket sikerült megszerezned, mivel Álszúrszop termésed 14.298 db volt. 5.775 darabnál már mindent megkaptál az ólakból.

Az Álszúrszop fa és fejlesztései az event végén visszaváltásra kerültek.
    2025-07-31 05:57:01 - órakor 88 db Álszúrszop fa és 4 db Álszúrszop fa XL került visszaváltásra. A Játék naplója szerint további 5db Ál-szúrszopfa XL-es van a raktáradban, amit nem sikerült ezidáig visszaváltani.
    Mivel ez eventkellék, nem marad játékban.

Megértésedet köszönöm,
    További jó játékot!

cicimsincs kedveli ezt.
  18. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Ráállsz a szupertápra, aztán láthatod, hogy 1 db Ékszerész zsetonnal tudod majd kiváltani.
    Azt pedig a Helgrid feladata eventben tudod majd megszerezni.

Swartsch, kigyo51 és Luminary kedveli ezt.
  20. Luminary

Szia!

Mindenki, aki végzett a Svindlertábor 1. küldetésével 2 db Labdazsetont tudott megszerezni, tehát a kezdő lépés után még 2 vizililiomot tudott feloldani ( képen 2-3-as jelölés). További két Labdazseton a Svindlertábor 3. küldetésében - augusztus 4. hétvégéje - lesz megszerezhető, ( képen 4-5-ös jelölés).
    upload_2025-8-2_7-50-16.png

Ahogy Játékostársad írta, ha az egeret az ikonok fölé viszed megmutatja, hogy milyen zseton szükséges a feloldásához. Az event ismertetőjében pedig részletes leírást találsz, hogy a zsetonok melyik eventben szerezhetők be.

Az ismertető ide vonatkozó részét az alábbi linkre kattintva tudod ismételten elolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...teken-átívelő-pecás-event.26623/#post-1459448

További jó játékot!

NémaLevente, Swartsch, kigyo51 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.