Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Apr 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    ahogy több helyen jeleztük a hétvége folyamán a sok esemény miatt nem minden esetben jelent meg a Hírek között a Naptár elérhetősége (ilyenkor érdemes több területen is végignézni a Híreket, mert cserélődni szoktak az események). A Város főterén pedig a Nublonok tartózkodtak.
    Viszont minden esemény minden alkalommal probléma nélkül elérhető az event órából, s ez most is így volt.
    Rengeteg topikban vitte az infót Othep Kollégám itt a Segítségkérőkben, s a Különleges akciók csevegője topikban is kirakott Közleményt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/különleges-akciók-csevegője.15318/page-7#post-1458898
    Utólag nem tudunk már ebben a kérdésben mit tenni, megértésedet köszönöm! Az utólagos ajándék átvétel csak Farmaranyért tud megtörténni.
    Sajnálom, hogy nem szombaton kértél segítséget, amikor nem találtad a bejáratot (és a Fórumon sem nézelődtél segítség ügyében)
    További jó játékot kívánok!

-ágianyu33- and -gyöngy-581 like this.
  2. kbetti9393

kbetti9393 Junior szaki

Hálásan köszönöm.

Luminary likes this.
  3. bjudit01

bjudit01 Törzsjátékos

Teljesítettem az eventet mégis csak 2 db síma Szúrszop fám van. XL és XXL-esem nincs. Lehet ilyen? Vagy csak én nem találom meg?
    bjudit01 ID: 12469816

4. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Pedig ott van mindkettő a bahás raktáradban. Lehet, hogy kicsit megtévesztő, hogy a fejlesztés XL, XXL a fa neve előtt van. A Színük is sötétebb, mint az eventes fáknak.
    upload_2025-7-29_16-3-56.png

Ha, így sem találod meg, akkor töröld a sütiket és ürítsd a gyorsítótárat.
    Sok sikert!

Dolphin likes this.
  5. erko63

erko63 Junior szaki

Sziasztok! Keresem néhány dekoromat: Girokopter, Kincslelet, Esti kötés és Guruló gombolyag. Előre is köszönöm: erko63 ID:14569449

6. bjudit01

bjudit01 Törzsjátékos

Köszönöm szépen, megtaláltam. Így soha nem kerestem volna:)

Luminary likes this.
  7. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A Girokoptert a Kerge kertben találod, az alsó terület közepe táján.
    upload_2025-7-29_17-30-49.png

A Kincslelet dekorod A farmereink nagyszerűek felhősoron van. Legközelebb 2025-07-30 14:03:26 órakor tudod levenni róla és átteni a helyére.

Az Esti kötés a Világítótoronynál van kirakva, alul, középtájon nézelődj.
    upload_2025-7-29_17-29-16.png

A Guruló gombolyag dekorodat a Napraforgó dombon keresd:
    upload_2025-7-29_17-28-34.png

Sok sikert!

inanna11 and erko63 like this.
  8. erko63

erko63 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm!

Luminary likes this.
  9. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Jó estét!Már egy órája nem elérhető a farm a kliensel...valami ablak felugrik,nem magyarúl ír ki valamit. ID.8329699

10. Dolphin

Szia,
    fennáll még a problémád? Esetleg tudsz képet hozni az üzenetről? Mivel a kliens a gépeden van, azt nem tudjuk ellenőrizni.
    Ezzel a "valami" információval nem megyünk sokra, ez kevés ahhoz, hogy segíteni tudjunk.
    1 órával ezelőtt nem léptem be a farmomra, mert nem voltam gépnél, de most belépve, nem találkoztam kliensben semmiféle üzenettel.
    Vírusirtó programod üzenete nem lehet? Némelyik szokta frissítést követően karanténba rakni a Farmerama klienst.
    Megértésedet köszönöm!

*Rózsalány* and Luminary like this.
  11. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Reggelre megjavult

Dolphin likes this.
  12. tanítvány

tanítvány Járnitanuló

Dobtam egy full-t, de nem engedi leszedni, többször léptem a "kérem"re. Ki-beléptem, semmi megállt a kockázás.
    ID 1722283

13. Dolphin

Szia,
    bejegyzésedet áthoztam ide a Panaszládából (sokszor megírtuk már, hogy az nem jó hely segítségkérésre)
    Segítenék szívesen, de a tanítvány névvel és a megadott ID-val sajnos nem találok farmot. Ellenőrizd kérlek a megadott adatokat.

Amire látatlanban gyanakodni tudok (mert ilyen többször előfordult), hogy aktiváltad vmelyik bónuszt (+1 Kocka vagy +1 dobás) és ezt még nem dobtad el. Rakd ki a tárolóba a Kockákat, s ezt követően dobj még egyet. Utána válaszd ki a Flöst és át fogod tudni venni az ajándékot.
    Ha nem sikerül, akkor hozz jó adatokat, s átveszem Neked.
    Sok sikert!

14. tanítvány

tanítvány Járnitanuló

Köszi, így sikerült.

15. pipásjani

pipásjani Járnitanuló

Sziasztok! Kicsi farm vagyok, és szeretném megtudni, hogy hacsak 1-1 színt teljesítek a feladatokból/a szezonpont miatt/, megkapom a jutalmat?

16. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

sziasztok- már lassan egy órája nem tudok belépni a farmra. nem tölt be.
    macimami1958 ID: 31461846

nagy nehezen betöltött.
    azt viszont megnéznétek hogy hova tettem a kitehetőket. padovai kisasszony és varázskocka.

nem kell keresni, megtaláltam őket.

Last edited by moderator: Jul 30, 2025
    dinka, Dolphin and Luminary like this.
  17. donkartacs07

donkartacs07 Fórum bárója

A tegnapi event játék bónuszai nem törlődtek az ikonok közül. (Kockás-mocsár történetei)
    El fog tűnni, vagy mindet el kell indítani?
    https://kepfeltoltes.farmgazdak.hu/image/nDf
    A szúrszopfa és az ál. szúrszopfa termése ugyanolyan volna, vagy a megjelent eventbe az nem tehető be? Az sem tűnt el a játék után.

Last edited: Jul 31, 2025
    dinka likes this.
  18. Dolphin

Szia,
    amelyik feladatot teljesíted a Ragyogó rizs feladataiból, arra megkapod az ajándékokat. De azt tudnod kell, hogy az egyik szintről a következőre csak akkor tudsz átlépni, ha a kért oszlopmennyiséget befejezted.
    Egy oszlopban csak sorban tudsz haladni a beadással.
    Sok sikert!

19. Luszike150150

Luszike150150 Járnitanuló

Sziasztok! segítsetek:(hol és mikor tudom megszerezni a krokit:)a
    teliholdnál megvolt jó pár de most nem találom>:(így nem tudom a kockás mocsár feladatot csinálni. a segítséget előre is köszönöm:cry:

20. _LiNi_86

_LiNi_86 Járnitanuló

Szia!
    Kroki tanyát a kockás mocsár történetei eventben lehetett megszerezni. Az ól csak a teliholdas területre tehető ki. Amikor legközelebb nyitva lesz a teliholdas terület, akkor lehet őket ott termelni.

kigyo51 and Luszike150150 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.