Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. apumbiapa

apumbiapa Fórum nagymestere

Szia!
    Igen ezt értem és rendben is van. Csak azt nem értem hogy az említett 2 db dekor miért jelent meg? Nekem azok is meg vannak.

-BombadilToma- és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Megnéztem magamnál is, és valami mégsem kerek. Nálam is csak a korlátlanul megvehető dekorok vannak. Márpedig kizárt, hogy korábban vettem volna mondjuk növényes TP-bónuszos dekort... A Fürdős sorozat pedig még egyszer sem volt megvehető, és mégsem látom magamnál megvehetőnek.
    Írtam a hibatopikba...

Utoljára szerkesztett: 31.8.25, 09:51
    vihence, apumbiapa és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Pedig ezek nem is extra értékes dekorok...:music: De talán majd lesz náluk sokkal jobb:p

4. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Megnéztem a kis farmomon, na ott aztán végképp nem vettem felhőre valókat, de ott sem jelent meg még a fele sem. Igazság szerint csak egy pónilovaglást akartam venni(és emlékszem, egyet már vettem korábban), de tiszta zagyvaság van. Ha sajnálják tőlem, hát nekik adom, tegyék a párnájuk alá.

zsani_apja, sutimami57, apumbiapa és 2 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Neked legalább lett csúszdád. :D Nálam most a reményhal tmeg;)

Doggyra kedveli ezt.
  6. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Szia!
    Mi történt nem hiszem, hogy neked nincs. Mondjuk a plusz mindig jól jön! :D

zsani_apja kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sajnos anno nem nézegettem, hogy mi mit ad és ezeket az Itemeket pakoltam a felhőre. Egyik teljes bontásnál néztem körül, hogy melyik láda ad trágyát és akkor nem volt őszinte a mosolyom. :D

-Holdfeny-., vihence és Doggyra kedveli ezt.
  8. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Elhiszem és tudom miről beszélsz, mert anno én se nézegettem sok mindet de hála az itteni "nagyoknak" sokat tanultam és köszönöm. ;)

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én tegnap előtt bontottam ki az összes trágyadombos ládámat... s elöntötte a farmot a car.... :music: szóval én ki nem teszek több ládát adó dekort ha gané is lehet belőle...:p