Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Apr 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    több ID-t elküldtünk a Központnak, de nem találtak semmi rendellenességet. Sajnos amíg nem hoztok LOG-okat, a Központ nem tud érdemben segíteni, mert a probléma Nálatok van, egyedileg (még ha az 50-100 játékost is érint).
    Tegnap többször leírtam, ennél többet mi nem tudunk tenni.
    Én is be tudok lépni az én gépemről az én internetemmel Hozzád is, a többiekhez, akik jelentkeztek - ahogy tegnap írtam. De a Te gépedre én nem tudok ránézni, én nem tudok onnan LOG-okat hozni, ezeket csak Ti tudjátok előhívni és elküldeni nekünk.
    Helyben kell megtalálni a probléma forrását.
    Megértésedet köszönöm!

aida2330, Swartsch and -ágianyu33- like this.
  2. Dolphin

Szia,
    én úgy látom a Játék naplójában, hogy tegnap is több alkalommal aratott, és már ma is ténykedett a farmján. Ha nem Ő volt, akkor sürgősen cseréljen jelszót, mert akkor más ténykedett Nála.
    Az alábbi információkat látom:
    - 2025-12-01 01:47:15-kor átvette az 1. napi ajándékot az Adventi kalendériumból, a mait még nem vette át
    - 2025-12-01 01:46:21-kor vette át Rackótól a tegnapi ajándékot, 2025-12-02 07:37:07-kor vette át a mait
    - 2025-12-01 09:01-kor, 2025-12-01 13:47-kor, 2025-12-01 18:31-kor, 2025-12-01 21:28-kor és ma 2025-12-02 07:38-kor szállított be event növényt a Viking eventben
    - Aratásokat a farm több részén az alábbi időpontokban végzett: 2025-12-01 02:48:39, 2025-12-01 09:00 - 9:28 között, 2025-12-01 10:04:12, 2025-12-01 12:31:12, 2025-12-01 13:43:26, 2025-12-01 13:49 - 13:57 között, 2025-12-01 17:42:11, 2025-12-01 21:29 - 21:53 között, 2025-12-01 22:28:23 és ma reggel is aratott már az eventes területen 2025-12-02 07:37:22-kor.
    Én is beléptem most hozzá, gond nélkül bejutottam, tudtam területet váltani.
    A tegnapi két bejegyzésemben írtakon túl nem tudok mást javasolni, ezeket itt éritek el:
    <<Bejegyzés 1.>>
    <<Bejegyzés 2.>>
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- likes this.
  3. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 1 db Sajtpalota bent van a Dobozban a Váza alatt, a másik, ahogy írtad is a Kincses szigeten van. Használd a keresőt, ha sok dekorod van, úgy könnyebben megtalálod.
    Tejtolvajból 1 db áll az Esőerdő területen és 15 db áll az Állatüdülőben.
    A játékból nem tűnik el semmi, attól mert egy területről törlöd, kivéve azok a napi ajándékban küldhető dekorok, amelyeknek ilyen a tulajdonságuk, de ott a törléskor kapunk figyelmeztető üzenetet.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

-ágianyu33- and Luca_511 like this.
  4. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Köszönöm szépen, most tényleg ott van. :)
    Biztos a rendszer játszik velem. Kétszer frissítettem, és nem volt ott.

Dolphin likes this.
  5. janosnebiri

janosnebiri Fórum-zöldfülű

Ismét lehet játszani 24 óra kiesés .

6. avonbanya

avonbanya Járnitanuló

köszi,de most se megy az esőerdőben :cry:semmit nem enged kitenni kérlek nézd meg....köszi a javaslatot intézem..sikerült a javaslat bevált köszönöm :inlove:

Attached Files:

Luminary and Dolphin like this.
  7. HUNOK

HUNOK Utánpótlás-írogató

Szia
    Köszönöm a közbenjárásodat
    Mostmár látható minden tétel

8. -mascara-

-mascara- Járnitanuló

Jó estét, nálam csak egy probléma van: a "kocsánytalan tölgy" fáim helyén pörög a virág napok óta, kiteszi a fát, de nem fa-ként jelenik meg, törlés, új kihelyezés, máshová helyezés kipróbálva, nem javult meg.
    Mit tegyek ? Köszönöm előre a választ, m.

9. csillagszemű78

csillagszemű78 Fórum-zöldfülű

jó reggelt! nekem a két faromon nem működik a gazdaköri ,nem tudok belépni oda, meg fákat meg ólakat sem tudok kitenni sehogy.

( csillagszemű78 ID: 40105679,mesagne ID: 36412549)

10. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos nem hoztál azonosítókat, így nem tudok benézni hozzád.
    Kérlek pótold a hiányzó adatokat, hogy segíteni tudjunk. ( Farmnév, Farm ID szám)
    Köszönöm.

Swartsch likes this.
  11. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!
    csillagszemű78 farmodon nem találtam problémát. Opera böngészőben végeztem az ellenőrzést. Egy Füvészkertet és az 1 db Kocsánytalan tölgyet kiraktam tesztként.
    upload_2025-12-3_10-7-54.png

A gazdakör is hibátlanul működik. Egy beadást elvégeztem az Édes Otthon feladatkörben.
    upload_2025-12-3_10-12-20.png

A másik (mesagne) farmodon sem látok problémát. A biztonság kedvéért kikapcsoltam itt is az animációkat.

Javaslom Dolphin kollégám tanácsait követni, ha hasonló probléma adódik, mivel központi probléma nincs, így lokálisan kell keresni a hiba okát:
    Amit javasolni tudunk, azok a megszokottak:
    - animációk kikapcsolása a Beállításokban
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás rövid pihentetést követően
    - internetsebesség ellenőrzése
    - Ccleaneres takarítás
    - böngészőben Gyorsítótár ürítése és Cookiek (Sütik) törlése - akár naponta többször is, főleg, ha esetleg több farmon is játszol
    - másik böngésző kipróbálása (Firefoxot többen javasolták), vagy kliens letöltése, ha böngészőben szoktál játszani
    - kliens törlése és újratelepítése, ha klienssel játszol

Sok sikert!

Swartsch, Dolphin and -ágianyu33- like this.
  12. böbicske

böbicske Járnitanuló

Afarm nevem bobicske ID;17251899 sajnos nem tudok ramenni a jatekra nem mukodik semmi. A kezdo lap nehezen bejon de a tobbire nem tudok ramenni es nem mukodik.

13. Ganéj1

Ganéj1 Fórum nagymestere

Szeretném kérdezni, az hogy működik, hogy tenyésztés pont szorzót (egészséges csemege illetve a gyémánthelyes teliholdas fa, állat, nővény +2db, ami semmire sem jó ) kapok elég sűrűn,
    de a Teliholdas betakarítás növelőt szinte alig?
    Szintem is elég jó, a területen a tenyésztés, ültetés is megy sűrűn, mégis 1 hónap alatt kaptam 1db-t valamelyik nap.
    Gazda: Ganéj1 ID: 22117904

Last edited: Dec 3, 2025
  14. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

Jó Napot! Érdeklődöm, hogy pár perce arattam az eventes területen és mezőnként + 1 pajzsot kaptam, figyelmatlen voltam, vagy van valami oka, ilyen kosarat nem vettem. Köszönöm a választ Bogi Kulákbogi ID: 15019016

15. csillaglili55

csillaglili55 Fórum hercege

Sziasztok!
    Az eventes területen nem akarja beszedni a 300 faanyagot, pedig van belőle 43 ezer... megnéznétek, kérlek? Köszönöm szépen!
    Gazda: csillaglili55 ID: 31659778

16. Dolphin

Szia,
    kérlek, pontosítsd a problémádat, mert nem értem, amit írtál.
    Honnan, mit szeretnél beszedni?
    Az eventes területen 3 növényt tudunk aratni: Skarlát pajzs, Keserű penge, s ma délutántól az Illatos varjúháj.
    Felreppenő az eventes területen a Vörös fadeszka. Ez nem ugyanaz, mint a Pajtánkban a Fa, ami barkácscucc.
    Várlak vissza.

Swartsch likes this.
  17. Dolphin

Szia,
    mivel vettél az eventben Keserű penge kosarat, s annak kapcsán ígértek egy Kompenzációt, ezt kaptad meg Te is.
    Sok sikert!

-ágianyu33- likes this.
  18. Dolphin

Szia,
    a különböző bónuszokat, termékeket nyithatjuk ládából, kaphatjuk felhőről, megszerezhetjük eventekben, de hogy miből mennyi érkezik és miért van egyikből több, a másikból kevesebb erre sajnos nem tudunk Neked válaszolni.
    A Mesterségek völgyében is van lehetőségünk Termékeket előállítani.
    Tanulmányozd az Enciklopédiát (például a Ládák rejtelmei topikot), s ott megtalálod, hogy a számodra fontosabb bónuszokat, honnan tudod megszerezni.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- likes this.
  19. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

Erről lehetet oévasni valahol, én próbálom állandóan követni a fórumot, mert annyi a meglepetés...

20. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Az eventes területen az Ingrid felszerelése házikóba / feladatos házikó / nem engedi bedobni a 300 faanyagot / barkácscucc / ugyan az a problémám mint 1153.hozzászólásnál! takrítottam,ki-be léptem semmi! ID 8329699

Thread Status:
Not open for further replies.